הצוות טאקילה ושמים

טאKילה

New member
איש אוהב../images/Emo25.gif

עם יוצרים נפלאים כמוכם, יש הצלחות רבות

בין סלילי ערפל

מתערטל בין סלילי ערפל ופוקד את המראות במבטים של חשק, ומהרהר לעצמי שאם היתה היא צולחת את כסות הצללים, הייתי נוטל אותה כתמונה נחשקת ומתרפק על שפעת חמודותיה. ואם היה הלילה קרב הייתי עוקד אותה בקורי חלומות, רוקם בה דמיונות ומרווה בה צמאונות ונושא תחינה בפני השחרית שלא תעיר את הלילה.

טאKילה

New member
להטה אש ...../images/Emo79.gif

מתערטלת בין צללים בחמוקיי להטה אש היותי סופגת תשוקתך כסנה במדבר בוערת. , הירח הבהב שם, הבליח גופי משתוקק עורג לשלווה לבי נסחף רק אליך ורוחות הכמיהה את בשרי לשו. , חבק אותי הלילה נכסף אסוף את דמעתי אל תוך חרוז שירתך קחני אהובי קחני נא איתך.

שמים1

New member
מראות של תשוקה ../images/Emo79.gif

מתכסה בשמיכת ערפילים מראות של תשוקה מפעפעים בליבי, מהרהרת לעצמי , שלו יכולתי הייתי לוגמת מתיקות שפתותיך כנקטר מתוק משכר. נמסה למגע אצבעותיך במגע קליל וממכר. הייתי מושיטה את ידי ללטף דימיונות ,לפרוש שבילי תקוות להתעורר בזרועותיך מרווה צמאוני בלהט יצרים , באש אהבה.

שמים1

New member
איש אוהב ../images/Emo25.gif

חג שמח ואביב ב -
תודה על פירגון , ברכות ושירים מקסימים.

שיר

אני מכה צלילים על המקלדת, פורט לפרוטות מילים על מקשי אהבה ואוסף אותך אל משכנות הרהורי. אני פוער שפתיים ואוסף בן את שפתייך, ומלטף מערומים סתורים במגעי ערגה. והמילים הצוללות בעלטה נפערת, צובעות בך דמות חושקת כלואה בארגמן. אני רוקע אותיות על המסך, וכמו תלמים שנפקחו הן מבקשות ללבוש ניצנים של עדנה וביום מן הימים לשגות בשפע יבולים.

שמים1

New member
שיר נוגע ../images/Emo79.gif

פורטת על מקלדת מילים שמתנגנות מליבי, פורשות כנף ומרחפות אל מסך אילם. מרצדות אל מול עינייך. ואני מדמיינת מבטיך אל מול הצלילים, אל ים סוער הפורץ מתוכי ונפרש אל מול תחושותיך . מבקשת להתעטף במגע מלטף בעיניים יוקדות נמסות מתשוקה , ממילים עורגות של איש אוהב רוקם עדנות בחוטים של ערגה.

למעלה