הפתעה !

eynav br

New member
חחחחחחחחחח

טוב בסדר... מה שתגיד... אם לא היית מתחיל איתי אז, אז עכשיו אולי הייתי שותקת..

עינב?

בוא נדבר בכלליות זה סה"כ פורום ... זה שאת שומרת טינה ל אנשים מהפורום " אז זה ממש בעיה... טוב חבל , זה היה מיזמן ואני לא מיתכוון לרדת לרמות נמוכות.

אלירן כנס

קודם כל למה אתה תוכף אותי 2 אני הייתי בהופעה הזאת ולפי מה שאני זוכר שמתי תמונות לא היה לי קנה לאיתחרות איתך אני לא כזה וכולם מקירים אותי אם ניפגעתה סליחה לא באתי לאוחיך שום דבר סתם רשמתי שגם אני שמתי תמונות שיהיה לך שבוע טוב

כנס אלירן שוב

לא אמרתי ששמתי את התמונות האלה רשמתה שלא שמו תמונות מקיסריה 2002 אז רשמתי שגם אני שמתי תמונות אחרות מאותו הופעה אני לא אחד שרב אפ הנשים וכולם יודעים את זה ובמיוחד לא אם מעריצים של שרית

אילן חח...

סבבה
לא חשבתי שהתכוונת למשהו אחר כאילו דאתה שמת את התמונות האלה כבר... ואילן סליחה אני לא הייתי צריך לתקוף אותך אתה אחלה בן אדם גם אני מכיר אותך~~~ ( מאוטובוס זוכר
) אז תשמע דקה -: סבבה שמח לדעת שהייתה בהופעה ונהנת? לאן העלת את התמונות? חח אני מת לראות אותם ??. וסבבה אילן אני מצטער ... שהיה לך המשך שבוע טוב ויומטוב

../images/Emo6.gifאלירן כנס

לא נורא גם אתה אחלה בן אדם. ובקשר לתמונות זה היה מיזמן אבל אם אתה רוצה אני יעלה מחר לפורום. שיהיה לך שבוע ניפלא.

לפי דעתי, תעברו נושא "חבל על הגרון"

בס"ד כמו ששרית אמרה בראיון לפני שנה וחצי בתוכנית "יאיר לפיד" בערוץ 2. לילה טוב, עינב ערמי.

למעלה