"הפתעות" בשבעה.
השבוע יצא לי לחשוב על הנושא הזה - "הפתעות" שהיו בשבעה. שמתי הפתעות במרכאות, כי הפתעה זו בד"כ מילה עם קונוטציה חיובית [אם כי לפי ההמשך תראו שלא רק לכך התכוונתי], שאיכשהו לא הכי מתקשרת עם העצבות של השבעה. ובכל זאת, אני בטוחה שכל אחת שישבה שבעה חוותה סוג מסוים של הפתעה נוכח האנשים שהגיעו. חשבתי לעצמי על 2 דברים מאוד בולטים:
הביקור המפתיע המרגש ביותר: הגננת שלי מהגן. היא ראתה את מודעת האבל בעיתון, ופשוט באה. עברו שנים רבות מאז בקרתי בגן ... הייתי חיילת כשאימי נפטרה, אחרי שנים רבות של מחלה. אבל היא זכרה אותי ובעיקר זכרה את אימי, שהייתה אמא מאוד מעורבת, ופשוט הגיעה. זה היה ממש מרגש.
הביקור המפתיע המקומם: נכנסת אישה בגיל העמידה, כולה זורחת, ניגשת ישר אלי ולוחצת את ידי, ובקול מלא עליצות [אשכרה ככה] שואלת אותי "את מנחשת מי אני?" אני, מותשת, אין לי כוח למשחקי חברה עכשיו, אומרת שלא, והיא מנסה לדרבן אותי לנחש. נו, מאיפה הייתי יכולה לנחש שזו תהיה איזו אם של ידיד שלי, שיצא לנו לדבר בטלפון כל פעם שהתקשרתי אליו והיא הרימה את השפופרת... או אז ידעתי, שכל הסיפורים אודות הנשים שבאות לחפש בן זוג פוטנציאלי בלוויות ובשבעה אינו אגדה, ואינו מיתוס. זה בדיוק מה שהיא באה לעשות. גם לכן היו מקרי קצה כאלה או אחרים?
השבוע יצא לי לחשוב על הנושא הזה - "הפתעות" שהיו בשבעה. שמתי הפתעות במרכאות, כי הפתעה זו בד"כ מילה עם קונוטציה חיובית [אם כי לפי ההמשך תראו שלא רק לכך התכוונתי], שאיכשהו לא הכי מתקשרת עם העצבות של השבעה. ובכל זאת, אני בטוחה שכל אחת שישבה שבעה חוותה סוג מסוים של הפתעה נוכח האנשים שהגיעו. חשבתי לעצמי על 2 דברים מאוד בולטים: