הפתעה

danezeq

Member
הפתעה ../images/Emo8.gif

אחרי חודש של ניסיונות ועבודת פרך (
) 4 חודשים של עבודה בלי הפסקה שבאה על חשבון הרבה דברים אחרים 6 חודשים של עבודה 8 חודשים של צילומים ושנה של מחשבה האתר עלה! תעשו טובה
תיכנסו עכשיו ולפני הכל - כנסו לרקעים ותבחרו ברקע של מגדל לווינשטיין בשקיעה (בין האחרונים) ושימו אותו בתור רקע! לא נורמאלי! כמה דברים חשובים: הרשימה של המגדלים אומנם מכילה 124 מגדלים כמו בסס"ק -אבל בסס"ק ישנם המון מגדלים שמופיעים כמה פעמים, (מגדל מנורה 3 פעמים!) והמון מגדלים שמופיעים שם שהם בכלל לא בת"א, אם נסדר את הרשימה בסס"ק יהיו בערך 100 מגדלים - ליאור -תסדר את זה!
(נראה לי שאילו טעויות של אסף) כמובן שכל תמונה באתר אתה מוזמן לקחת גם לסס"ק
כמה דברים: כמעט לכל מגדל מתוכנן בת"א שהכרתם ישנם אילוסטרציות שלא ראיתם, תנסו להכנס למגדל המניפה,בארי,אגד, מבקר המדינה,הממשלה, רנו, הסוכנות, ויש עוד באמת המון תעברו על הרשימה אל תוותרו על המגדלים (הלא עתידיים!) יש תמונות שלא חלמתם עליהם! ואפילו מידע שמעניין ונחמד לקרוא, למרות שהם נטחנו בכל מקום, בכל זאת - היכנסו לעמוד של מגדלי עזריאלי, וגם העמוד של מגדל שלום מעניין יש גם אילוסטרציות של כיכר המדינה, הרכבת הקלה, דרום הקירייה ועוד הרבה הכתובת החדשה www.telavivinf.com פליס בוקמארק
אגב האתר עדיין מלא בטעויות ושגיאות, בעיקר בתרגום האנגלי- זה מאוד יעזור לי אם תאתרו בעיות כאלה ותעשו רשימה קטנה - תודה
הייתי מאוד שמח לקבל תגובות מכל חברי הפורום, כולם! בלי יוצא מהכלל -תודה רבה

reshef

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

טיילתי למשך כעשר דקות באתר: באמת רואים שהושקעו בו הרבה מאמצים. הוא פשוט נראה אתר גדוש באינפורמציה! המון אינפורמציה! והנה ההערה הבונה הראשונה שלי: עקב מגוון המידע הרחב נגרם אי-סדר באתר.. נסה להכניס תפריטים חדשים שיציגו כל הזמן את המיקום שלך באתר.. זהו עם ההערות לבינתיים.. ולסיכום: אתר לא רע בכלל! תמשיך כך!

kyle

New member
../images/Emo65.gifיפי!../images/Emo6.gif

כל הכבוד
עכשיו אני בודק!

TalKz

New member
יאללה כל הכבוד דניאל

מר דניאל חולדאי ..
יפה מאד יש עתיד לאתר הזה~!!! (ועכשיו תעשה מה שבאמת צריך לעשות ביום יום ! לתופף!!!)

danezeq

Member
יא חתיכת עשיר מוקף בידידות ויזיזות

עכשיו נתחיל את ירושלים במבט חדש הא? עשיר ירושלמי.

TalKz

New member
כבר התחלנו את ירושלים ממבט

חדש
האתר של העיריית ירושלים מתעדכן כל שניה וגם יש בו פשוט הכל
www.jerusalem.muni.il

freesbee

New member
Youpi../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

MAZAL TOV :) ! It´s a very good new .This website is very complete

חזוקה

New member
דניאל הפלת אותי לגמרי

אני לא האמנתי למה שעיני רואות. עוד לא עברתי חצי אבל אתה חייב לקבל פידבק על המאמץ העצום. אני חושב שכל הפורום צריך לקום על הרגליים ולמחוא לך כפיים. אם כל אחד פה היה מעלה על דעתו בכלל להרים כזה פרוייקט על העיר שלו.. אפשר היה להתחיל להעריך את מה שעשית. כ-ל ה-כ-ב-ו-ד ממני חזוקה

DerBleistift

New member
לדניאל הגנב!!!

שודד!!! שדדתי ממני תמונה באיומים... נא להחזירה מהר לבעליה החוקיים!
אגב, אני עדיין עובר על האתר! נראה תותחי ביותר! כל הכבוד על ההשקעה וההקמה... בהמשך, עוד הודעות עם תגובות על האתר.

danezeq

Member
עימך הסליחה ../images/Emo13.gif המחדל תוקן ../images/Emo13.gif

תעשה ריענון לתמונות ותראה את החתימה שלך
אם עוד מישהו מצא תמונה שלו בלי חתימה או עם חתימה של מישהו אחר אנא תודיעו לי! אור, אם אני לא טועה מסתובבת איזו תמונה שלך בלי חתימה, אני מנסה לאתר אותה

danezeq

Member
איזה? הגבוה?

או זה שבבנייה? (מרגנית או מטכ"ל) ומה בדיוק להוריד?

DerBleistift

New member
אדבר איתך על כך בפרטי ../images/Emo13.gif

לכתוב את זה בפורום יהיה חסר אחריות.

samueldr

New member
כל הכבוד דניאל

אכן השקעה גדולה וכל הכבוד על היוזמה, על המאמץ ועל זה שלא התייאשת למרות כל הלשונות הרעות... לדעתי יש יותר מדי תמונות (אין דבר כזה יותר מידי - אבל באומנות כמו באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה) בקטגוריות מסויימות וכדאי לנפות ולהשאיר את הטובות ביותר. כשי לחנוכת האתר אני מעניק לך בזה - תצלום של ת"א שיש בו גם ירוק, גם גורד שחקים (אם כי מהזווית הפחות יפה שלו) וגם בנין חשוב... בהצלחה בהמשך הטיפול באתר

danezeq

Member
דוקטור סמאול היקר,

האוכל להשתמש בתמונה הזו בלי להוסיף שום חותמת נוספת? (הדוא"ל מספיק?) זה ממש קשה וגוזל זמן

למעלה