הצבעות

שירוש כנסי....

מאמי למה כתבת את זה לי???? זה לא אני אם הכינוי הזה חחח טוב לא משנה אני מכירה את הילדה הזאת וכבר אמרתי למחוק נראה מה היא תעשה אז תפנימי זה לא אני! נראה לך שאני יהרוס לשירוש שלי חחח טוב מתה עליך מאמי...

בנות אתן בסדרר ?

ממתי מנצלשים להודעה נעוצה ? ועוד של הצבעותתת אני מתפלאת עליכן.. ועוד הותיקות לא חדשותת ! מה נהיההה ?

קורלי כנסי שניההה

תקשיבי מאמי אני לא ממש חדשה פה כאילו ותיקה אבל לא הכי ש...... אבל סורי שאני שואלת אבל עדין לא הבנתי מזה הודעה נעוצה לא הבנתי???. תסבירי לי מזה נעוצה וכאילו למה אסור טוב??? תודה......

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאני אסביר לךך..

הודעה נעוצה זה הודעה שקשורה רק למשו מסויים ואסור לנצלש בהה.. הבנת??

אה בסדר הבנתי הסבירו לי...

אבל כבר שינו נושא אז גמאני ימשכתי טוב לא נורא נו חפיף מאמי לא נריב על זה כן.....

|רדיו|שיר השנה ב-y net

יש שיר השנה בוואי נט.. זה מסודר לפי שם האומן תצביעו לבויז ולשירים לא מוכרים כדי שיהיה לנו סיכוי.. אפילו אם אתם אוהבים שם שירים אל תצביעו להםםם ! אז יאללההה להפציץ הצבעותתתת

../images/Emo125.gifשיר השנה בוואי נט

יש שיר השנה בוואי נט.. זה מסודר לפי שם האומן תצביעו לבויז ולשירים לא מוכרים כדי שיהיה לנו סיכוי.. אפילו אם אתם אוהבים שם שירים אל תצביעו להםםם ! אז יאללההה להפציץ הצבעותתתת

../images/Emo125.gifהמצעד השנתי של רדיו ירושלים

יש עכשיו את המצעד השנתי של רדיו ירושלים והבנים מתמודדים שם על כמה קטגוריות. תצביעו זה חשוב אנחנו מועמדים לכמה קטגוריות שם:
בשיר השנה יש לנו שלושה שירים: אשמור את ליבי שמחה כמה אהבה
בהרכב השנה תבחרו גיים בויז מין סתם קישור ישיר

../images/Emo125.gifשירונט

השירים של הבויז: שמחה,גליה,אשמור את ליבי, תנו לגדול בשקט,כמה אהבה, הזמנות שניה וכשתתעייפי מהעולם נמצאים באתר של שירונט [אתר של מילים לשירים]. כל פעם שתקליקו על השיר זה נקרא הצבעה כל פעם שתקליקו ההצבעה שלכם נקלטת במערכת שלהם ובסוף במצעד של שירונט רואים השיר של איזה אומן הכי מבוקש ! השירים של הבויז- רק תקליקו על השיר

../images/Emo106.gifהמקומות שלנו בשירונט../images/Emo106.gif

ראיתי שהרבה בנות לא יודעות תמקום שלנו בשירונטט אז אפשר לראות פההה ותעלו את כ ל השירים האחרים של הבויז למעללההה כמה אהבה ואל תגידי לי מככבים בראש הרשימהה :] אז תעזרו להעלות אותם עודדד קישור ישיר

למעלה