הצביעו למפלגת
!

לא, אלו צילומים מהתוכנית

top of the pops, שהיתה (ועודנה) תכנית שבועית של ה-BBC בה מבוצעים הלהיטים הגדולים במצעדי מכירות הסינגלים, באותו שבוע. התכנית משודרת כבר למעלה מ-40 שנה. הסינגל ל-I'm a believer היה הצלחה מסחרית, בזמנו.

thezanani

New member
והאמנם זוהי אותה הסופר גרופ

מ"רוק באטום"? אני מניח שמייסון לא ליוה אותו בתדירות כזו גבוהה באותם שנים, היה לא עוד איזה חלטורה צדדית,ורוד משהו.לא זוכר.

הפנתר הוורוד? ../images/Emo6.gif

אני לא מזהה כ"כ את הנגנים האחרים, בעוונותיי. השמות בוודאי יהיו מוכרים לי, אבל במראה, לא. היש מישהם שמזהים אותם?

holo

New member
וואי מה זה?

לא ידעתי שהשיר הזה של רוברט וייט. איזה מגניב, למה מייסון מנגן שם בכלל?

וואייט הקליט גרסת כיסוי לשיר

שהוא כמובן של המונקיז (ונכתב, כמדומני, ע"י ניל דיאמונד). הפלוידים היו ידידים של ה-soft machine, הלהקה בה ניגן וואייט בסוף שנות השישים, כך שהם הכירו את וואייט אישית. ומייסון הפיק את אלבומו של וואייט, Rock Bottom.

ramonsegev

New member
שאלה...

מישהו יודע כמה עולה הדיסק של גילמור בתו השמיני בירושלים? תודה מראש רמון

השליחים בליל 4 אגדות הרוק30-31.3.06

השליחים במחווה ל-4 אגדות הרוק הגדולות משנות ה-60' וה-70': PINK FLOYD LED ZEPPELIN DEEP PURPLE THE DOORS ביום חמישי 30.3.06 שעה 22.00 בפאב הפינה בקיבוץ חמדיה (ליד בית-שאן) וביום שישי 31.3.06 שעה 22.00 ברמת-יוחנן בצפון. בבר ועקנין - שירה צ'לי סיגלסקי - גיטרות וקולות ליווי ניב חובב - קלידים ושירה ערן סנדרי - בס וקולות ליווי שאול אליהו - תופים

Kakov

New member
מתים עליכם בבאר שבע!

ולכן אתם חייבים לחזור... תחזרווווווווווו

rozgil

New member
כרטיסים לווטרס-"חבר"צרכנות- 290 ש"ח

"חבר" צרכנות הינו אתר הנחות : לנכי צה"ל ,משרתי הקבע,לכוחות הביטחון,לגימלאי צה"ל : -------- בלינק (המצורף למטה) תוכלו להשיג כרטיסים : ----------- 22/06/06 20:00 121032 רוג'ר ווטרס פארק הירקון, תל אביב 02/06/06 290 ש"ח ניתן להזמין רוג'ר ווטרס (22/6/2006) יום הארוע: חמישי מיקום: פארק הירקון, תל אביב תאריך: 22/06/06 שעה:20:00 קהל היעד: מבוגרים מחיר חבר: 290 ש"ח קוד פריט להזמנה בטלפון: 121032 תשלומים: 2 זכאות: עד 2 כרטיסים לעמית תאריך סיום המכירה: 02/06/06 הזמן ישירות מאתר האינטרנט - לחץ "הקש להזמין" ! הכרטיסים ישלחו בדואר רשום פתיחת שערים 17:00 ----- כנסו בלינק המצורף ל-"לרשימת האירועים..." (למטה מצד ימין )------

rozgil

New member
מדונה תופיע בישראל ב17 בספטמבר

לחצו בלינק המצורף - כאן למטה !!! :

microbe15

New member
הבחירות בגלגל"צ

בסוף השעה (או אולי השעה הבאה, לא בטוח מה שמעתי) רצף שירים של קווין או פינק פלויד בגלגל"צ.

למעלה