הפתעה !

הפתעה !

קבלו כמה תמונות של שרית מ קסריה 2002 . ובבקשה תגיבו ! , כי זה תמונות שאף אחד לא פירסם באינטרנט , אני צילמתי לבד.. תגידו איך הם , ( איכות , שרית
, חח בקיצור הכל ) ...

../images/Emo6.gifתמונות יפות תודה אבל

אני שמתי תמונות אלה מיזמן בפורום אפ אתה רוצה אני יעלה עוד הרבה יש לי . זאת ההופעה שאכי שמחתי בא חחחחחחחחחחחחחח הופעה סוף הדרך שרית הייתה מושלמת זאת ההופעה ה2 בקיסריה ילדה של אהבה. אבל תודה לך

סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנססססס

היום צילמתי את זה מהדיוידי אז יש לך עוד חוצפה לשקר....... איכס פשוט מגעילללללללללללללללללללללללל

אלירן ליפני שאתה קופץ..

אולי יש לו תמונות דומות..למה אתה סתם קופץ ומאשים ואומר "מגעיל" "חוצפה" למה אתה לא בודק ליפני... לפעמים יש לך יציאות לא כול כך יפות..

רותם !!!!!

דבר א' - זה מעצבן שאתה מצלם תמונות ( שזה די עבודה קשה ) , ובאים ואומרים לך שהתמונות האלה שלהם ... זה מעצבן. ורותם אולי פעם ב .. תיתקל בי ב " יציאות לא כל כך יפות " ... אז תודה ושבוע טוב !!

שי קרן18

New member
../images/Emo201.gif מעצבנים אותי דיבורים כאלו..

אם את לא מתיחסת,למה שאני אתיחס...

עינב..

תפסיקי כבר לסכסך בין כולם , כל ריב שאת רואה את חייבת להתערב ... אין לי אף דבר נגדך פשוט את מותיאה את זה ממני שאת מתחילה לעקוץ ..~ עינב אני לא רוצה לעשות בלאגן בפורום , ובמיוחד לא של שרית ~~ אז עדיף ל- 2 לשתוק ... אני יותר לא כותב הודעות בשירשור הזה ,, את רוצה את יכולה להטריח את עצמך ולכתוב ~~ ושי אתה צודק , באמת לא נעים לראות דברים כאלה בפורום ~~ אז המשך יומטוב לכולם

למעלה