הפתעה

סיכוי להינצל

שאלות כלליות: 1. כתה: י"ב. 2. שם המורה: חזי. 3. מס' התלמידים: 25. 4. רק בנים/בנות בכתה? לא. 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 13:30. 6. ושני? גם. 7. ושלישי? גם. 8. ורביעי? גם. 9. וחמישי? 16:00. 10. ושישי? לא לומדת. 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? כן. 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: אנערף. הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: "ליאור." 14. ראית שכתוב על הלוח: משהו בספרות. 15. קראת עליו בספר לימוד: "וחומצות אמיניות דרושות לבניית חלבונים." 18. למדת באנגלית: אנערף. הברזתי. 19. ובמתמתיקה?: אחוזים לצו ה-1. 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: לא זוכרת. ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? לא לומדת. 27. ואנגלית? אנערף. 28. סוג מחברות שאתם כותבים: סליל. 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: תאריך? 30. כותבים בספרים או רק במחברות? גם וגם. בניכים לבין החברים: בניכים? מה. 31. מרכלים על מורים? כן. 32. ועל חברים? חברים ממש? לא. 33. מדברים על בני המין השני? כן. 34. מתכננים להבריז? כן. 25. צוחקים או רק מדברים? גם וגם. ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: אנערף. 27. הצבע השולט בכתה: אפור. 28. השם השולט בכתה: אנערף. 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? הקראתי איזה משהו. 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: למה השאלות כאלה מפגרות? ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? כן. האדם שאתם הכי מחוברים אליו: אמא, מד. האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: כבר לא בקשר איתו. האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: גם כן. האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: אמא? האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: מד ואמא. האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: ... האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: אמא. האדם הכי יפה: אנערף. האדם הכי מצחיק: גיא? האדם הכי מציף: רוג'ר. האדם הכי מוכשר: נועה. האדם הכי ממורמר: גילי. דברים אהובים: צבע: שחור, כתום. חיה: כלבים. שיר: סיון שביט - נשקי אותי. זמר: אביתר בנאי. זמרת: סיון שביט? להקה: אופת'. סרט: פייט קלאב. סדרה: ג'ואן מארקדיה. זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: תלוי. קיץ או חורף: חורף. יום או לילה: ערב. קולה או מים: בא לי קולה. שוקו או וניל: וניל. אימה או קומדיה: קומדיה. HOT או yes: יס. סרט או ספר: ספר. מחשב או טלוויזיה: טלוויזיה. אנגלית או עברית: אנערף. ים או בריכה: ים. מסנג'ר או אייסיקיו: אס"ק. כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום-שחור. האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? אוהו. מה צבע העיניים שלך? חום מכוער. פירסינג? אם כן, איפה? אין. קעקועים? אם כן, איפה? מתוכנן. מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? גבות. עברת פעם על החוק? אם כן, איך? גניבה? גנבת פעם? אם כן, מה? טבעת או משהו.

