"הצג\י את עצמך" התחלה.

stavit10

New member
"הצג\י את עצמך" התחלה.../images/Emo65.gif

ובכן.. עם כל הדיבורים על להציג את עצמינו: אף אחד עדיין לא התחיל.. לכן חשבתי שאני אתחיל... לא כי אני חושבת שאני מעניינת אלה... אף אחד לא מתחיל לכן אני אעזור אומץ ואנסה להתחיל בהצגה:) אנשים, אל תייבשו אותי מתחננת:) אני חייבת להגיד שאני לא ממש מכירה כאן את האנשים חוצממיכל ונורה (המקסימות)... אז קדימה תכתבו על עצמיכם קצת אני נשבעת לכן שאני אקרא ואני מעוניינת בזה..:) אז לא לחכות להזמנה אישית:) תכתבו כמה שורות על עצמכם ואולי גם תשימו תמונות ואולי קבצים אחרים:) בהצלחה

Lizz

New member
מיאו! את לא התחלת!

רק אמרת שתתחילי, בסוף אין שם שום דבר עלייך. סתוית. סתוית שמכירה את מיכל ונורה. אני לא ממש יודע עלייך יותר :) אז אני אתחיל. אני אדם. אני אוהב את דייויד בואי. אני מנהל את הפורום הזה מזה כמה ימים. אני מתעסק בעיקר בפנפיק וסלאש. מרכז היקום בחודשים האחרונים הוא כנראה מייקל רוזנבאום, וגם ג´ון גלובר. יש לי אתר. יש בו פיק אבל לא רק. אני לא ממש מכיר פה אף אחד, חוץ מבריאן (אייסיקיו). אני בן 22, אני ג´נדרקוויר, הציפורניים שלי צבועות כרגע בסגול בוהק. קר לי ואמרו שיירד שלג. אני אוהב לראות באפי. בכלל, הרבה טלוויזיה, המון מוזיקה, הרבה מדיה באשר היא. אני מתמחה בשחקנים קאלטיים במיוחד שרק קבוצות של מעריצים הארדקור אי פעם שמעו עליהם. אני אמהי מטבעי ולכן נוטה לחבק הרבה ולעזור ליצורים קטנים, פגועים וחסרי ישע. מישהו רואה סמולוויל?

stavit10

New member
כן התחלתי!!!

פשוט איך שכתבתי את הדברים שלי אתה כבר שלחת...:) אני לא רואה סמולוויל אבל סופרמן שם אני מתה עליו כזה מושלם אלוהיםםם תן לי כזה!!!:) אני יותר רואה "בנות גילמור" ו "חברים" והייתי רואה "פרובידנס" כשזה שודר.. אני שונאת מתח ואימה...וחולה על קומדיות:) יש לי גם סטייה לראות את הדברים האילה ו.. לאכול!!! במיוחד "שוגי שוקו" עם חלב..:) את האמת אני אוכלת את הכל עם הכל... טוב כבר הגזמתי עם ההצגה על עצמי זהו נשבעת לכם מפסיקה!!!

stavit10

New member
אהה ו:

אחלה אתר אדם!!! נעים להכיר גם אותך:) ובהצלחה בהנהלת האתר מקווה ומאמינה שתצליח.. את האמת זה כבר קורה ברגעים אלו... :)

stavit10

New member
ובכן.. הנה אני..../images/Emo24.gif

מממ... אני סתיו, בת 18 ומשהו גרה כרגע ברמלה הרחוקה:) אני טרנסקסואלית בתחילת דרכי, ההורים שלי יודעים עליי, וכל החברים, ולאט לאט אני מתקדמת בקשר לזה... עדיין לא התחלתי הורמונים, אני כרגע מובטלת במשרה מלאה, מחפשת עבודה, מקווה שאמצא בקרוב, וכל אוכל להתחיל בהורמונים ולהמשיך את הטיפול הפסיכולוגי שלי אבל בעיקר: לקנות בגדים איפור ואביזרים נלווים... אני מתה על בגדים, אני מתה על אביזרים נלווים כמו שיש ב"סטאף" וב"אודם" וכל זה... אני אוהבת להתאפר, לא באופן מוגזם.. עדין כזה.. בלי נצנצים ושטויות.. אני לומדת את זה האמת, אצל ירין שחף.. ואני מתה על בגדים כבר אמרתי?:) הטעם שלי בבגדים זה משהו פרחי כזה.. גינסים נמוכים צמודים של דיזל... חולצות בטן מהשוק:).. או "מיס סיקסטי" ובכלל כל השמאטס האלה.. אני מודעת לכך שהטעם שלי יכול ליהיות מזעזע לקראת חלק ניכר מכם אבל זה מה שאני אוהבת:) אני אוהבת עם זה גם כובעים מיוחדים או טבעות או תיק יפה וכל השטויות האלה... עדיין אין לי מלתחה של הדברים האילו אבל כשתיהיה לי עבודה אני בטוחה שהמלתחה תשתנה לאט לאט..:) המראה שלי: האמת היא שאני עדיין לא נראית בחורה כמו מיכל (מחמאה), אבל אני לאט לאט מתקדמת... אני עדיין מחכה לעבודה ואז הכל ישתנה.. אני שחומה, 173, עיניים חומות כהות (=שחורות. אני רק מנסה לעשות אותן מיוחדות כזה:)... חלקה (גילוחים ולייזרים), שיער לא ארוך (גם לא כלכך קצר כבר), בגוון אדמדם לאחרונה (שטיפה.. שוקי זקרי) ו.. זהו:) בקשר לתמונה ברגע שתיהיה לי אשלח לפורום.. אני לפני צבא.. אני לא יודעת אם יגייסו אותי אבל אני באמת באמת מכל הלב רוצה להתגייס... כמובן שרק בתור אישה ורק בתפקיד נשי.. ואמרתי להם את זה בלשכת הגיוס... אבל אני ריאליסטית.. מה הסיכויים שיגייסו אותי?:) אני מתה על מסיבות למרות שאני לא מהרוקדות, ו.. מתה על אוכל של אמא:) השאיפות שלי הם שאני אהיה בת 25 תיהיה לי דירה בתל אביב עבודה וכלב.. וכמובן שאהיה אישה... אני רוצה ומתכוונת לנתח גם את איבר מיני כמובן.. שלא יהיו ספקות. ו.. זהו... מקווה שלא שיעממתי אתכם יותר מידי:) אתם ואתן מוזמנים ומוזמנות להצטרף אליי... ביי, סתיו.

