הצביעו למפלגת
!

חרטושה

New member
תואם סיד בארט?

לא בכוונה. אלא שלפני כמה ימים נפלתי על תוכנית בטלוויזיה שבה ראיינו את כל מי שהשתתפו בסידרה "שפץ ביתך" , שזו סידרה קומית שרצה פה פעם מזמן בערוץ הראשון והיום אפשר לראות אותה בערוץ 3 בכבלים. פשוט לא יכולתי להתעלם מהדימיון המדהים לדעתי שבין טראן נוח סמית' ששיחק בסדרה, לבין סיד בארט. ניסיתי לחפש תמונה שלו שממחישה את מהות הדימיון, אבל לא ממש הצלחתי (הוא כבר לא נמצא בשאו ביזנס היום). בסדרה טארן היה רק ילד קטן והיה קשה לנחש שזה מה שיצא ממנו בסוף... אבל תאמינו לי, הדימיון שם ומדהים פשוט לדעתי.

השליחים עם קווין-הערב כ"ס ומחר צרעה

השליחים יצדיעו לאגדת הרוק הגדולה משנות השבעים והשמונים - QUEEN. במופע יבוצעו כל הלהיטים מכל אלבומי הלהקה והוא ישולב בהקרנות וידיאו על מסך גדול. אל תחמיצו! בארבי כ"ס, שישי 24.3.06 ב-22.00. כרטיס: 60 ש"ח. להזמנות: 035188123. קיבוץ צרעה בדרום, שבת 25.3.06 ב-22.00. כרטיס: 60 ש"ח. להזמנות: 0525665600. ניב חובב - שירה, גיטרה וקלידים צ'לי סיגלסקי - גיטרה מובילה וקולות ליווי ערן סנדרי - בס וקולות ליווי שאול אליהו - תופים נגן אורח: אסף גלייזנר - קלידים מובילים

drortopper

New member
סרט דוקומנטרי על מעריצי פינק פלויד

לצילומי סרט דוקומנטרי על מעריצי הלהקה דרוש גיבור או גיבורה בגילאי 35 ומעלה מעריצים שחיים את הלהקה ביומיום בעלי כרטיס להופעה של ווטרס(עדיפות) לפרטים: מייל [email protected] טלפון: 054-7946323

thezanani

New member
יש לי זקן!

ושחיפים היום זה אין,יענו חגיגת שיק. ולציפורה המצקצקת ומשחקת עם עתידי הזוהר והטרגי על חודו של OFF-אל חשש. בקסטייג' לפסטיבל קאן מובטח לך מעכשיו. רק נצטרך לעשות משהו עם האוטו.

IamAR

New member
הקלטה של הפינק פלויד

Pink Floyd's Merry Xmas Song אני משערת שקטע זה הוקלט בהתחלת הלהקה, בתקופה הפסוכודלית, ולפי מה שהצלחתי לזהות, זהו קולו של סיד מתנגן ושר על "נקנקיות ומאכלי חג מולד" קטע עדיר, שמעתי כמה פעמים, והוא ממש מבדר אני לא יודעת עם זה מוקר ואם דיברו על זה בפורום, אם לא חידשתי לאף אחד אז סליחה, בכל מקרה, רציתי לשתף =] סוף שבוע נעים

זה שיר שניק מייסון כתב

והלהקה הקליטה בתחילת שנות השבעים. אני לא זוכרת את הנסיבות. אני גם מבקשת, שוב, לשמור על כללי הכתיבה בפורום, ולא לקשר להורדות של קבצי מוסיקה, ללא הרשאה של המחברים.

flowerboy69

New member
זהו שיר על חג המולד

זה הנסיבה שחיפשת...הוא מופע נדמה לי גם ב tree full of secrets שהזכירו פה לאחרונה

thezanani

New member
שמעתי "מייסון"?

מייסונריה-צ'פטר 2! 4 סיבות לוותר על התענוג שבפירה רותח ולצפות בקליפ הזה: 1.הוא יפה. 2.מרכזיות החינוך בעולם הפוסט מודרני.הדמיון המטריד וכל כך לא פוליקטלי קורקט בין האומן המוצג לבין מיודע אחר שלנו מעלה את קרן האמונה הנעלה אדם המוגבל ואמור לעבור מיידית אל ספסל הדחויים והנדכאים יכול להיות כוכב פופ נשגב אילו נולד לתוך חברה אוהבת פתוחה ומחבקת.אתה מוכשר כמו שד וזה מה שחשוב,גם אם אתה נשמע כמו פותחן קופסאות דגיר. 3.הוכחה נוספת שעוד לא קמה האומה שנראית בשעות הבילוי כ"כ מטומטמת ומחורבנת כמו הממלכה המאוחדת. 4.בכוונה אתה פה.יענו רביעי וזה.כפרה עליך.נושנוש.קושקוש.שפמנון קטן צ'לי.

ווי, איזו מציאה!

וגם הכיתוב בתכנית אומר שהקליפ נחשב לאבוד, במשך 30 שנה. תודה צנעני! מייסון נראה כמי שנהנה מהמעמד. ואגב, למי התכוונת שרוברט דומה?

thezanani

New member
נשים והגה ממרמרות את חיי,

על אדום לבן ישבתי גם בכיתי והרטבתי את חיתוליי, כבר שכחתם אותי?היה עדיף אולי, שלא הייתי מצוטט את התינוק מגוד ביי בלו סקיי.

thezanani

New member
גם אני.

ותהיונת זעירה לסיום סשן העינויים שהרבצנו פה לעולם חידות ההגיון המענג והמרתק: כמה נכים כבר לכל אלפי העזאזל נפגעו פגיעה ישירה ממטוס?!?!! כן,זה לא יאה. ועכשיו את רשאית לבצע בי את כל זממייך,ולהטיח את אברי אל תוך פינג'אן צ'אי רותח.

thezanani

New member
וכמאמר הפסוק,

עברנו את פאר ויסנר,נעבור גם את זה;אל תשכחי להוסיף את המצורף,זוהי ארומה מעודנת לחובבי צ'אי.ורגיעון קטן נוסף אציין,שלא מזמן עברתי הסרת שערות מלאכותית בכורח,כך שאין מקום לחששותיך בנושא כשרות,שכן הנני כשר "חלק".

הסר דאגה מלבך ../images/Emo13.gif

עוד יפיקו סוג תה חדש, על שמך.
לפחות הייתי קרובה, עם הבאבא בובה!

flowerboy69

New member
זה לא בטעות מההופעה של רוברט

מ 74 יחד עם מיסון ואורחים שיצאה לאחרונה בדיסק רשמי???לי זה נראה משם והשיר הזה מסיים את האירוע.

למעלה