"הצג\י את עצמך" התחלה.

stavit10

New member
היי ליטל:)

שם יפה יש לך:) (אפשר להתחיל איתך?:) מממ... אגב: אני לא רוצה להישמע בורה אבל.. מי זה בואי, רוזינבאום, גלבר וכל השאר???:) אני מתנצלת מראש לאנשי הפורום (ולמנהל מאד מסויים של הפורום ששמו מתחיל ב-א´ נגמר ב-מ´ ובאמצע יש ד´) על כך שאינני מודעת לאישיפ אילו:) מה הסגנון שלהם בכלל?

Lizz

New member
לא נורא,

אם לא יודעים, אז שואלים. בתור מנהל הפורום אני אמור לספק מידע ותמיכה, לא? ;) דיוויד בואי הוא זמר (ושחקן, ופסל וצייר ומפיק וכותב ועוד כמה דברים). הוא תרם *המון* לעניינים של מיניות ומגדר, שהאלים יברכו אותו. והמוזיקה שלו אף היא מתנת האלים. אני ממליץ להשיג מוזיקה שלו ולהקשיב לה. שלא לדבר על תמונות עירום. רוזנבאום וגלובר הם שחקנים. הם חמודים להפליא. כרגע שניהם משחקים בסמולוויל. שניהם בעבר שיחקו בדראג ו\או דמויות של הומואים. זה לא קשור, אבל זה סתם משמח.

FreakOnALeash

New member
סגנון מוזיקלי מזוהה במיוחד- גלאםרוק

(אחלה מוזיקה דרך אגב.)כדי להבין קצת את הרקע התרבותי-פילוסופי של ההיסטריה (ולספוג בנים שווים בעת ובעונה אחת) מומלץ לשכור את הסרט "ולווט גולדמיין", שהוא חלקו מבוסס על אירועים שהתרחשו במציאות ורובו בדיוני (או להיפך, אדם?). והנה, פעם שניה דחפתי את הכותר הזה בפורום. אני מסכים עם אדם בנוגע לכך שאמנים שהלכו נגד זהות המגדר עזרו לנו לחשוב שקיים ספקטרום שלם בנוסף לז\נ. הם גיבשו בחלקנו את הבסיס הרעיוני של יצירת זהות אישית יחודית. ו...

FreakOnALeash

New member
שיר עצוב עם קרבה לטרנסג´נדרנס (MTF)

Manic Street Preachers/ Born A Girl Do i look good for you tonight Will you accuse me as i hide Behind these layers of disguise And the mirrors of my own happiness I´ve loved the freedom of being inside Need a new start and a different time Something grows in the space between me And it´s twisting and changing this fragile body And i wish i had been born a girl Instead of what i am Yes i wish i had been born a girl And not this mess of a man And not this mess of a man And not this mess of a man The censorship of my skin Is screaming inside and from within There´s no room in this world for a girl like me No place around there where i fit in And i wish i had been born a girl Instead of what i am Yes i wish i had been born a girl And not this mess of a man And not this mess of a man And not this mess of a man And not this mess of a man And not this mess of a man Lyrics by Nicky Wire.-

Lizz

New member
וואו, נהדר... כלומר, מילים חזקות.

ובקשר לוולווט - בואו נהיה מנומסים ונגיד: "*מבוסס* על אירועים שהתרחשו במציאות." ;) כשאני רואה את הסרט הזה עם אנשים אני הופך להיות בלתי נסבל ומייבב כל דקה "אבל זה בכלל לא קרה ככה". לא שזה לא סרט חמוד, ברגע ששוכחים את המציאות ואת השיוך הפוליטי. ברביות!

למעלה