FreakOnALeash

New member
גם אני מת על הדברים באודם!

ואני עוד בן! ועוד בן טרנסי! -המשך יבוא. ככה. אני נוטה למרוח דברים, כן.

stavit10

New member
אהה ותיקון קטנטן:

כשאמרתי שהטעם שלי בבגדי פרחי- התכוונתי פרחי לא מלשון פרח שושנים וטבע, אלא מלשון פרחה שרמוטה יצאנית וזולה...

OneTimer

New member
סתיו,

את לא ממש צריכה כסף בשביל תהליך שינוי מין... המדינה משלמת על הכל, פרט לטפסי 17 שעלותם 23 שקלים לרבעון.

stavit10

New member
תודה:)

תודה רבה על הידיעה, אך אני כבר ביררתי... ד"ר גלבוע אמרה לי שבגלל שהם דורשים מעקב של שנתיים, והגיל המינימלי לניתוח הוא 21, שאתקשר אליה רק בגיל 19... לכן אני רוצה רק להתחיל בהורמונים לפחות... בכלל אני חייבת עבודה אני מרגישה כמו אפס.. נראה לי שאלך לחפש עבודה בתור אישה ואראה מה יצא...:)

שינוי מין ועלות כספית

התפיסה הרווחת אצלנו, לפיה שינוי מין משמעו רק הורמונים וניתוח, משקפת ראייה מעוותת ומיושנת של תופעת הטרנסקסואליות. תהליך שינוי המין כורך הרבה יותר ממה שהמדינה מכסה. גם אם נדבק בתפיסה הגורסת ששינוי מין משמעו שינויים חיצוניים בלבד, טרנסקסואליות MtoF זקוקות לכסף רב לצורך הסרת שיער מהפנים ומהגוף, ביצוע ניתוחים פלסטיים, רכישת מלתחה חדשה ובכלל להתאים עצמן לתפקיד המגדר החדש. הצרכים האלה אינם מכוסים על ידי המדינה. כמו-כן, בנות ובני המזל המעטים הזוכים לקבל את סיוע המדינה, נאלצים להמתין תקופה ארוכה שבמהלכה, פרט להורמונים, אינם זוכים לכל סיוע. מי שלא מתקבלים לתכנית - איש אינו דואג להם. יתרה מזאת, אותה המדינה המממנת את הניתוח לטרנסקסואלים, היא זו שמתנה זאת בכך שיעבדו וינהלו חיים נורמליים במשך שנתיים ויותר, כשלא קיים חוק שיגן עליהם מפני אפלייה על רקע זהות מגדר, וכשלא מאפשרים להם לשנות את מינם במסמכיהם בטרם עברו ניתוח. במצב החוקי הקיים היום, לדרוש מאדם שיחיה תקופה כה ארוכה במצב כזה, שימצא עבודה, ישכור דירה וכו´, כשבכל רגע הוא חשוף לקיפוח ולדחיה - זו דרישה בלתי סבירה. תהליך שינוי מין הוא הרבה יותר מהורמונים וניתוח. הוא דורש ייעוץ, תמיכה, חיפוש עצמי, התאמה, הכוונה, לימוד. לא כל אדם הסובל מדיספוריה מגדרית זקוק לניתוח. לפעמים הוא נזקק רק להורמונים, לפעמים - גם לשינויים קוסמטיים. לאנשים האלה אין היום כתובת, כי המדינה עדיין שבויה בתפיסה האנכרוניסטית לפיה שינוי מין פירושו ניתוח בין הרגליים. למקרה שמישהו תוהה - שינויים קוסמטיים שטרנסקסואל עובר במהלך תהליך השינוי אינם מיועדים ליופי בלבד, ואינם בגדר מותרות. ראשית, הם נובעים מצורך פסיכולוגי עמוק מאד, והם חלק מגיבוש זהותו החדשה של האדם. הם אינם פחות לגיטימיים ונחוצים מהניתוח בין הרגליים. שנית, במקרים רבים מדובר בתנאי להישרדות ממש, כאשר השינוי המבוקש מיועד לעזור לאדם להציג דימוי אמין יותר של זהותו החדשה, ולהגן עליו מפני דחייה ואפליה. כיסוי הוצאות הניתוח על ידי המדינה הוא מבורך, וחשוב שהוא ימשיך להנתן. עם זאת, צריך לדרוש שהמופקדים על הנושא יתעדכנו בנעשה בשנים האחרונות בתחום זהות המגדר בעולם, ילמדו על גישות חדשות וירעננו את גישתם הטיפולית. חיוני שהמדינה תספק סיוע לטרנסקסואלים מתוך הבנה של צרכיהם, ולא מתוך גישה סטריאוטיפית, מתנשאת וצרת אופק. נורה