קיר קמט

New member
זה קצר מדי

(טוב, אם מורידים 30 שאלות לא רלוונטיות) האדם שאתם הכי מחוברים אליו: מהטמה גנדי? האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: אנחנו לא רוצים לדבר על זה, זה כואב האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: כנ"ל האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: יש לי 5 חברים שהולכים איתי עוד מהגן.. האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: בריל-לייף - יוגב, בטלפון - הממ הגר, כנראה, בנט... לא יודע. שני, עמיתוש, יפעתוש, כולם מועמדים לגיטימיים, מה. האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: אנחנו לא רוצים לדבר על זה, וכרגע האמת שאין יותר מדי געגועים, ברוך השם. האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: פאולו מלדיני ואנדריי שבצ'נקו (צר עולמי כעולם הרוסונרי.) האדם הכי יפה: יפעת האדם הכי מצחיק: שגיב פרידמן נכנס? האדם הכי שנון: שגיב פרידמן, סלים וארזה (מנהל פורום כדורסל) האדם הכי מציף: אתם לא מכירים, לא חשוב האדם הכי מוכשר: בשביל מה אני כאן
הממ... יפעתוש. היא יודעת לסרוג |סגידה| ?
האדם הכי חרמן: לא יודע. האדם הכי ממורמר: ממורמר ודכאוני זה היינו הך או לא? אז אני. האדם הכי מסטול: גיא האדם הכי אחי: מעמעמעמעמע עחי! גיא, יוגב, נועם דברים אהובים: צבע: אדוםשחור חיה: טיגריס, דרקון קומודו שיר: אמ אחד אחד? אז נגיד שברי סחרוף - כמה יוסי (אבל בלייב) זמר: רמי פורטיס מלך ישראל לנצח נצחי נצחים זמרת: המ. זמרות הן לא הקאפ-אוף-טי שלי. נגיד שג'אניס ג'ופלין. אה, ומירי מסיקה, כפרעלייה. להקה: פורטיסחרוף נחשב? שחקן: בראד פיט, המ שחקנית: החברה שלו
סרט: המ.. פורסט גאמפ סדרה: נשואים פלוס, דובוני איכפת לי זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: לישון קיץ או חורף: קיץ, תמיד תמיד תמיד יום או לילה: תלוי מתי קולה או מים: קולה שוקו או וניל: וניל אימה או קומדיה: קומדיה, אבל תלוי בסיטואציה וברמת הקומדיה HOT או yes: לא יודע. סרט או ספר: אין לי סבלנות לספרים. מחשב או טלוויזיה: אין לי סבלנות לטלוויזיה. אנגלית או עברית: תלוי בסיטואציה ים או בריכה: ים, שם יש מספיק מנושיות לגיטימיות, ולא מנושיות בנות 70 או בנות 12. ולא, 12 ו70 זה לא לגיטימי מסנג'ר או אייסיקיו: אס"ק, הוא עובד לי כרגע כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור כמו המוות האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא מה צבע העיניים שלך? חום כמו המוות פירסינג? אם כן, איפה? מוות! קעקועים? אם כן, איפה? בע"ה, יהיה של מילאן על הלב. מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? את החלק הזה של היד בין המרפק לכתף. איך קוראים לזה? עברת פעם על החוק? אם כן, איך? בכל מיני דרכים שלא נפרט כרגע. אבל רוב הדרכים היו סתם עבירות תעבורה, מה! גנבת פעם? אם כן, מה? כסף מאמא?

