הצבעים שלנו!

JackDanyells

New member
הצבעים שלנו!../images/Emo34.gif

רוצים להשתתף בתנועת נוער לנוער גאה? יש לנו אחת בירושלים ואחת בתל-אביב! בינתיים, עד שתתחיל שנת ההדרכה, אתם יכולים להכיר אחד את השני בפורום 929
כולכם מוזמנים להגיב להעלות נושאים לדיון!
שאלות נוספות על איך זה עובד ולמה זה קיים: 1. מה ההבדל בין זה לבין נוער מרצ? תשובה: כי אצלנו המטרה הראשית היא טיפול בקהילה הלהט"בית. רק אח"כ - נושאים כמו שחיתות שלטונית, הבעיה הפלשתינאית והסכם שלום כולל במזרח התיכון. 2. מה עושים בפעילויות? תשובה: יש פעולות במגוון נושאים, כאשר בכל פעולה שתהיה (אחת לשבוע) יהיה קשר, חזק או חזק פחות, לנושא קהילת הלהט"ב. 3. האם צריך להזדהות עם מפלגת מרצ? תשובה: אנחנו לא מצפים שתשבו ותקראו את כל הסעיפים במצע. אבל הסכמה על הדברים החשובים: יציאה משטחי יהודה ושומרון, שוויון זכויות לנשים, וכמובן שוויון זכויות להומואים, לסביות, בי וטרנס - חשובה, אם לא הכרחית. 4. יש עוד דברים חוץ מפעילות? תשובה: כן, למשל: חלוקת פליירים לפני מצעדי גאווה, החתמה על עצומות, ויציאה להפגנות (בכלל זה מצעדי גאווה) 5. האם זה עולה כסף? תשובה: לא. ההשתתפות בפעולות אינה עולה כסף, והיא ממומנת ע"י מרצ. 6. האם יהיה כיף? כן! 7. אתר הבית: www.tzvaim.org
 

RoNa lovely

New member
הסכם על יציאה משטחי יהודה ושומרון?!

מה זה החרא הזה, נוער שבא להיפגש עם אנשים כמוהו מהקהילה נכנס לתנועה שמטרתה להעביר שטיפת מוח שמאלנית?!
 

JackDanyells

New member
תשובה

מתוקף היותנו מיעוט גאה, אנו רגישים למצוקות של מיעוטים נוספים, בכלל זה האוכ' הפלשתינאית ביהודה ושומרון. אנחנו לא מסתירים את זה, לא מדובר בשטיפת מוח, הסמל של מרצ זה חלק מהלוגו של "הצבעים שלנו"
 

69הרצל69

New member
איפה חוסר ההגינות?

הוא אמר בפירוש שמדובר בתנועת נוער שקשורה למרצ, ומרצ דוגלת ביציאה מהשטחים. אם זה לא מוצא כן בעיני מישהו הוא יכול להצטרף לאירגונים קהילתיים אחרים.
 
זה לא איגי,

זאת היא הצבעים שלנו, תנועת הנוער הגאה של מר"צ. מר"צ, כידוע, היא מפלגה שמאלנית. בארץ היא אפילו נחשבת שמאל קיצוני בעיני רבים. למזלנו, לא חסרה פעילות של נוער האגודה ושל איגי בתל אביב, ככה שאי אפשר להגיד שאין לנוער הגאה אלטרנטיבה ובטח שלא שהוא עובר שטיפת מוח שמאלנית.
 
חבל שאתם סוגרים את השער בפני רבים

אני הומו, דתי, ימני, וגם רגיש למצוקות של מיעוטים. אני חושב שלא יקרה שום דבר נורא אם תפתחו קצת, ותכירו אנשים גם מחוץ לערוגה שלכם.
 

JackDanyells

New member
תשובה

תנועת "הצבעים שלנו" פותחת שעריה לכל אדם – דיעותיו הפוליטיות, אמונותיו, צבע עורו, דתו, גזעו, מינו, לאומו, מגדרו, הגדרתו, מגבלותיו וכמובן נטייתו המינית לא משנים כלל. כל אדם יוכל, אם ירצה, להשתלב בתנועה, לבחור, להבחר, לשמוע ולהשמיע את דעתו. אנו נושאים בדגל משותף אך דוגלים בדיעה אישית, ומכבדים את דעתו של כל מיעוט בתנועה.
 
בתור אחד מתנועת נוער.. לא מת על זה !

נראה לי קצת שיטחי ועמום ללכת לתנועת נוער שעוסקת רק בענייני הקהילה ההומו לסבית . אולי לא רק, אבל בעיקר. זו ראייה מאוד שיטחית שלהסתכל רק על הבעיות שלך ולפעול עליהם. אני לא רוצה להזמין אנשים לתנועת הנוער שלי כי זה ישמע מגעיל אני בטוח שכל תנועת נוער כחולה ( שמו"צ הנוער העובד והלומד או מחנות העולים) יקבלו בברכה כל בנאדם לא משנה מה דעותיו הפוליטיות הגדרתו מניותו או כל דבר אחד... ועם ההצטרפות לתנועות נוער האלו יהיה גם עיסוק במיניות וקבלה אבל לא מראייה קטנה וצדדית של אני כהומו אלא אני כבנאדם ומה זה כולל. ההסתכלות היא לא על עצמך ועל הבעיות שלך כפרט ששיך למיעוט אלא כאדם כמו כל אדם, לא בהכרח במיעוט עם רגישות חברתית בכל הגוונים הדעות וההשקפות ובתנועות אתה גם נמצא עם מגוון אנשים מהאוכלוסיה לא משו מסוגר לקיהלה ובעצם כבר שם מתחילה החשיפה של אנשים ונורמאליזציה כלשהי לגבי דעות קדומות ושנאה/הומופוביה. בהצלחה לכולם ! נ.ב. יש הרבה ששותפים בתנועה כחולה שלוקחים חלק לעיתים בפעילות של איגי מתוך סיפוק ידע ושאלות לגבי הזהות והקהילה אבל עם ראייה כללית, אמיתית ורחבה יותר.
 
למעלה