הצהרת בלפור

ענבר.

New member
הצהרת בלפור

מבוקש גברבר, לא משהו רציני, לא גבר שרירי ואן דאמי כזה, סתמי כזה זה בהחלט בסדר. שלא יהיה רגיש, כי אני כבר רגישה ומספיק רגיש אחד, שלא יהיה רומנטי, כי אני לא אוהבת לילות ירח מלאים, שלא יהיה ספונטני, זה לא עושה טוב ללחץ דם שלי. סתם גבר. ממין זכר. יש כזה?

אלמרה

New member
ודאי שיש!

רבים וטובים ימלאו את התפקיד של מי שאת מחפשת פה... אני אחד מהם אבל מציע לך לא לבחור בי כי אני דוקא כן רגיש ומעט רומנטי.. אבל לא ואן דאם - זה לא!!

ענבר.

New member
הצעתך התקבלה.

לא אבחר בך. אגב, הסטטיסקה מלמדת שאם הם רבים הם לא טובים.

ענבר.

New member
רבים

הבית רפויה. הסטטיסטיקה הבבלית אומרת שכל המוסיף גורע.

magy

New member
הסטטיסטיקה (כמה טטים) הישראלית

אומרת שנגמרו כל ה- סתמי כזה זה בהחלט בסדר. חשבתי שיש מאות אלפי גולשים בתפוז כמעט 1500 פורומים, פלוס עוד כמה אלפי קומונות, ובלוגים שכל היום ממלאים דפים......... חייבים להיות פה מאות אלפים. הפורום קיים לפחות חודשיים והגיעו לכאן.....בקושי חמישה גברים. אם נחלק למינים - נגיד חצי חצי...... אז יש 200 אלף גברים ו-200 אלף נשים אם נחלק לגילאים - נגיד עד חמישים ומתחת נשארנו עם 100 אלף גולשים זכרים אם נקזז מהם את הנשואים נשארנו עם 30 אלף גולשים אם נקזז מהם את אוהבי בני מינם בלבד נשארנו עם 10 אלפים גולשים אם נקזז את האימפוטנטים נשארנו עם 1000 גולשים אותם אלף גולשים הם בעצם 10 גולשים במאות ניקים אחרים....... אז לפה הגיעו חמישה........... לא רע סטטיסטית.........אפילו די הרבה....... לכל מי ששאל איפה כל הגברים............. הא?

ilan27

New member
Needed a "Manish"?

Well, ocassinally while waiting in Hong Kong for my flight I saw this Balfur Declaration" So, I guess there are some and might be I am also one of them. Be well Inbar (the of the Captain of my flight home...) Ilan

יש חנויות שמוכרות גברים כאלה

שאפשר לנפח אותם ואחר כך להוציא את האויר ולקפל ולשכוח באיזה מגירה. איזה כיף.

שוב ושוב

לפני שבועיים נכנסתי לכאן בפעם הראשונה,ההתרשמות הראשונה שלי הייתה, שיש כאן לא מעט נשים "שמחפשות" גברים. בכל הזדמנות הן לא מהססות להפגין את דעתן השלילית כלפי גברים.אז תגידי לי שפית יקרה שלי,מה את עושה כאן הא? אם גבר הוא אובייקט בלבד? אז מה ההבדל בין התפישה השובניסטית הגברית הרואה באשה חפץ לבין התפישה שלך? אם את מחפשת ויברטור לא חושב שכאן הוא המקום.

בן בלי שם היקר והמתלהם

קודם כל תודה לך על נימת דיבורך העדינה והג'נטלמנית. שנית יקירי נסה לראות על איזה הודעה עניתי - קצת יותר למעלה בשרשור, ולפני שאתה כועס נסה את השיטה של לספור עד עשר ואחר כך לענות. ואם תמצא את ההודעה עליה אני מדברת תראה שזו לא דעתי אלא תשובה . ושוב תודה לך.

magy

New member
מי השפית?

בטח לא אני, אני לא יודעת לבשל..... אבל אני כתבתי את הסטטיסטיקה......אז אולי אני נירה? היא לא כתבה שום דבר רע....רק הסכימה קוטה? היא רק הגיבה לי...... מה קרה? צוחקים קצת........ קצת הומור אף פעם לא הזיק לאף אחד..........

magy

New member
אולי ענבר אשמה....

פיתוםםםםםםם הביאה לפה את בלפור...... אפילו לא שאלה אם אנחנו מוכנים להפתעה...כזו טוב שלא הביאה את הרצל......

ענבר.

New member
מודה מודה מודה

ענבר אשמה. אשמה בכל, אפילו ברצח ארלוזורוב. מה 'כפת לי לקחת את האשמה עלי? הלכתי לחפש את הרצל.

דרך אגב מגי..

אולי היא התכוונה,להגיב להודעה שלך או אחרת,אבל לפי המיקום בשרשור,התגובה שלה באה על הודעתה של ענבר.או שאולי אני צריך לפתוח קורס שיסביר מבנה השרשור?

ענבר.

New member
איך? איך הגעת לויברטור???

הלכת צעד אחד רחוק מדי. נשים "מחפסות" באותה מידה שגברים "מחפסים". (ואין כאן טעות כתיב). נו באמת, מי לא רוצה לחיות בזוגיות, בהרמוניה, עם כל האושר והעושר מהרומן הרומנטי? אז למה שלא יחפשו האחד את השני? הבעיה היא באמת כמו שציינת, התפישה השובניסטית של הגבר את האישה, שרחוקה מליון שנות אור בראיית האישה את הגבר.

איך?

"יש חנויות..... לקפל.... כמה כייף" מה זה אם לא ויברטור? ובאשר לסגנון מה הפחיד אתכם כל כך? ויברטור? נו באמת.כך שמגי נווד וענבר אתם יכולים להיות רגועים. ובאשר לשפית,אם טעיתי בהבנת הודעתך,קבלי התנצלותי.

magy

New member
יש ויברטורים מתקפלים?

למה לא מספרים לי שום דבר

מתקפלים זה לא טוב,עדיף קשיחים

אבל מה ההבדל בין בובת גבר/אשה מתקפלת לבין ןיברטור?

למעלה