מה אני עושה פה שעת אפס מחר
שאלות כלליות: 1. כתה: י"א 2. שם המורה: חיים [הוא המנהל
] 3. מס' התלמידים: 39 4. רק בנים/בנות בכתה? שנה שעברה היינו 8 בנים, 34 בנות. השנה הפער הצטמצם מעט. 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 2 וחצי 6. ושני? 2 וחצי 7. ושלישי? 4 8. ורביעי? 12 9. וחמישי? לומדים מ1 עד 2 וחצי
10. ושישי? 2 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? לא:X 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: זה שיושב לידי נו הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: לא זוכר:X 14. ראית שכתוב על הלוח: ממ בטח משהו בהסטוריה 15. קראת עליו בספר לימוד: משהו במאגר נראה לי 18. למדת באנגלית: עושים עכשיו רק תרגולי ליסנינג. היה היום מבחן:X 19. ובמתמתיקה?: למי איכפת 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: דיברתי. הוציאו אותי, ועוד 10 תלמידים... הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: לא ידעתי 22. להעתיק שיעורים: איכ 23. צא/י מהכתה! : זונה 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: מחר את תשכחי מזה 25. להביא ליום ... את העבודה: גם אם אני אגיש חודש אחרי לא תגידי כלום. ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? אלגברה לא לא זוכר איזה חלק. צבעים מכוערים ומאגר 27. ואנגלית? בריג'ס יש מצב? או שזה של שנה שעברה:X 28. סוג מחברות שאתם כותבים: ממ ספירלה גדולות עבות כאלה 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: ממ את הכותרת 30. כותבים בספרים או רק במחברות? מחברות. אנחנו לא ממש משתמשים בספרים בינתיים. בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? חח כן 32. ועל חברים? חח כן 33. מדברים על בני המין השני? חח כן 34. מתכננים להבריז? חח כן 25. צוחקים או רק מדברים? גם וגם ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: חיים אמר להגר "אני יודע למה באת היום ב10. ראיתי אותך אתמול בצומת" הוא לקח אותה טרמפ הביתה:X כל הכיתה נשפכה ושניהם הסמיקו 27. הצבע השולט בכתה: אנערף. 28. השם השולט בכתה: רע!!!!!! 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? לא זוכר נו מה 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: לא זוכר ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? פה ושם
יש לנו כיתה ומורים קרועים השנה אז זה נחמד כזה האדם שאתם הכי מחוברים אליו: נו מה
האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: די
האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: חלאס
האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: שגיא?:X האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: אסף?:X האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: די
האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: מממ אני אחשוב על זה האדם הכי יפה: אני האדם הכי מצחיק: אסתי
ואני האדם הכי שנון: אני האדם הכי מציף: אני אני אני אני אני האדם הכי מוכשר: אני?
האדם הכי חרמן: וינטר האדם הכי ממורמר: אני האדם הכי מסטול: זמיר האדם הכי אחי: אני דברים אהובים: צבע: כחול חיה: ממ תוכי? שיר: בזמן האחרון בית הבובות עושה לי את זה זמר: אנערף זמרת: אנערף להקה: בחץ הבובות? שחקן: טום הנקס שחקנית: אנערף סרט: די אין לי כוח לכתוב. סדרה: חברים זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: ללכת לישון קיץ או חורף: חורף יום או לילה: לילה קולה או מים: מים שוקו או וניל: וניל אימה או קומדיה: קומדיית אימה HOT או yes: יש לי את שניהם
סרט או ספר: ספר מסורט מחשב או טלוויזיה: מחשב אנגלית או עברית: עברית ים או בריכה: ים מסנג'ר או אייסיקיו: שניהם כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום? האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא מה צבע העיניים שלך? כחול ירוק אפור פירסינג? אם כן, איפה? אין קעקועים? אם כן, איפה? אין מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? עיניים
עברת פעם על החוק? אם כן, איך? גנבתי עם חבר כרטיס סים כשהייתי טיפשים. עלו עלינו
גנבת פעם? אם כן, מה? למעלה לילה טוב