הפתעה

הפתעה../images/Emo65.gif

שאלות כלליות: 1. כתה: 2. שם המורה: 3. מס' התלמידים: 4. רק בנים/בנות בכתה? 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 6. ושני? 7. ושלישי? 8. ורביעי? 9. וחמישי? 10. ושישי? 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: 14. ראית שכתוב על הלוח: 15. קראת עליו בספר לימוד: 18. למדת באנגלית: 19. ובמתמתיקה?: 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: 22. להעתיק שיעורים: 23. צא/י מהכתה! : 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: 25. להביא ליום ... את העבודה: ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? 27. ואנגלית? 28. סוג מחברות שאתם כותבים: 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: 30. כותבים בספרים או רק במחברות? בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? 32. ועל חברים? 33. מדברים על בני המין השני? 34. מתכננים להבריז? 25. צוחקים או רק מדברים? ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: 27. הצבע השולט בכתה: 28. השם השולט בכתה: 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? האדם שאתם הכי מחוברים אליו: האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: האדם הכי יפה: האדם הכי מצחיק: האדם הכי שנון: האדם הכי מציף: האדם הכי מוכשר: האדם הכי חרמן: האדם הכי ממורמר: האדם הכי מסטול: האדם הכי אחי: דברים אהובים: צבע: חיה: שיר: זמר: זמרת: להקה: שחקן: שחקנית: סרט: סדרה: זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: קיץ או חורף: יום או לילה: קולה או מים: שוקו או וניל: אימה או קומדיה: HOT או yes: סרט או ספר: מחשב או טלוויזיה: אנגלית או עברית: ים או בריכה: מסנג'ר או אייסיקיו: כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? מה צבע העיניים שלך? פירסינג? אם כן, איפה? קעקועים? אם כן, איפה? מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? עברת פעם על החוק? אם כן, איך? גנבת פעם? אם כן, מה?

מתה עלייך, מתה../images/Emo70.gif ../images/Emo110.gif

שאלות כלליות: 1. כתה: י"ב 1
2. שם המורה: רונן 3. מס' התלמידים: 41 נראהלי 4. רק בנים/בנות בכתה? מעורב מה 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 15:05, אבל יש לי שעתיים חלון באמצע ואני מתחילה בתשע 6. ושני? שעה אחת ב10:05-10:55, עוד 3 שעות 13:35-16:00 7. ושלישי? 13:35 8. ורביעי? 9:45 9. וחמישי? 16:00 עם שעתיים חלון 10. ושישי? לא לומדים! 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? בערך 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: אורית ולירי הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: תרגיל במת' או משו 14. ראית שכתוב על הלוח: סוציו' 15. קראת עליו בספר לימוד: לא יודעת 18. למדת באנגלית: פיי, זה היה כ"כ מזמן
פורמל לטר 19. ובמתמטיקה?: אמ, לוגריתמים 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: לא העיפו אותי כבר הרבה זמן הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחן ביום...: "כוסומו, מעניין אם אפשר לדחות" 22. להעתיק שיעורים: אין שיעורים 23. צא/י מהכתה! "בתזונה" 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: מי צריך חתימות 25. להביא ליום ... את העבודה: אין עבודות
ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמטיקה? כלמיני.. אחד של וקטורים, שניים של אלגברה 27. ואנגלית? מי לומד אנגלית
28. סוג מחברות שאתם כותבים: גדולות, שורות.. במת' זה קלסר 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: יש דף ריק, ואז אני מתחילה לכתוב מה שצריך 30. כותבים בספרים או רק במחברות? גם בספרים בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? חחחחחח כן 32. ועל חברים? לפעמים 33. מדברים על בני המין השני? בכיף 34. מתכננים להבריז? המון
אבל כבר אסור מסוציו', זה בעיה
25. צוחקים או רק מדברים? בטח צוחקים.. יותר צוחקים ממדברים ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: השפלות לשירי חופשי 27. הצבע השולט בכתה: אנאעארף 28. השם השולט בכתה: גל, מעיין, טל [יש פעמיים] 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? לא זוכרת 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: "יש שעה אחת של סוציו' היום" ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? לפעמים האדם שאתם הכי מחוברים אליו: אורית... האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: לא יודעת האדם שאתם הכי אוהבים לנשק:
האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: וואי.. אמ, יקיר ומירי נראה לי האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: לא יודעת, יש תקופות... האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: ... האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: יפעתי האדם הכי יפה: ג'סיקה אלבה האדם הכי מצחיק: יובל, יונתן, רעות.. תלוי מתי האדם הכי שנון: אני
האדם הכי מציף: עידו האדם הכי מוכשר: תלוי במה האדם הכי חרמן: יפעתי האדם הכי ממורמר: תום האדם הכי מסטול: שניידרמן האדם הכי אחי: אורית דברים אהובים: צבע: שחור חיה: אין שיר: יותר מדי זמר: עברי לידר, נראהלי זמרת: לא יודעת להקה: בית הבובות כרגע... גם סינרגיה בני זונות שחקן: אנאעארף שחקנית: אנאעארף סרט: יותר מדי סדרה: חברים, 24, אבודים, ורונקיה מארס, וכו' וכו'... זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: ללכת לישון קיץ או חורף: קיץ יום או לילה: תלוי לאיזו סיבה קולה או מים: קולה בד"כ שוקו או וניל: שוקוווווווווו אימה או קומדיה: גם וגם HOT או yes: הוט סרט או ספר: תלוי איזה מחשב או טלוויזיה: גם וגם אנגלית או עברית: לא יודעת ים או בריכה: תלוי עם מי מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום כהה האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? פס בלונד כשהייתי קטנה מה צבע העיניים שלך? ירוק-חום-דבש פירסינג? אם כן, איפה? רק באוזניים... נורא רוצה בגבה קעקועים? אם כן, איפה? לא מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? עיניים. עברת פעם על החוק? אם כן, איך? נסעתי בנתיב תחבורה ציבורית
גנבת פעם? אם כן, מה? אולי מסטיק או משו

