הצבעות

טוב..אני אוותר לך כי זה חג האהבה,חע

מה!?!?אתן העזתן ללכת למסעדה ולא להצביע!?!!??חעעעע סתםם נשמההה.. העיקרר שהוא עלהההההההההההההההההה....הייתי מזה באטרףף שהוא יעלה..שלחתי לכל הרשימה שלי באייסי להצביע לו וכתבתי את המספר שלו ואת המספר שצריך לשלוח לוו..חחחח ואני ישבתי עם שורה של כל הפלאפונים שיש לי בבית ושלוח לוו..חעעע והוא עלהההההההההה עכשיו אני מאושרתתת:):):):):):):) (והעיקר שהיה לכן טעייםם-->>כי אם לאא..חבל על הכסףף....חעע)(וחוץץ מזה אני אוהבת מלצרים חתיכייםם..למה לא קראתןן לי!?!!?חח->ועוד דומה לאדםם)

../images/Emo187.gifחעחעחחעע../images/Emo13.gif

בארור שהאוכל היה טעיםם חחח הזמנו מוקרם
אני וספיר חולות על זה עאעאע בא לי מוקרם עכשיווו חחחח חעחע איזה קטעים היה עם המצלצר חחחחחחח הוא היה דומה לאדם חחח וספיר צילמה אותוו

lililulu

New member
למה נראלי שאתן כבר לא מצביעות?!../images/Emo12.gif

=טיאר ברשת= =אנחנו מקום 5= =זה נראלכם הגיוני?!= =כי לי בכלל לא!= =המבוקשים= =עם כל הכבוד לסקעת [ויש המון כבוד
]= =לנו יותר מגיע!= =אז תתחילו להזיז את התחת= =זה לא לוקח ממכם כל כך הרבה אנרגיה או מאמץ= =אוהבת=

../images/Emo212.gif../images/Emo47.gifהראל לשלטון! ../images/Emo47.gif

היווווווום הוא באשקלווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון . =\\ אני רוצה את הראללללל !!! בנווות [?!] הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

lililulu

New member
סתומה שכמוך../images/Emo3.gif

את לא יודעת כמה הפסדת שלא הזמנת כרטיס למרות שנשארו מקומות מחורבנים גם ככה כולם יורדים לבמה באמצע ההופעה! את לא מבינה כמה מדהימה ההופעה שלו! בקיצר יצאת טיפשונת כמו תמיד

lililulu

New member
לא...העמה הזאת עד שהוא מגיע לאשקלון

לא רוצה להזמין כרטיס כי "בטח כבר נגמרו המקומות הטובים"!

lililulu

New member
אל תשכחי שזה לא כמו ההופעות של

הבויז! זה הופעה הופעה! זה עולה 119 ש"ח לכרטיס! לא בטוח שכל אחת יכולה ללכת להופעה שעולה ככה...

../images/Emo187.gifעם הייתי מעריצה אותו בארור

שהייתי הולכתתתת לא משנה המחיררר מה שווה להעריץ מישו עם לא הולכים להופעות שלו?????

lililulu

New member
יואווווו מיכללללל כנסייייייי!!!!!!!

עלה לי בראש רעיון שאם הוא לא התחפושת הכי גדולה בעולם אני צנצנתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ואת?! בפורים?! מתחפשות אחת לסקעת ואחת למויאלללללללל!!!!! חחחחחחחחח [וברור לך שאני סקעת ואת מויאל נכון?!] זה התחפושת הכי שווה בעולםםםםםם!!!!!! חחחחחחחחחח

למעלה