"הצבעים שלנו"

cnogl

New member
"הצבעים שלנו"

בניגוד אליכם אני אינני תומך בטרור ובאלימות הפלסטינית וגם לא ברודנות העיראקית - כך גם מפלגתי. כמי שמדמי חבר המפלגה שלו מסבסד בין השאר גם פעילויותכם אני חייב לומר שאעשה הכל בכדי למנוע מכם את השימוש בשם מפלגתי שהנו בגדר הונאה ומצג שווא - ולהשמיט את החסות שמפלגתי מעניקה לכם - כפי שראוי לעשות למי שלכאורה עוברים עבירות אזרחיות ופליליות כפי שהצגתי. מלבד סדר הדין עומד כמובן היושר האנושי - לא ניתנה זתנועת "הצבעים שלנו" שום סמכות מוסרית לקבוע את מדיניותה של מרצ - בשביל לקבוע מדיניות זו ישנה מועצת מרצ שהיא הגוף המוסמך לדבר. באם לא יוסר מיד הלוגו של מפלגתי מהודעות התמיכה ברודנות העיראקית שהנכם מפגינים בחבירתכם לשמאל הרדיקלי או נכון יותר לימין הפלסתינאי אפעל בכל הדרכים העומדות לפניי כנגדכם - אם באמצעות שליחת מכתבים שתחל ממחר ליו"ר הסיעה - ח"כ חיים אורון בשאלת סמכויותכם, לחברי הכנסת המייצגים את המפלגה,לחברי מועצת מרצ , בהחתמת עצומת מצביעים ואם בשאר הדרכים החוקיות והלגיטימיות העומדות לרשותי. שלכם, גיל

גיל...

הייתי במספר מפגשים של 'הצבעים שלנו', היה מאוד מרתק. אין לי שום דבר ספיציפי כנגד התנועה, להיפך- הרעיון הוא רעיון מבורך. גם החחלטה שלהם להתנגד למלחמה בעיראק מתקבלת על הדעת (למרות שאיני מסכים איתה). הבעיה כאן היא העובדה שעל פלאייר שקורא להתנגד למתקפה בעיראק מופיע הלוגו של מרצ, בעיה חמורה מאוד. בפעם האחרונה שבדקתי, מרצ לא הביעה התנגדות למתקפה ואני חושב שהרבה מחברי המפלגה תומכים בה. אני מבקש ממי שאחראי על הפלאייר להוריד משם את הלוגו של מרצ, לא יכול להיות שהצבעים שלנו יקחו עליהם את דברי המפלגה.

Roobie

New member
זה לא רק הלוגו

מדובר בפעילויות של התנועה שנוגדות את דעות המפלגה שמממנת את התנועה. אני לא חבר המפלגה אבל אני חייב להסכים כאן עם גיל ועם עמדתו בתור אחד שמממן את המפלגה ודרך כך את "הצבעים שלנו".

Alexco

New member
ובהפגנה הגדולה נגד המלחמה

ראיתי גם מקבלי שכר מהמפלגה מפגינים. אין על זה ספק...

Alexco

New member
ואנחנו

מייצגים את הצבעים שלנו ולא את מרצ. מה לעשות שתנועתנו נתמכת על ידי מרצ, לפיכך הלוגו שלה מופיע על כל הפליירים שלנו.

high hopes

New member
...

היית הולך לנוער הצבעים שלנו בליכוד, מארגן הפגנה כזו ואז אומר: "אנחנו תנועה נתמכת עי הליכוד, אז הלוגו שלה מופיע על הפליירים שלנו"?!

Alexco

New member
די לדמגוגיה, שני. את מעבר לזה...

תנועת הצבעים שלנו היא תנועה פוליטית שמאלית. אין לה מקום בליכוד. אנחנו תומכים במרצ.

high hopes

New member
עשיתם טעות לדעתי.

לא ביקשתי הסכמה רחבה מצדכם עם כל נושאי הדיון וההחלטות במרצ אלא שיקול דעת, ולא לכפות את דעתכם על כל מצביעי מרצ או חברי מרצ, שלאו דווקא מסתייגים מהמלחמה. אתם עשיתם לנו נזק.

Alexco

New member
לא צריכים שום אישור

מצטער שני, אבל מרצ לא דורשת את הזכות לאשר את הפעיליות שלנו. היא מממנת אותנו כי היא חושבת שאנחנו תנועה חיובית אידיואלוגית, שמושכת קהל הומו לסבי צעיר למרצ. לא כפינו את דעתינו על כל חברי מרצ. ההפך - מה שאתם מנסים לעשות זה לכפות את דעתכם על כל חברי מרצ!

אבל למה, למה הלוגו של מרצ?

ואל תערב את נוער מרצ. נוער מרצ הפגין בזמנו נגד החלטות של המפלגה בתור גוף בתוך המפלגה שלא מסכים עם הדרך שביצעה המפלגה. הצבעים שלנו היא לא גוף במפלגה ואלא אם היא מפגינה בעד עמדות המפלגה או נגד עמדות המפלגה באופן מובהק, אין סיבה שתשתמש בלוגו של מרצ, בעיקר בנושא כל כך רגיש כמו המלחמה בעיראק.

