הצביעו ס"ש!!

blackfield2

New member
הצביעו ס"ש!!

הסיכום השבועי
בטח אתם לא מבינים למה לעזאזל אני עושה היום את הסיכום השבועי. שירי לא יכלה לעשות היום את הסיכום ולכן קיבלתי את המשימה לעשות את הסיכום במקומה!
אוקיי, אז בלי הקדמות מיותרות בואו נתחיל: שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה
)
2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!!
3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ד. לשחק סוליטר כל היום..
ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון!
שכונת יוקרה שכזאת..
שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.

ady18

Well-known member
"מה שווה כזאת אהבה חיים בסקט הודי"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?)אמונה עיוורת עם רונה קינן לא שמעתי קרן השבוע במיוחד חח שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) סרט הודי מגרד לי בגב חוזר בחזרה לא שרע לי ילדים של החיים תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לפגוש אנשים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מפגש פורום והופעה של מירי מאכל השבוע שלכם?טבעות בצל \פרי שיק שתתי המון וגם טעמתי היום את המים בטעם אבטיח ליצי לא רע בילוי השבוע שלכם? הופעה של מירי ועזריאלי פאדיחת השבוע שלכם? לא משהו מיוחד סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת
ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה?לא לומדת לא רלוונטי א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות!
ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. כולם

עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?)זאת שבמקומי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?)מותר לך של-אמיר פיי גוטמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הצגה של הבימה שראיתי היום בתאטרון הצפון שמה-"נודניק"הצגה מומלצת וקורעת מצחוק. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כתבה על אמיר בפנאי פלוס
מאכל השבוע שלכם?חטיף אנרג'י בילוי השבוע שלכם?ההצגה "נודניק" פאדיחת השבוע שלכם?אין סקופ השבוע שלכם?אין ציטוט השבוע שלכם?אין דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שיעור ראשון של הסימסטר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעת ה100 של קרן שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? אני אענה תשובה משלי-שתי מחברות ועט 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. לכל האנשים שאני אוהבת
.

רק הגעגוע למשהו לא ידוע מחזיר אותך לכאן../images/Emo14.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?)מי ישמור עלי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?)דניאל סלומון -איתך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:היו הרבה: שדרגתי את הנייד שלי
הופעה של כנסיית השכל
הופעה של מירי מסיקה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר החיים שבירים של רינה פרנק מיטרני
מאכל השבוע שלכם?במבה (אבל רק בשקית הכתומה
) בילוי השבוע שלכם?הופעות בזאפה (כנסיית השכל, מירי מסיקה) הכנות לתחילת הלימודים ...כיף לבוא לביה"ס לראות אנשים שלא ראיתי חודשיים
פאדיחת השבוע שלכם?חשבתי שאיבדתי את הנרתיק של המצלמה שלי עם הבטריות. מסכנה ענבל שיגעתי אותה. בסוף אחרי חיפושים קדחתניים מצאתי את הנרתיק בתיק
סקופ השבוע שלכם?מירי מסיקה זוכרת את הכינוי שלי ואת השם שלי
ציטוט השבוע שלכם? "עדי מומחית בלקנות מתנות..היא אלופה..."(המשוררת הידועה ק. פלס)
אני מרגיש כמו אב שמוביל את בתו בחופה
איזה קטע...איפה הייתי בכוכב נולד 4 ואיפה אני בכוכב נולד 5
איפה יותר נהנית
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אין...היה שבוע חלומי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אווו יש הרבה מחר (למרות שזה כבר היום) הופעה של כנסיית בשכל בשוני (זכיתי בכרטיס זוגי)
(תקנאו) הופעה של יהודה פוליקר עם אימא בזאפה כמובן הופעה של קרנונה
החיוך לא הולך לרדת מהפנים כל השבוע שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה|
גם למורים יש מטלות
ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ!
בערך
יש לי קלמר מוכן ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות!
(והרבה מיקייייי) ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. יש הרבה (השבוע אני נדיבה)
להילה לאושרת למירב לורד לרוני למיקי לקרן

LEEkm

New member
עונה../images/Emo151.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) "אביתר", "איתי" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) כל הביצועים של מארינה בכוכב נולד
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:-> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: דפנה[חברה] שישנה אצלי עכשיו
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הממ, ערב קוקטיילים עם חברים
מאכל השבוע שלכם? שרימפס טמפורה
בילוי השבוע שלכם?^^ מסיבת קוקטיילים! פאדיחת השבוע שלכם? XX סקופ השבוע שלכם?יקח לי הרבה זמן למצוא סקופ כ"כ טוב כמו של שבוע שעבר
ציטוט השבוע שלכם? "סליחה, אתה יכול לקום?" "הא? למה?" "אתה יושב לי על האוקורדינטיות."XD דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שמארינה לא זכתה בגמר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר חיובי בשבוע הזה!!!!!:&#39
שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? לא עפטתי כלוםXD 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! לדניאל, שירגיש מה זה צפונים באמת!