FreakOnALeash

New member
אני אציג את עצמי

אני ברייאן; שמי המלא הוא ברייאן רוז (כמו אקסל). אני מת על נוצצים (ולעשות אאוטינג קטן- גם אדם!). אני ביסקסואל עם תכונות נורא אוחצ´יות. אני די קווירי. אני boi. אני מחזיק מבנים באייליינר (כתוצאה מכמה הפרעות אובססיביות קשות שכבר אין צורך להזכיר), ולא חושש להתלכלך בכך בעצמי. קספר (אח טרנסיפגוטי מנורווגיה) תאר אותי בתור "הומו גותי מהמם". אני אנשנש חובב אלכוהול, קפאין, וגבינה. אני בור ועם הספר, סוציו-דמוקרט, מש(נ)ורר, זנות תרבותית, וסלאשר בחיפוש אחר היצירה המושלמת. יש לי לייב ג´ורנל: www.livejournal.com/~hivpretty אני מאוהב בפאטריק בייטמן מ´פסיכופת אמריקני´, למרות שהוא דמות. ידיד שלי טוען שפאטריק בייטמן זה הוא. אני אוהב את ליזי מאנגליה, למרות שרק אתמול נראה לי שקלטתי מה זה אומר רגש כלפי בנאדם אחר. אני רוצה זקנקן וחזה שטוח. אני לא רוצה שידברו איתי ב´את´, אבל אני לא מתקן אותם. עצוב לי. -אדם, תודה על ההודעה באייסי. 3>

stavit10

New member
היי ברייאן (כמו אקסל)

מה נשמע?:) נעים מאד... מה איתך אישההה?? סתם... צוחקת:) מבטיחה שלא אפנה אליך הלשון נקבה:)

FreakOnALeash

New member
עם הומור אין לי בעיה.

:)) חוצמזה, את עושה רושם של בחורה מאגניבה (ומאוד נשית בייצוג, המשך הדרך, אני מקווה, יהיה רק יותר ויותר טוב.
)

stavit10

New member
וואוו איזה קומפלימנט ../images/Emo25.gif

איזה מחמאות אני תיכף מסמיקה.. ואדום לא מתאים לי:) תודה רבה רבה רבה בראיין:) גם אתה נשמע סבבה! וגם אדם. וגם.. עוד הרבה אנשים פה:) אבל תודה. ואגב- גם אני מחזיקה ובנים עם שחור בעיניים!!!:) ומבלי לראות אותך אני תומכת באמרה שאתה "ההומו הגותי המושלם":) סתיו

Lizz

New member
על לא דבר.

והיי בריי! וגם: אני??? נוצצים?!?!! No way, man ;)

ליטל ו

New member
אוקיי, אני אשחק :)

אני ליטל, קווירג´נדרית (, אוהבת להטות מילות ג´נדר...), גם אני אוהבת את בואי, מייקל רוזנבאום, ג´ון גלבר וכל השאר, סלאש, טולקין... דברים בסגנון מועדון קרב, ומצד שני דברים כמו המומינים, הארי פוטר ושכאלה. שייקספיר ובקט, דגלס אדמס וסמולוויל. הדבר הקרוב ביותר שיש לי לדת הוא אמנות. יש לי חיבה לקהילות משחקי תפקידים, ובכלל לתרבויות, אנשים, ותחביבים שאינם מיינסטרים. פעם הייתי מאד פוליטית, עכשיו אני מנסה להיות כמה שפחות מעורבת אבל לפעמים נגררת למסעות צלב, במיוחד כשזה מגיע לצנזורה. מממ, שאלתי את המשפחה שלי מה יש להגיד עלי, והם מוסרים שיש לי אף ושיש לי חתולים למסירה.

למעלה