הצבעות

הייי דורין כנסייי

היי דורין אני בת דודה של מורן אני מכירה אותך חחחח זאת ספיר אם זוכרת אני רואה רק יכנסתי את מורן לפורום היא יכניסה את כול החברות שלה את מאי חחחח כן ירבו סתם... אבל רק שתדעי זה פוקוםם רק לאוהבי הבויז! טוב אז ישתלבות מהירה ספיר חולה על דמוש!!!!!!!!!!!!

הייי דורין כנסייי

היי דורין אני בת דודה של מורן אני מכירה אותך חחחח זאת ספיר אם זוכרת אני רואה רק יכנסתי את מורן לפורום היא יכניסה את כול החברות שלה את מאי חחחח כן ירבו סתם... אבל רק שתדעי זה פוקוםם רק לאוהבי הבויז! טוב אז ישתלבות מהירה ספיר חולה על דמוש!!!!!!!!!!!!

אבל דוריןןן....

יש לי בקשה קטנה תקשיבי חמודה הכינוי שלך קצת מפריע לי ולעוד ילדה שירוש שלי תקשיבי שירה יש לה תכינוי הזה הבחורה לאדם מכורה והיא לא רוצה שתשימי גם אם את יכולה לשנות זה מאוד יעזור תודה ספיר!

ספיר..

ספיר את פה? למה את לא עונה לי בפרטי? כן זאת חברה שלי דורין... ולא רבתי עם מאי!

אה זהההההה

רק עכשיו נזכרתי אוי איזה מיושנת זה היה ממזמן נווו כתבתי על זה שקללת אותה שאמרת לה כמו שאמרת לי שלא תדבר איתך בחיים על מה שהיא כתבה שעשיתי לך וקללת אותה מה לא? כן!!! אולי אתם לא ברוגז אבל זה מה שרשמת!

ספיר..

ספיר את פה? למה את לא עונה לי בפרטי? כן זאת חברה שלי דורין... ולא רבתי עם מאי!

../images/Emo125.gifMP3 music

אותו דבר כמו שירונט רק שפה יש רק 5 שירים
אז אם שכחתם צריכים להקליק על השיר וזה נקרא הצבעה השירים של הבויז- תקליקו וזה נקרא הצבעה

../images/Emo125.gif 102 אף אם

הבנים לא במצעד הזה.. אז בנות מה שאתן צריכות לעשות זה לרדת לסוף האתרב ובצד למטה כתוב "כתבו כאן שם אומן ושיר שאינו מופיע ברשימה וברצונכם להכניסו לספירה לאחור:" תמלאו בפס הלבן פרטים ואולי יכניסו אותם למצעד.. כנסו ותמלאו את כ ל השירים !

למעלה