LEEkm

New member
"אפילו רמת אביב"...../images/Emo151.gif

לא הגזמנו
אבל אם ביט69 גרים שם אנחנו חייבית ד-ח-ו-ף לעבור לשם!XD

אז אחרי חודש בלי מחשב....../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) סקס עם האקס שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) באה אליכם-מירי מסיקה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מההופעה בחיפה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הוסמכתי רשמית עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מישהי שרשמתי לפורום של לנדמרק ועשתה אותו השבוע ובאה להודות לי שנתתי לה את החיים במתנה והודתה לי שהתעקשתי שהיא תירשם.... תודו שזה ללא ספק יותר שווה מספר או דיסק... מאכל השבוע שלכם? בעיקר שוקולד
בילוי השבוע שלכם?השעות המעטות שזכיתי לישון בהן השבוע.. היו ה-בילוי... ואם מחשיבים את שבוע שעבר אז כמובן ההופעה של קרן בחיפה... פאדיחת השבוע שלכם? נחזור להופעה בחיפה... שאמרתי פתאום "סקס עם האקס" וכולם... התחילו לצחוק סקופ השבוע שלכם? אני פחדנית
ציטוט השבוע שלכם? הרב עובדיה יוסף שאמר שחיילים מתו כי הם לא שמרו מצוות.. זה לדעתי ללא ספק הציטוט של השבוע הזה
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: על ההתנגחויות שלי עם מנחה הכיתות שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אמא שלי עושה את הפורום ואני כל כך מחכה לראות אותה אחרי.... וחוץ מזה אני עושה איזה מסיבה והמון אנשים שאני אוהבת יהיו שם, כולל היפה בנשים
מכיוון ששאר השאלות לא מתאימות לגילי המתקדם, אז מחקתי אותן ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב..
סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. אני נותנת
לכל מי שרוצה לגור בסביון... רחוק לי מדי מת"א... אני מעדיפה את הרצליה פיתוח

אושRתי

New member
../images/Emo176.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) פסק זמן שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?)עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעה של מירי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא היה מאכל השבוע שלכם? פאלפל בטעמים בילוי השבוע שלכם? ההופעה של מירי כבר אמרתי ? פאדיחת השבוע שלכם? לא היה סקופ השבוע שלכם?כנל ציטוט השבוע שלכם? כנל דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כנל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעת המאה של קרן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: אף אחד מהתשובות לא נכונות. (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? אף אחד מהתשובות לא נכונות. 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..
לכלה להשגה

khvh5

New member
"אולי עוד קיץ אנחנו נפגש..לה לה לה לה.."

בה בייי חופש גדוללללללללללללללללללללללללללללללל ='[ שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) שמעון השכן.. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) השירים של היי סקול מיוזיקל תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אף אחד =__= עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ יש לי טיפ נצלו את הלילה האחרון של החופששששששששששש :'( מאכל השבוע שלכם? פיצהה בילוי השבוע שלכם?בקניון הזהב עם המזגן.. פאדיחת השבוע שלכם? --- סקופ השבוע שלכם? אם תיראו ילדה בהופעה עם מצלמה בגודל הבמה תדאו שזאת אני << אבא שלי לא מון לתת לי לקנות מצלמה קטנה.. הוא אומר שעוד חודשיים הוא יקבל את התלושים.. אבל בעוד חודשיים אין הופעה!! ציטוט השבוע שלכם? --- דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: המקלדת המעצבנת הזאתתת אי אפשר ללחוץ על המקש כ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעההההההההההההההה של קרן 3> שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב.
ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ!
חוץ מתיק וקלמר יש לי הכל חדש... ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה..
אבל במקום מזגן מאוורר.. וגם עשיתי עוד דברים.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת..כולם שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.