האדם הכי מוצץ: לולי. ../images/Emo110.gif

האדם הכי ברבי: לולי. האדם שאני הכי מתה עליו!!!!!!!11111: לולי. [זוכרים שהיה פעם "האדם הכי ..." בפורום?
זה היה נורא נחמד. לולי בואי למסנג'ר נארגן שוב
]

dors

New member
בכבוד!

שאלות כלליות: 1. כתה: י"ב 2. שם המורה: יניב 3. מס' התלמידים: 13 אולי 4. רק בנים/בנות בכתה? לא 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 2 וחצי 6. ושני? 1 וחצי 7. ושלישי? 3 וחצי 8. ורביעי? 1 וחצי 9. וחמישי? 1 וחצי 10. ושישי? לא לומד 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? לאיודע 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: אין הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: לאיודע 14. ראית שכתוב על הלוח: נראה לי תרגילים במת' 15. קראת עליו בספר לימוד: לאיודע 18. למדת באנגלית: לאיודע 19. ובמתמתיקה?: לאיודע!!!!!111 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: לאיודע הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: עוד יום חופש 22. להעתיק שיעורים: חפשי אותי בסיבוב 23. צא/י מהכתה! : בכיף תודה 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: אוקיי 25. להביא ליום ... את העבודה: חח עוד משהו? ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? לאיודע 27. ואנגלית? לאיודע כל מיני 28. סוג מחברות שאתם כותבים: די כבר עם שאלות ביתספר !!!!!1 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: בס"ד 30. כותבים בספרים או רק במחברות? גם וגם בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? לא 32. ועל חברים? לא 33. מדברים על בני המין השני? לא 34. מתכננים להבריז? לא 25. צוחקים או רק מדברים? לא ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: לאיודע 27. הצבע השולט בכתה: לאיודע 28. השם השולט בכתה: לאיודיע 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? לאיודע 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? לא אוף איזה שאלון מעצבן האדם שאתם הכי מחוברים אליו: פיזית? הילה! האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: הילה האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: הילה האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: אמאבא? האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: הילה האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: הילה האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: הילה האדם הכי יפה: הילה
האדם הכי מצחיק: התמנון שאכלתי היום האדם הכי שנון: אני כמובן האדם הכי מציף: תפוז אנשים מודיע האדם הכי מוכשר: ג'רוג' W בוש האדם הכי חרמן: כנל האדם הכי ממורמר: לאיודע האדם הכי מסטול: סטלה האדם הכי אחי: אחשלי דברים אהובים: צבע: שחור חיה: נמר שיר: משתנה.. כרגע Baracuda - SMS בערך זמר: עמיר בניון זמרת: טוביה צפיר להקה: לאיודע שחקן: וין דיזל שחקנית: לאיודע סרט: אני מחכה שבתול בן 40 ירד כבר סדרה: מה זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: ללכת לישון קיץ או חורף: חורף יום או לילה: לילה קולה או מים: קולה שוקו או וניל: שניהם? :$ אימה או קומדיה: קומדיה HOT או yes: יס סרט או ספר: סרט מחשב או טלוויזיה: תלוי... אנגלית או עברית: אנגלית! ים או בריכה: לאיודע מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני אולי[?] נראה לי האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? לא מה צבע העיניים שלך? חום פירסינג? אם כן, איפה? אין קעקועים? אם כן, איפה? על היד מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? לא עברת פעם על החוק? אם כן, איך? יש מצב גנבת פעם? אם כן, מה? בטח מהמכולת.. הייתי רעב