קיר קמט

New member
זה קצר מדי

(טוב, אם מורידים 30 שאלות לא רלוונטיות) האדם שאתם הכי מחוברים אליו: מהטמה גנדי? האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: אנחנו לא רוצים לדבר על זה, זה כואב האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: כנ"ל האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: יש לי 5 חברים שהולכים איתי עוד מהגן.. האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: בריל-לייף - יוגב, בטלפון - הממ הגר, כנראה, בנט... לא יודע. שני, עמיתוש, יפעתוש, כולם מועמדים לגיטימיים, מה. האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: אנחנו לא רוצים לדבר על זה, וכרגע האמת שאין יותר מדי געגועים, ברוך השם. האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: פאולו מלדיני ואנדריי שבצ'נקו (צר עולמי כעולם הרוסונרי.) האדם הכי יפה: יפעת האדם הכי מצחיק: שגיב פרידמן נכנס? האדם הכי שנון: שגיב פרידמן, סלים וארזה (מנהל פורום כדורסל) האדם הכי מציף: אתם לא מכירים, לא חשוב האדם הכי מוכשר: בשביל מה אני כאן
הממ... יפעתוש. היא יודעת לסרוג |סגידה| ?
האדם הכי חרמן: לא יודע. האדם הכי ממורמר: ממורמר ודכאוני זה היינו הך או לא? אז אני. האדם הכי מסטול: גיא האדם הכי אחי: מעמעמעמעמע עחי! גיא, יוגב, נועם דברים אהובים: צבע: אדוםשחור חיה: טיגריס, דרקון קומודו שיר: אמ אחד אחד? אז נגיד שברי סחרוף - כמה יוסי (אבל בלייב) זמר: רמי פורטיס מלך ישראל לנצח נצחי נצחים זמרת: המ. זמרות הן לא הקאפ-אוף-טי שלי. נגיד שג'אניס ג'ופלין. אה, ומירי מסיקה, כפרעלייה. להקה: פורטיסחרוף נחשב? שחקן: בראד פיט, המ שחקנית: החברה שלו
סרט: המ.. פורסט גאמפ סדרה: נשואים פלוס, דובוני איכפת לי זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: לישון קיץ או חורף: קיץ, תמיד תמיד תמיד יום או לילה: תלוי מתי קולה או מים: קולה שוקו או וניל: וניל אימה או קומדיה: קומדיה, אבל תלוי בסיטואציה וברמת הקומדיה HOT או yes: לא יודע. סרט או ספר: אין לי סבלנות לספרים. מחשב או טלוויזיה: אין לי סבלנות לטלוויזיה. אנגלית או עברית: תלוי בסיטואציה ים או בריכה: ים, שם יש מספיק מנושיות לגיטימיות, ולא מנושיות בנות 70 או בנות 12. ולא, 12 ו70 זה לא לגיטימי מסנג'ר או אייסיקיו: אס"ק, הוא עובד לי כרגע כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור כמו המוות האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא מה צבע העיניים שלך? חום כמו המוות פירסינג? אם כן, איפה? מוות! קעקועים? אם כן, איפה? בע"ה, יהיה של מילאן על הלב. מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? את החלק הזה של היד בין המרפק לכתף. איך קוראים לזה? עברת פעם על החוק? אם כן, איך? בכל מיני דרכים שלא נפרט כרגע. אבל רוב הדרכים היו סתם עבירות תעבורה, מה! גנבת פעם? אם כן, מה? כסף מאמא?

heaven is here

New member
מ

שאלות כלליות: 1. כתה: ב 2. שם המורה: יש הרבה מורים 3. מס' התלמידים: 20[?] 4. רק בנים/בנות בכתה? רק בנות 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון?ארבע וחצי 6. ושני?אחת וחצי 7. ושלישי?טוב די 8. ורביעי? 9. וחמישי? 10. ושישי? 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? לא 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה:שירן וטל הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: אני? 14. ראית שכתוב על הלוח: לא זוכרת 15. קראת עליו בספר לימוד: די 18. למדת באנגלית:די 19. ובמתמתיקה?:די 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה:די הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: עוד שבועיים 22. להעתיק שיעורים: מחר 23. צא/י מהכתה! : אה 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת:
25. להביא ליום ... את העבודה: ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? 27. ואנגלית? 28. סוג מחברות שאתם כותבים: 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: 30. כותבים בספרים או רק במחברות? בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? 32. ועל חברים? 33. מדברים על בני המין השני? 34. מתכננים להבריז? 25. צוחקים או רק מדברים? ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: חני 27. הצבע השולט בכתה: שחור 28. השם השולט בכתה: אה 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? על הפרוייקט 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: מה ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? האדם שאתם הכי מחוברים אליו: נועה האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: עמית האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: נה האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: עינב האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: עמית ומאיר[?] האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: גלעד האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: עינב האדם הכי יפה: עמית האדם הכי מצחיק:מאיר האדם הכי שנון: נטלי האדם הכי מציף: הילה האדם הכי מוכשר: אני האדם הכי חרמן:מאיר האדם הכי ממורמר:
האדם הכי מסטול:מאיר האדם הכי אחי:מאיר דברים אהובים: צבע: סגול חיה:ג'ירפה שיר: יש הרבה זמר:עברי לידר זמרת: אפרת גוש להקה: פינק פלויד שחקן: אדוארד נורטון
שחקנית: אנג'לינה סרט: דוני דארקו סדרה: בנות גילמור זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: להתעורר קיץ או חורף: חורף יום או לילה:יום קולה או מים: מים שוקו או וניל: וניל אימה או קומדיה: גם וגם HOT או yes: הוט
סרט או ספר: שניהם מחשב או טלוויזיה: טי וי אנגלית או עברית: עברית ים או בריכה: ים מסנג'ר או אייסיקיו: מסן כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? כל מני מה צבע העיניים שלך? ירוק חום פירסינג? אם כן, איפה? טראגוס ואין לי כח להסביר איפה הוא קעקועים? אם כן, איפה? אין מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? הכל! סתם קצת עברת פעם על החוק? אם כן, איך?
גנבת פעם? אם כן, מה?