Koala Girl

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) אמ,לא ממש שמעתי אותה השבוע
אולי אם אלה החיים... שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) יש לי הרבה שנטחנו השבוע
- ילדותי השניה-ריקי גל,ד'ר קספר-אחלום לנצח, נעם רותם-עולה ויורד,מלאך-שזאתי מכ"נ שרה... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: זה היה השבוע הראשון שלי בעבודה ככה שלא עשיתי הרבה חוץ מזה... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- עזרה בדרך של נעם רותם מאכל השבוע שלכם? דלעת בילוי השבוע שלכם? כב ר אמרתי עבודה
("בילוי" עלק) פאדיחת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם? גיליתי שיש רכבות במקומות מוזרים בארץ
ציטוט השבוע שלכם?
עדיף שלא................ דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הייתי מוכנה להשאר בבית ולקבל משכורת *מי אמר אשליות?* משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה של קרןןןןןןןן!!!
שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: אומרת תודה שסוף סוף נגמר החופש הזה והקניונים יהיו ריקים במיוחד בשבילי
2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! כי אני לא צריכה כלום
3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? די כבר להגיד חופש!
ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. אני נותנת סביון לעצמי חחח הלוואי שיגיע היום שיהיה לי כסף לגור שם....(ואז כמובן אני אגור באיזה דירה מעפנה במרכז ת"א עם 5 כלבים ארנבון וחמוס
)

Koala Girl

New member
וואו כמה אייקונים אני שמה

זה נראה כמו הודעה של פקאצה
שיהיה. ורציתי להוסיף על סביון ושכחתי-לא נראה לי כזה תענוג גדול לגור שם יש דברים יותר טובים לעשות עם הכסף
(
)

Inbar789

New member
אחת, שתיים, שלוש..../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) מבול ורצה הביתה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) "אחת, שתיים, שלוש" - מטרופולין וארקדי דוכין
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: >< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אבא
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כל הדיסק של מטרופולין.. מעולה! מאכל השבוע שלכם? סיני ^^ בילוי השבוע שלכם? דיזנגוף סנטר עם חברה
פאדיחת השבוע שלכם? >< סקופ השבוע שלכם? סיימתי את הארי פוטר 7 באנגלית!
ציטוט השבוע שלכם? "אחת, שתיים, שלוש, אני מנסה את הכל. אחת, שתיים, שלוש, אני מנסה לא לחשוב עלייך.."
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא היה ^^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אווווּ כל מיני דברים טובים
שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב.
ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה..
ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה..
ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ד. לשחק סוליטר כל היום..
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) סקס עם האקס שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) רקוואים של שירה גבריאלוב, אני לא מתה עליה בכללי אבל זה אחלה שיר תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קניתי כרטיסים לצוותא... עכשיו גם פיל סגול עם אזניים ירוקות לא ימנע ממני לבוא עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לשבת בבית קפה (תות בחיפה) עם חברות מאכל השבוע שלכם? פסטה בילוי השבוע שלכם? אין פאדיחת השבוע שלכם? יש המון, אני יצרנית פאדיחות מומחית סקופ השבוע שלכם? אבא שלי נחמד והוא מרשה לי ליסוע וצוותא למרות שלא אמרתי לו שאני הולכת להופעה בביט והוא גילה בעצמו ציטוט השבוע שלכם? "אתם יודעים, שאוסובוקו זה המאכל היחיד, עם ארבעה קובוצים
"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: עבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ההועפה של קרנונה שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה| ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב. ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!! ג. מחברות ספירלה צבעוניות, יומן, קלמר כבר נאלטר, וספרים הפסקתי לעטוף בכיתה ג' 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ד. לשחק סוליטר כל היום.. ולסיום, תנו (סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.

Roger man

New member
אמן שהשבוע הזה לא היה מתקיים

שיר/י השבוע שלכם (של קרן?)אין זמן לשמוע מוזיקה בטירונות שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?)^^ תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:כלום עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?שוקו בילוי השבוע שלכם?כלום פאדיחת השבוע שלכם?כלום סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שחברה שלי נפרדה ממני בשבת שעברה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:טקס השבעה שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: אני בצבא, אין לי יותר לימודים (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה ) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? ^^ 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות!
לכולםםםםםםםםםםםםם שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.