ל א ק י

New member
כ

שאלות כלליות: 1. כתה:יב 2. שם המורה:אורנה 3. מס' התלמידים:30 ומשו 4. רק בנים/בנות בכתה?מה 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון?3 6. ושני?3:45 7. ושלישי?3:45 8. ורביעי?3 9. וחמישי?3 10. ושישי?לא לומדים 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות?לא יודעת 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה:אין לי חברים הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח:מי כותב על הלוח 14. ראית שכתוב על הלוח:מאיפהלי 15. קראת עליו בספר לימוד:Eveline 18. למדת באנגלית:^ 19. ובמתמתיקה?:מאיפהלי 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה:כלום מה.. אני אדם טוב הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...:מה 22. להעתיק שיעורים: מה הבעיה 23. צא/י מהכתה! :למה 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת:תתקשרי אליהם, מה את רוצה מחיי 25. להביא ליום ... את העבודה: איזה עבודה ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? אממ שאלון 007 של גבי יקואל ואיזה משו של בני גורן גם:O 27. ואנגלית?Eveline כרגע 28. סוג מחברות שאתם כותבים:האלה הגדולות 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת:אמ תאריך לפעמים 30. כותבים בספרים או רק במחברות?מחברות.. למה להביא ספרים בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים?חס וחלילה 32. ועל חברים?מפתאום 33. מדברים על בני המין השני?איכס בנים 34. מתכננים להבריז?למה לתכנן. מה רע בספונטניות 25. צוחקים או רק מדברים?רק מדברים, ובוכים, מה:| ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: השיעור לתנ"ך, היה מגניב. 27. הצבע השולט בכתה:מה 28. השם השולט בכתה:מי 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה?מאיפהלי 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו:מה ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים???בטח האדם שאתם הכי מחוברים אליו: מאיפהלי האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: אלעד:[ האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: מ לאיודעת האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: לאיודעת האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: אור? האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: האדם הכי יפה: האדם הכי מצחיק: האדם הכי שנון: האדם הכי מציף: האדם הכי מוכשר: האדם הכי חרמן: האדם הכי ממורמר: האדם הכי מסטול: האדם הכי אחי: דברים אהובים: צבע:כחול חיה:כלב שיר: זמר: זמרת: להקה: שחקן: שחקנית: סרט: סדרה: זה או זה: ללכת לישון או להתעורר:ללכת לישון קיץ או חורף:קיץ יום או לילה:לילה קולה או מים:מים שוקו או וניל:שוקו אימה או קומדיה:קומדיה HOT או yes:YES סרט או ספר:ספר מחשב או טלוויזיה:מחשב אנגלית או עברית:עברית ים או בריכה:בריכה מסנג'ר או אייסיקיו:מסנג'ר כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור כזה האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? מה צבע העיניים שלך?שחור כזה פירסינג? אם כן, איפה? קעקועים? אם כן, איפה? מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית?אממ עברת פעם על החוק? אם כן, איך?הורדתי שירים מהאימיול!! ותוכנות גנבת פעם? אם כן, מה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

