הפתעה ../images/Emo8.gif
אחרי חודש של ניסיונות ועבודת פרך (
) 4 חודשים של עבודה בלי הפסקה שבאה על חשבון הרבה דברים אחרים 6 חודשים של עבודה 8 חודשים של צילומים ושנה של מחשבה האתר עלה! תעשו טובה
תיכנסו עכשיו ולפני הכל - כנסו לרקעים ותבחרו ברקע של מגדל לווינשטיין בשקיעה (בין האחרונים) ושימו אותו בתור רקע! לא נורמאלי! כמה דברים חשובים: הרשימה של המגדלים אומנם מכילה 124 מגדלים כמו בסס"ק -אבל בסס"ק ישנם המון מגדלים שמופיעים כמה פעמים, (מגדל מנורה 3 פעמים!) והמון מגדלים שמופיעים שם שהם בכלל לא בת"א, אם נסדר את הרשימה בסס"ק יהיו בערך 100 מגדלים - ליאור -תסדר את זה!
(נראה לי שאילו טעויות של אסף) כמובן שכל תמונה באתר אתה מוזמן לקחת גם לסס"ק
כמה דברים: כמעט לכל מגדל מתוכנן בת"א שהכרתם ישנם אילוסטרציות שלא ראיתם, תנסו להכנס למגדל המניפה,בארי,אגד, מבקר המדינה,הממשלה, רנו, הסוכנות, ויש עוד באמת המון תעברו על הרשימה אל תוותרו על המגדלים (הלא עתידיים!) יש תמונות שלא חלמתם עליהם! ואפילו מידע שמעניין ונחמד לקרוא, למרות שהם נטחנו בכל מקום, בכל זאת - היכנסו לעמוד של מגדלי עזריאלי, וגם העמוד של מגדל שלום מעניין יש גם אילוסטרציות של כיכר המדינה, הרכבת הקלה, דרום הקירייה ועוד הרבה הכתובת החדשה www.telavivinf.com פליס בוקמארק
אגב האתר עדיין מלא בטעויות ושגיאות, בעיקר בתרגום האנגלי- זה מאוד יעזור לי אם תאתרו בעיות כאלה ותעשו רשימה קטנה - תודה
הייתי מאוד שמח לקבל תגובות מכל חברי הפורום, כולם! בלי יוצא מהכלל -תודה רבה
אחרי חודש של ניסיונות ועבודת פרך (