Alexco

New member
למה לוגו מרצ

הצבעים שלנו נתמכת וממומנת על ידי מרצ ולכן יש לוגו של מרצ על כל הפליירים של הצבעים שלנו. כמו עלית על חולצות מכבי ת"א. לפחות ככה אני תופס את זה.

high hopes

New member
אלכס,

אז מה שאתה אומר בעצם זה שהקשר היחיד בין הצבעים שלנו למרצ זה שהצבעים שלנו ממומנים ע"י המפלגה ותו לא?

השוואה שטחית...

פוליטיקה וספורט? ואני דווקא שמעתי שאתה נגד לערבב בין השניים (סתם כי אתה שמאלני צהוב, פשוט לא ייאומן...
)... אלכס, מרצ ממנת את הצבעים שלנו, אבל לא יכול להיות שהתמורה מצד הצבעים שלנו תהיה סטירת לחי למפלגה ע"י פרסום הלוגו שלה על ניי עמדה שהמפלגה אינה מזדהה איתו.

נו באאאאאאאמממממתתתתתת

סתירת לחי למפלגה??!... לידיעתך , אחד התנאים לנתינת החסות של מרצ לצבעים שלנו הוא פרסום הלוגו של מרצ על גביי הפליירים של המפלגה , האינטרס של מרצ בכל העיניין הוא להדגיש את התמיכה שלה בקהילה ההומו-לסבית . לצבעים שלנו לעומת זאת אין שום אינטרס [שמישהו ייתקן אותי אם אני טועה] לפרסם לוגו של מרצ על גביי הפליירים שלה מאחר ועצם פרסום הלוגו יוצר רושם מוטעה לגבי התנועה שאינה חלק ממרצ אלא תחת חסותה בלבד , מה שמונע מחלק מהקהילה להגיע למפגשים,לפעול בה, או לתמוך בה. האחריות למה שמובע ע"י הצבעים שלנו נתונה בידי נותני החסות -מרצ- שהחליטו להוות חלק במימון התנועה ופעילויותיה, ולדרוש את פרסום הלוגו על גביי כל פלייר שיוצא מטעם התנועה. מראש ,יכלה מרצ לבקש שיעבירו לאישורה כל הודעה תקשורתית , פלייר וכד' , למרות שבאופן אישי אני חושבת שבקשה כזו איננה לגיטימית , שוב ,לאור העובדה שהתנועה איננה חלק ממרצ אלא רק נתמכת על ידיה. מצטערת אם חזרתי קצת על עצמי או לא הייתי ברורה , זו השעה .. [= שיהיה לכולכם יום נפלא

פרסום הלוגו של מרצ...

צריך לבוא על פלאיירים שמדברים על התנועה. אבל כמשדובר בפלאייר שמזמין אנשים להפגין כנגד נושא שהמפלגה אינה מסכימה איתו, אי אפשר להתייחס לפרסום הלוגו כאל חובה כלשהי, ההיפך הוא הנכון.

cnogl

New member
אלכס

אין לי ספק לגבי הרצונות הכנים והטובים שלך - אבל הייתי רוצה לקרוא מה אתה חושב ובמה את מאמין ולא חצאי משפטים שמקורם בפיותיהם של מי ומי בצבעים שלנו שמעדיפים כנראה לא להגיב אלא להסתתר מאחורייך כיוון שלהם מחוייבות לאנשים מסויימים במפלגה והצדקת המעשה הבזוי שעשיתם תפגע בהם ובבעלי האינטרסים שבשמם הם פועלים. חבל לי מאד שנפלת למלכודת הזאת ואתה עומד באמצע כעת בתוך שדה מוקשים בלי דרך החוצה. אני מציע שתרים את הטלפון לאותם אנשים שמגיעים לפורום מנחים בו פצצות ואח"כ אתה צריך לשוטט בשדה מוקשים שהם בנו כאן עם מקל כי הם מסתירים ממך את גלאי המוקשים. לפי מה שאתה אומר, או ליתא דיוק שאחרים אומרים גם הטרוריסטים שירו על חיילי צה"ל בחולצות של מרצ עם תחילת האינתיפאדה ייצגו זרם כזה או אחר במרצ, לא?

Alexco

New member
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד

אז תגיד את זה דוגרי, בלי כל מיני מטאפורות מוזרות על מוקשים ומלכודות. מרצ לא מכירה בטרוריסטים הללו - אבל היא מעודדת אותנו ומממנת אותנו. יוסי שריד מתנגד למלחמה. אנשים נוספים במרצ מתנגדים למלחמה, והם לא ספורים. מרצ לא הביעה דיעה רשמית של תמיכה במלחמה.

MoonShield

New member
המממ....

למה אתם לא יכולים להפגין כקבוצת אנשים שמתנגדים למלחמה ולא כקבוצת "הצבעים שלנו" שנתמכת ע"י מרצ ומתנגדת למלחמה?

למעלה