Red Daniel

New member
וואי תהיה חזק!:-(

אחד הדברים הכי נוראיים שיכולים לקרות לגבר. ההרגשה הכי רעה שיש

shir828

New member
למה לעזאזל רעות עושה היום את הסיכום השבועי?!

בטח אתם לא מבינים למה לעזאזל אני עושה היום את הסיכום השבועי. שירי לא יכלה לעשות היום את הסיכום ולכן קיבלתי את המשימה לעשות את הסיכום במקומה!
אההההההההההההההההה!!! אוקיי, אז בלי הקדמות מיותרות בואו נתחיל: שיר/י השבוע שלכם (של קרן?) "מבול"
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן?) שיר של לינקין פארק.><" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: בו משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: לאדת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גרבי נשים/תחתוני גברים/חומר בעירה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בו. מאכל השבוע שלכם? ארטיק אבטיח(?) בילוי השבוע שלכם? 4 חברות באו לישון אצלי בספונטניות והלכנו לישון בשבע בבוקר והיינו אמורות לקום בשמונה אבל השעון לא צילצל. צילצל אבל הן השתיקו אותו כמו תמיד>>" פאדיחת השבוע שלכם? אני וחברה דיברנו לילדה שטסה בקרוב למצלמה ויצאנו מטומטמות. סקופ השבוע שלכם? הכנתי באיזה יומיים בערך 9 עמודים מהמתמטיקה!!!!! יאי^^ וכעת כעת אני בעמוד העשירי האחרון. ושילכו שיחפשו מי יעשה את העבודה באינטרנט... ציטוט השבוע שלכם? לא זוכרת אבל נדמה לי ש... אני וחברה שיחרנו ארץ-עיר כי צ'יעמם לנו, אז היינו באות ה'... אני: "עיר בה'..." *חושבת* היא: "הרצליה!!!" אני *ממשיכה לחשוב*: "הרצליה פיתוח!!!!!!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הפירורים שמישהי עשתה לי על המיטה>< משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: קרן
, מבול
, צוותא
, 100 הופעות היו לקרן בים בם בום...
שאלות בונוס ברוח השנה החדשה: 1. סוף שבוע אחרון לפני תחילת הלימודים. כעת אני: א. משלים מהר מהר את כל העבודות והשיעורים לחופש |סמייליחננה|
ב. הולך לים ומטגן את עצמי כמו שניצל, כי תודות לעידן רייכל הלוק האתיופי שולתת ג. דופק ת'ראש בקיר. שוב. ושוב. ושוב.
ג. הולך לבית כנסת (מתפלל לשביתה) לא תיהיה אצלנו. אין תיכון, יש אבל רק שכבה אחת><" (קרדיט לשירי על השאלה הראשונה
) 2. איך נראה הציוד שלך לשנה הבאה? א. אבא עטף לי את כל הספרים, הקלמר, היומן, המחברות והתיק חדשים טיפ טופ! ב. אבא ניסה לעטוף לי את הספרים.. לא הלך לו כלכך.. ומצאתי כמה עפרונות ומחברת משומשת.. נסתפק בזה.. ג. עטפו לי בכלל את הספרים בחנות!.. השנה לא קניתי כלכך הרבה כי לא הייתי צריך. ד. מה?, ציוד?.. אין לי עדיין כלום!!!!!!
בערך. אני לא מוכנה. נפשית. 3. מה היה הבילוי המרכזי שלך בחופש הזה? א. להדליק ולכבות את המזגן בבית,לא יותר מזה.. ב. ים, ים, וים!!.. אמרתי כבר שהייתי בים? ג. ת''א, בלגאנים, מסיבות, הופעות! ד. לשחק סוליטר כל היום..
ה. אחר מוכר.
ולסיום, תנו
(סביון) למי שאתם מאחלים שיגור ב.. סביון! שכונת יוקרה שכזאת.. מי ישלם על הבית?!
שיהיה לכם סופ''ש נעים!, ובהצלחה בשנת הלימודים.
שלה.לה.

blackfield2

New member
מישהי מקנאה.. ו..מישהי מקנאה.. ../images/Emo11.gif

או מקנאת.. עדיין לא בדיוק קלטתי איך להגיד את זה..
כלה, את מורה!.. תחזירי אותי לכיתה א'! |קולדרמטי|לא מגיע לי כל זה.. לא.. לא!!! |סקולדרמטי|

למעלה