הצבעות

../images/Emo187.gifגם אני!!!!../images/Emo13.gif

אתמול ספיר ראתה את שוקו פעם ראשונה כי היא לא רואה נולד לרקוד.... אז היא עושה לי מה זה שוקו? אני אומרת לה כעע היא עושה לי איחחחחחח מה זה השיער הזה חחחחח

../images/Emo212.gifנכון . . . הוא יפה . ../images/Emo99.gif

וזה הודעה נעוצה . . . אז שששששש ואל תגיבו לי ! כאילו בעצם תגיבו ,
אבל אסור . . . אז אל תגיבו .

../images/Emo187.gifלא הצבעתי לא חחח

לא הייתי בבית אני וספירעע היינו במסעדה בעיר סתם בגלל חד אהבה וזה.. והיה לנו מלצר מזה חתיך
עאעאע חחחח צילמנו אותו בפלפוןן חחחח הוא דומה לאדםםם

../images/Emo110.gif../images/Emo207.gifבנות?כנסוווו!!!!

תקישבווו אני ומורןןן הלכנו למסעדה בגלל יום האהבה חחחחחח בקיצורר הגענו יתישבנוו אז בא לנו איזה מלצר אחדד מזה חתיךך וחמוד יוווו חחחחחחחחחחחח ובפרופיל מזה דומה לאדם חבל לכם על הזמן טוב עד שהוא הביא תאוכל וזהה יתקשרנו לביחושית לנבלה שליי אמרתי למורןן תביאיי תביאי אני רוצה לדבר עם ביחושית ביחושית ביחושית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבוו.. חחחחח ואז יתקשרנוו והיא מדברת איתה כאליו מורןן ואני צצועקת להה תביאיא אותה בכול המסעדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה ואז היא הביאה לה ודברתי איתה כפרעליההההההההההההההההההה אני חולה על הנבלה הזאת חחחחחחחחחחח אז היה מזה קטעים בפלאפון חבל על הזמן חח ואז מורן לקחה לי ודברה איתה אז אני כזה צועקת לדילב ביחושית תעשי לי ילדד והיא כזה בואיייייייייייי חחח ואניי מתה מצחוקקק וכול שניה אני צועקת לה החחחחח בקיצור היהי מזה שווה ומזה קטעיםםםםםםםםםםםםםםםםם חבלזזז היהי כיףףףףף מורןן ???? דילב????????????? חולההההה עליכםםםם מושלמות שליייי פורום יפשלי????? חג אהבה שמח תנצלו תשעותה אחרונות חחחח

../images/Emo187.gifכעע איזה כיף היהה!!!

חעחעחעחחע איזה בושות איתך חחחחחח היא מדברת עם ביחושית והיא צועקת וכולם מסתכלים עלינו חחח ואז בא מלצר מזה חתיך
וספיר הלו נורמלית מתחילה לצלם אותו חעחעחע
היה מזה כיף!!! ספירע יאפה שלי?! אוהבת אותך הכי אחי

למעלה