הצאד מייקל הזה!

yanushka19

New member
הצאד מייקל הזה!

את כל החברות שלו מכיר על הסט.אף אחד עדיין לא אמר לו שיחסים כאלה לא נמשכים הרבה... מי זאת החברה הנוכחית שלו???מישהיא מוכרת? כוס אמא שלה...תפסה את ההכי שווה

Im All That

New member
ממש שווה!!../images/Emo221.gif

סתם דביל אחד...שחקן ממש לא מוכשר!! והוא גם לא כזה חתיך!! יש יותר חתיכים ממנו!! כל פעם שהוא על המסך בא לי לשבור את הטלויזיה!!!

batibam10

New member
צ'אד מייקל לא חתיך!?!?!?!

אוקיי.. אז בואי אני אגיד לך ככה!! צא'ד מייקל הבן אדם הכי שווהההה.. יש לו פנים כאלו תמימות וחמודות.. שהחיוך שלו כובש כל בחוורה.. וכן.. אולי יש יותר חתיכים ממנו.. אבל לצא'ד גם לא חסררררר.. כפרה עליו.. מה הייתי עושה לו.. חח והחברה שלו!?!? אם אני רואה אותה? אני שוברת אותהההההה.. היא שנה מעליי וכבר מתחתנת איתו!? חח אינשללה יפרדו וזאת תמונה של חברה שלו.. והטבעת שהוא קנה לה:) האמת!? חח שהיא די כוסית

את יודעת שיופי זה עניין של טעם נכון

? כי גם לדעתי צ'אד שווה לתחת פחות או יותר.. לא עושה לי את זה בכלל ושחקן גרוע והדמות שלו בכלל מעצבנת טיל.

צ'אד מושלם.. ובקשר לחברה שלו

היא לא קצת בחיתולים בשבילו?! ועוד להתחתן?! לכו תדעו אם היא אוהבת אותו בגלל מי שהוא או בגלל מה שהוא.. (שחקן מפורסם וחתיך..........) אה ודרך אגב, סופיה לא רואה אותה ממטר!!!

את רוצה שנשים כסף

על אחרי כמה זמן הם מתגרשים? אני נותנת לזה.... יאללה נהיה לארג'ית! 6 חודשים! חודש אחד יותר מסופיה.

yanushka19

New member
ישר לחופה!

אני לא מבניה את צאד?! הוא מכיר איזה כוסית ,וישר מתחתן איתה...כאילו בנאדם יוצאים לפחות שנתיים... בשביל מה למהר?את צעיר ויפה...וסתם אחרי זה להיפרד? אני לא מבינה את זה....

batibam10

New member
../images/Emo205.gif חודשיים..שלוש.. לנישואים שלהם

חחחח את חושבת שאיכפת לה? היא גם מתפרסמת על הדרך..גם מצאה ת'בן אדם הכי שווה.. אז למה לא!? חח דוגרי.. גם אני הייתי עושה את זה רק שאני הייתי מתחתנת איתו מאהבהההההה:) חחח אני נותנת לנישואים האלו.. חודשיים-שלוש.. לא יותר.. נראה לי שיהיה לחברה שלו קשה.. היא רק סיימה לימודים.. היא צריכה להנות מהחיים.. יהיה לה קשה להסתגל למצב הזה של הנישואים וכל זה.. היא עדיין צעירה בשביל זה..

כן..

יש הרבה מפורסמים כאלה. לכן בד"כ מערכות יחסים של מפורסמים לא מחזיקות הרבה זמן.

שמעו..עצם זה שהיא מתחתנת איתו

ישששששששששר אחרי שהיא סיימה ללמוד, שכלללל החיים עוד לפנייה, זה כבר אומר שהיא אישה טיפשה ושהיא סתם מתחתנת בשביל להתפרסם ובגלל שהוא חתיך, ויש לו כסף........ סתכלו את הפוזה שלה בתמונות איתו...... תסתכלו בשרשור למטה את התמונה האחרונה שענבר העלתה שלהם..... ותבינו :\

batibam10

New member
זה מה שאמרתי..........

שהיא סתם איתו כדי להתפרסם.. כאילו שאיכפת לה.. היא מקבלת כל מה שהיא רוצה.. למרות שהיא נראת לי אחת שגם לא חסר לה כסף.. חח אבל בכל זאת.. תמיד כייף לקבל מתנות ב1000$ והיא באמת טיפשה אם היא ישר מתחתנת איתו אחרי לימודים..חח נראה לי היא עושה את זה בשביל שחברות שלה יקנאו כזה.. חח סתם.. אי אפשר לדעת.. אבל שיהיה לה בכייף.....:) גם ככה הם יפרדו עוד כמה שבועות.. לא דוואגת..

yanushka19

New member
../images/Emo14.gifצאד וסופיה לנצח../images/Emo23.gif

אני חושבת שהיחסים עם התלמידה הזאת...זה סתם סטוץ שהתגלגל לחתונה... אולי הם יפתיעו את כולנו ויחיו עד שהמוות יפריד בניהם! אבל אני חושבת שהוא וסופיה היו יותר חמודים ביחד.... או שפעם שניה תיהיה יותר מוצלחת מי יודע...:)))אני הייתי מתה להיות פעם שלישית... מי יודע,מי יודע!!

רבההה

New member
וכנראה..

שזה יקרה רק בחלומות שתהיי השלישית חחחחח =] אבל תמיד שווה לחלום על זה

batibam10

New member
../images/Emo91.gif!? חח תמשיכי לחלום

גם אני רוווצה להיות השלישית =]] .. אבל כמו שאומרים.. א-ש-ל-י-ו-ת !!!

לי אישית

ממש לא בא להיות השלישית, ולא השביעית ולא העשירית. הכי לא עושה לי את זה בעולם, וחוץ מזה שאני נאמנה לחבר שלי. אפילו אם ווטוורת' מילר ירצה לשכב איתי אני לא מסכימה כי אני נאמנה
.

batibam10

New member
סו..? גם לי יש חבר

חחח ובכל זאת הייתי שוכבת עם אחד מהם..אבל קודם נפרדת מהחבר.. ואז... בכייף!! הם כאלו.. מושלמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז זהו, שאני לא

כי אני אוהבת את חבר שלי ונאמנה לו והוא מספיק לי. האהבה שלי אליו לא שווה שום סטוץ חד פעמי עם בן אדם שאני לא מכירה.

../images/Emo62.gifממ אבל לי אין חבר../images/Emo12.gif ווטוורת'

אני כאאןןןןן
לא סתם. לא ככה
וונט- זה המספר-050-0000-000 צור קשרררר

yanushka19

New member
לפעמים חלומות מתגשמים!../images/Emo199.gif

אני עוד יראה לכולם, ואני יהיה גברת מארי ה-3!!!
חחחחחחחחחחח לחלום זה בריא! אין עם צריך לעשות קלון(שכפול גנטי)אז צריך לעשות איזה 17 צאד מייקלים...לכל אחת מבנות הפורום... עם יש יותר בנות אז תודיעו לי בבקשה...שאני יוכל לתת פקודה כמה צאדים לעשות!!! "לפעמים חלומות מתגשמים... לפעמים בליל קיץ חמים...."

למעלה