PoTTeR CHiCK

New member
משעמם:)

שאלות כלליות: 1. כתה: י' 2. שם המורה: זיו 3. מס' התלמידים: 39 4. רק בנים/בנות בכתה? אנחנו 9 בנים ו30 בנות^^ 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 15:10 6. ושני? 13:20 7. ושלישי? 2:20 8. ורביעי? 15:10 9. וחמישי? 16:00 10. ושישי? 12:30 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? כן 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: אממ הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: אפשרויות לנושאים לגיחת גיבוש 14. ראית שכתוב על הלוח: שטויות על ציונות 15. קראת עליו בספר לימוד: גם תנ"ך זה ספר לימוד? 18. למדת באנגלית: ^^ 19. ובמתמתיקה?: מבחן\: 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: לא מעיפים אותי הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: משום מה אף פעם אני לא שומעת את המורה אמרת ורק כשמדברים על זה אני מגלה.. אבל בעקרון "שיט אין לי זמן ללמוד" 22. להעתיק שיעורים: חה 23. צא/י מהכתה! : >: 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: ? 25. להביא ליום ... את העבודה: חה ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? 005 ט006 בני'לה 27. ואנגלית? לא זוכרת איך קוראים לו 28. סוג מחברות שאתם כותבים: ספירלה גדולות 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: לא יודעת 30. כותבים בספרים או רק במחברות? מחברות בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? כן 32. ועל חברים? ברור 33. מדברים על בני המין השני? מי לא? 34. מתכננים להבריז? לפעמים 25. צוחקים או רק מדברים? גם וגם ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: שהייתי אמורה לסגור את החזיה מתחת לשולחן\ שדיגדגו אותי עם רגל מאחורה 27. הצבע השולט בכתה: ורוד! 28. השם השולט בכתה: שירי:) 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? שאני צריכה להשתין 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: ? ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? בטח האדם שאתם הכי מחוברים אליו: חבר האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: חבר האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: חבר האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: מישהי שאני מכירה מאז שנולדתי האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: חבר/ חברה הכי טובה האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: חבורה של כיתה ט' האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: חבר:) האדם הכי יפה: אני האדם הכי מצחיק: אני האדם הכי שנון: אני האדם הכי מציף: הילה האדם הכי מוכשר: אני האדם הכי חרמן: אני האדם הכי ממורמר: תום הממורמר האדם הכי מסטול: :O האדם הכי אחי: >: דברים אהובים: צבע: המון צבעים^^ חיה: אריה שיר: הא זמר: נ זמרת:ע להקה: ע שחקן: ע שחקנית: ע סרט: ע סדרה: אלי מקביל זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: ללכת לישון! קיץ או חורף: סתיו יום או לילה: לילה קולה או מים: מים שוקו או וניל: שוקו אימה או קומדיה: אימה HOT או yes: הוט סרט או ספר: ספר מחשב או טלוויזיה: מחשב אנגלית או עברית: עברית ים או בריכה: לא יודעת מסנג'ר או אייסיקיו: מסן כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? נופ מה צבע העיניים שלך? חום פירסינג? אם כן, איפה? לא קעקועים? אם כן, איפה? לא מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? וואו קשה לבחור
עברת פעם על החוק? אם כן, איך? חח כן. זהו. גנבת פעם? אם כן, מה? סווטשירט מבצפר.. מה, נתנו לי ללבוש סווטשירט של המסע לפולין בגלל שלא הייתה לי תלבושת אחידה והייתי חייבת לשמור אותו