מתניבנני

שאלות כלליות: 1. כתה: י"א1
2. שם המורה: שרוני 3. מס' התלמידים: 30? 4. רק בנים/בנות בכתה? לא 5. עד איזה שעה לומדים ביום ראשון? 2 ורבע 6. ושני?3 7. ושלישי? 2 ורבע 8. ורביעי? 1 וחצי 9. וחמישי? שבוע עד 1 וחצי שבוע עד 3 10. ושישי? 1 11. גם הכתה שלך בנויה וחבורות חבורות? כן! יש פרחות - לא פרחות וונאבי ערסים - לא ערסים 12. החבר/ה הכי טוב/ה בכתה: ספיר הדבר האחרון ש... 13. כתבת על הלוח: כלום? 14. ראית שכתוב על הלוח: נושאים למבחן בספרות 15. קראת עליו בספר לימוד: אולי משהו בחוברת של מתמטיקה 18. למדת באנגלית: היה אנסין :[ 19. ובמתמתיקה?: טריגו 20. עשית והעיפו אותך מהכיתה: אני ילדה טובה
הדבר הראשון שעולה לך בראש כשהמורה אומרת...: 21. יש מבחןביום...: שיט 22. להעתיק שיעורים: אין כוח 23. צא/י מהכתה!: משוגעת!?$%@?#% אני ילדה טובה?@!#%?@# 24. להביא חתימה מאבא, אמא ומנהל/ת: טוב 25. להביא ליום ... את העבודה: שיט ספרים ומחברות: 26. באיזה ספר אתם לומדים מתמתיקה? אין ספרים יש חוברות :< 27. ואנגלית?אמ, שכחתי ת'שם ;[ 28. סוג מחברות שאתם כותבים: ספירלה גדולות, יה. וקלסרים, לרוב 29. המילה הראשונה שאת/ה כותב/ת במחברת: מה שהמורה מכתיבה? 30. כותבים בספרים או רק במחברות? מה :[ מחברות מה בניכים לבין החברים: 31. מרכלים על מורים? בטח! 32. ועל חברים? לאנראהלי
33. מדברים על בני המין השני? כן? 34. מתכננים להבריז? כן 25. צוחקים או רק מדברים? צוחקים, כן ועוד קצת... 26. הקטע הכי מצחיק שהיה היום בכתה: אמ, לא זוכרת 27. הצבע השולט בכתה: בבגדים? :O שחור 28. השם השולט בכתה: יש 2 צליל 29. הדבר האחרון שסיפרת בכתה? אנאערף, מזפה 30. המשפט האחרון שהכרזת/כתבת בגדול על הלוח כדי שכולם יראו/ישמעו: כלום ושאלה לסיום: אוהבים ת'לימודים??? לא האדם שאתם הכי מחוברים אליו: דור האדם שאתם הכי אוהבים לחבק: דור האדם שאתם הכי אוהבים לנשק: דור האדם שאתם מכירים הכי הרבה זמן: יארה האדם שאתם מדברים איתו הכי הרבה: דור האדם שאתם הכי מתגעגעים אליו: דור
האדם שבחיים לא הייתם מוותרים עליו: דור האדם הכי יפה: אברילושלי?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האדם הכי מצחיק: דור, דניאל, ספיר, מאיר, מעאתני[
] האדם הכי שנון: דור, לפעמים האדם הכי מציף: אני כמובן האדם הכי מוכשר: ספיר האדם הכי חרמן: דור, כמובן. [נומאיר] האדם הכי ממורמר: ספיר!!! האדם הכי מסטול: כנ"ל.
האדם הכי אחי: אחי דברים אהובים: צבע: תכלת חיה: חתולי שיר: ברבי גירל~~~!! זמר: אביב זמרת: אברילושלי להקה: מוניקה סקס שחקן: צ'אד מייקל מאריי, אדם ברודי שחקנית: איבן ריצ'ל ווד סרט: "שלוש עשרה" סדרה: "או.סי" זה או זה: ללכת לישון או להתעורר: לישון מה קיץ או חורף: חורף שולט יום או לילה: לילה קולה או מים: קולה שוקו או וניל: וניל אימה או קומדיה: קומדיה HOT או yes: יס סרט או ספר: סרט מחשב או טלוויזיה: מחשב אנגלית או עברית: אנגלית ים או בריכה: בריכה מסנג'ר או אייסיקיו: מסן כללי: מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שטני, היה בלונד האם אי פעם צבעת אותו? אם כן, לאיזה צבע? חצי לשחור מה צבע העיניים שלך? ירוק פירסינג? אם כן, איפה? טבור קעקועים? אם כן, איפה? לא מה אתה אוהב בך מבחינה חיצונית? כלום עברת פעם על החוק? אם כן, איך? לאנראהלי גנבת פעם? אם כן, מה? אולי מאחי

dors

New member
תקשיבי זה לא לעניין

את חייבת להיזכר בשם של הספר באנגלית ומיד, לא אוכל לישון בלי לדעת את השם שלו!
!

למעלה