blackfield2
New member
הצביעו ס"ש!!
הסיכום השבועי
בטח אתם לא מבינים למה לעזאזל אני עושה היום את הסיכום השבועי. שירי לא יכלה לעשות היום את הסיכום ולכן קיבלתי את המשימה לעשות את הסיכום במקומה!
אוקיי, אז בלי הקדמות מיותרות בואו נתחיל: שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה
) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!!
3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ד. לשחק סוליטר כל היום..
ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון!
שכונת יוקרה שכזאת.. שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.
הסיכום השבועי