סוף סוף
O oh-da New member 3/11/02 #15 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif אני מאתמול משוטט באתר ואני חייב לציין שניכרת ההשקעה בו מזל טוב
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif אני מאתמול משוטט באתר ואני חייב לציין שניכרת ההשקעה בו מזל טוב
S samueldr New member 3/11/02 #20 טומי, רשימת כל הצלמים, שתרמו מזמנם ותמונתם מופיע בקטע "אודות האתר" וכמובן שגם אתה מופיע שם - אני שני אחרי דניאל - איזה כבוד... (אני לא ציני, אני באמת שמח וגאה)
טומי, רשימת כל הצלמים, שתרמו מזמנם ותמונתם מופיע בקטע "אודות האתר" וכמובן שגם אתה מופיע שם - אני שני אחרי דניאל - איזה כבוד... (אני לא ציני, אני באמת שמח וגאה)
ע עמוס מרון New member 4/11/02 #24 סחטיין! קבל ח"ח עצום אתה וכל שאר האנשים שתרמו לאתר! אני עדיין חוקר אותו, הערות רשמתי לך במסנג´ר
M Man Dark New member 5/11/02 #27 מזל טוב! אתר גדול! המון מידע! אהבתי במיוחד את פרוייקט יכר המדינה... זה עם השלושה מגדלים וקניון בצורת עיגול למטה. יפה מאוד הסרט הזה שלהם.
מזל טוב! אתר גדול! המון מידע! אהבתי במיוחד את פרוייקט יכר המדינה... זה עם השלושה מגדלים וקניון בצורת עיגול למטה. יפה מאוד הסרט הזה שלהם.