קיר קמט

New member
המ

הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: שהייתי אמורה לסגור את החזיה מתחת לשולחן WTF, כמאמר חכמים. וציונות זה לא שטויות, היי

PoTTeR CHiCK

New member
כן הא

כן, הייתה לי חזיה שנסגרת מקדימה אז חברות שלי חשבו שזה יהיה משעשע לפתוח אותה:| "שטויות על ציונות", לא "ציונות זה שטויות"

R e A

New member
מה אני עושה פה שעת אפס מחר

שאלות כלליות: 1. כתה: י"א 2. שם המורה: חיים [הוא המנהל
] 3. מס' התלמידים: 39 4. רק בנים/בנות בכתה? שנה שעברה היינו 8 בנים, 34 בנות. השנה הפער הצטמצם מעט. 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 2 וחצי 6. ושני? 2 וחצי 7. ושלישי? 4 8. ורביעי? 12 9. וחמישי? לומדים מ1 עד 2 וחצי
10. ושישי? 2 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? לא:X 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: זה שיושב לידי נו הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: לא זוכר:X 14. ראית שכתוב על הלוח: ממ בטח משהו בהסטוריה 15. קראת עליו בספר לימוד: משהו במאגר נראה לי 18. למדת באנגלית: עושים עכשיו רק תרגולי ליסנינג. היה היום מבחן:X 19. ובמתמתיקה?: למי איכפת 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: דיברתי. הוציאו אותי, ועוד 10 תלמידים... הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: לא ידעתי 22. להעתיק שיעורים: איכ 23. צא/י מהכתה! : זונה 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: מחר את תשכחי מזה 25. להביא ליום ... את העבודה: גם אם אני אגיש חודש אחרי לא תגידי כלום. ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? אלגברה לא לא זוכר איזה חלק. צבעים מכוערים ומאגר 27. ואנגלית? בריג'ס יש מצב? או שזה של שנה שעברה:X 28. סוג מחברות שאתם כותבים: ממ ספירלה גדולות עבות כאלה 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: ממ את הכותרת 30. כותבים בספרים או רק במחברות? מחברות. אנחנו לא ממש משתמשים בספרים בינתיים. בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? חח כן 32. ועל חברים? חח כן 33. מדברים על בני המין השני? חח כן 34. מתכננים להבריז? חח כן 25. צוחקים או רק מדברים? גם וגם ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: חיים אמר להגר "אני יודע למה באת היום ב10. ראיתי אותך אתמול בצומת" הוא לקח אותה טרמפ הביתה:X כל הכיתה נשפכה ושניהם הסמיקו 27. הצבע השולט בכתה: אנערף. 28. השם השולט בכתה: רע!!!!!! 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? לא זוכר נו מה 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: לא זוכר ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? פה ושם
יש לנו כיתה ומורים קרועים השנה אז זה נחמד כזה האדם שאתם הכי מחוברים אליו: נו מה
האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: די
האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: חלאס
האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: שגיא?:X האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: אסף?:X האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: די
האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: מממ אני אחשוב על זה האדם הכי יפה: אני האדם הכי מצחיק: אסתי
ואני האדם הכי שנון: אני האדם הכי מציף: אני אני אני אני אני האדם הכי מוכשר: אני?
האדם הכי חרמן: וינטר האדם הכי ממורמר: אני האדם הכי מסטול: זמיר האדם הכי אחי: אני דברים אהובים: צבע: כחול חיה: ממ תוכי? שיר: בזמן האחרון בית הבובות עושה לי את זה זמר: אנערף זמרת: אנערף להקה: בחץ הבובות? שחקן: טום הנקס שחקנית: אנערף סרט: די אין לי כוח לכתוב. סדרה: חברים זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: ללכת לישון קיץ או חורף: חורף יום או לילה: לילה קולה או מים: מים שוקו או וניל: וניל אימה או קומדיה: קומדיית אימה HOT או yes: יש לי את שניהם
סרט או ספר: ספר מסורט מחשב או טלוויזיה: מחשב אנגלית או עברית: עברית ים או בריכה: ים מסנג'ר או אייסיקיו: שניהם כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום? האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא מה צבע העיניים שלך? כחול ירוק אפור פירסינג? אם כן, איפה? אין קעקועים? אם כן, איפה? אין מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? עיניים
עברת פעם על החוק? אם כן, איך? גנבתי עם חבר כרטיס סים כשהייתי טיפשים. עלו עלינו
גנבת פעם? אם כן, מה? למעלה לילה טוב

רותם ע

New member
מצב רוחי טוב!! אז אענה

שאלות כלליות: 1. כתה: י"ב - 5 2. שם המורה: ברברה 3. מס' התלמידים: 40 ככה אני יודעת 4. רק בנים/בנות בכתה? לא 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 13:15 6. ושני? 4:45
אבל עם הפסקה של שעה באמצע שם 7. ושלישי? 13:15 8. ורביעי? 13:15 9. וחמישי? 15:00 10. ושישי? 12:30 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? לא ממש 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: אסיה הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: rotem 14. ראית שכתוב על הלוח: משהו על התנגדות והקשר שלה לחום וזה [פיזיקה] 15. קראת עליו בספר לימוד: נראה לי שצורות העיבוד של RNA אחרי יצירתו 18. למדת באנגלית: עשיתי אנסין 19. ובמתמטיקה?: וקטורים 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: דיברתי הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: היא לא אומרת כי זה בלוח מבחנים 22. להעתיק שיעורים: ממ 23. צא/י מהכתה! : מה!!@# 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: זה לא קורה 25. להביא ליום ... את העבודה: שיט נו ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמטיקה? מתמטיקה 007 של גבי יקואל 27. ואנגלית? 4 ספרי אנסינים... more practice for module F+G ו - you're on your way - F+G 28. סוג מחברות שאתם כותבים: סליל גדולות 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: תלוי מה המקצוע!#|?!@ 30. כותבים בספרים או רק במחברות? מחברות בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? קצת 32. ועל חברים? קצת 33. מדברים על בני המין השני? כן 34. מתכננים להבריז? לפעמים 25. צוחקים או רק מדברים? גם וגם ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: קורים הרבה.. לא בא לי לראש 27. הצבע השולט בכתה: לבן ? 28. השם השולט בכתה: רותם
29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? לא זוכרת 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: מי זוכר ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? די כן האדם שאתם הכי מחוברים אליו: אה לא יודעת.. עצמי? האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: אמא האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: מה האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: אבאמאעידוצביקה האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: אמא ואסיה אני חושבת האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: לא עניינכם האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: כל אהוביי האדם הכי יפה: די האדם הכי מצחיק: די האדם הכי שנון: די האדם הכי מציף: די האדם הכי מוכשר: די האדם הכי חרמן: די האדם הכי ממורמר: די האדם הכי מסטול: די האדם הכי אחי: די דברים אהובים: צבע: אה חום חיה: חתוליקו שיר: יש הרבה זמר: לא יודעת זמרת: לא יודעת להקה: פינק פלויד, קולדפליי שחקן: בראד פיט הוא טוב שחקנית: לא יודעת סרט: די! המאמין אבל סדרה: המגן, אבודים, ורוניקה מארס! חברים זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: לישון כמובן קיץ או חורף: חורף יום או לילה: יום קולה או מים: מים שוקו או וניל: וניל אימה או קומדיה: קומדיה HOT או yes: הוט ? סרט או ספר: גם וגם מחשב או טלוויזיה: מחשב אנגלית או עברית: גם וגם ים או בריכה: בריכה מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא אבל שאלו עוד חודש! [ואז התשובה תהיה עשיתי שטיפה, לאדום] מה צבע העיניים שלך? חום פירסינג? אם כן, איפה? לא קעקועים? אם כן, איפה? לא מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? לא יודעת עברת פעם על החוק? אם כן, איך? די נו גנבת פעם? אם כן, מה? לא

למעלה