הפתעה!!!

הפתעה!!! ../images/Emo24.gif

לא שמעתם ממני הרבה זמן, אבל לצערכן הרב - לא נעלמתי. אני כל הזמן הזה הייתי כאן והמשכתי לעקוב אחרי הפורום... ובתקופה הארוכה הזו אני בין השאר גם הכנתי לכן כמה הפתעות נחמדות! עבדתי קשה על הכל וחסר לכן שלא תגיבו..(!!!) אז הנה מה הכנתי: 1. זוכרות את הדיינג´ריות? הכנתי עוד בייסים שלהן. 2. סוג חדש של דוליז - "קיטיז" (לא היה לי רעיון מקורי יותר). הדוליז האלה הן כאילו חתולות (יש גם בייס אחד של חתול זכר) והן מתאפיינות בכך שהשרירים שלהן מאוד מפותחים יחסית לדוליזות אחרות. הכנתי לכן 5 בייסים של זה. 3. מאנגה. זוכרות שביקשתן בייס של זה? אז זהו, שלקחתי דולי אחת מסוג מאנגה והפשטתי אותה והוספתי לה רגליים. אמנם אין כפות רגליים (כי אני חרא בלצייר אותן) אבל יצא ממש טוב יחסית! ואני ממש גאה בעצמי על מה שיצרתי כי לקח לי כמעט 4 שעות להכין את הבייס הזה ואני לא צוחקת!!! אל תדאגו בנותיי החביבות, הכל ישורשר. בייביי
Danger

חחחח...

דווקא אם את ה"מפותחת" הייתי עושה כורעת על ארבע... *מזילה ריר* *מגחכת* אבל כשהצנונית (להיות עם גוף נורמאלי זה פאסה) כורעת על ארבע זה לא סקסי משהו

../images/Emo39.gif כבר שלוש שעות אני מנסה להירדם

וזה פשוט לא מצליח לי!!!!!!!!!! אז הנה אני :) הרמיוני, קבלי סחטוש ענקי!!!! עם כל אהבתי לחתולים הקיטיז קצת מפחידות אותי... אבל ציירת ממש יפה! גם את הסוג הראשון! אני גם התחלתי לעשות בייס מנגה, לקחתי תמונה של מישהי מטנצ´י, רק שאין לה לגמרי רגליים ואני לא מצליחה לצייר לה, ואני נימרחת עם זה כבר המוןןןןןן זמןןןןןןן.
פרינסס---,--´-{

chatenoire

New member
יפה מאוד!!

רק עצה קטנה: גולגולת בפרופיל היא עגולה יותר מאחור. המצח עולה לכיוון אחורי-הראש, ואז יש בליטה עגולה, ואז יורדים ו"נכנסים פנימה" לכיוון הצוואר.

Dracos Love

New member
מדהים!!! שולת!!!!! ../images/Emo108.gif

וואי מאיפה הפלצת את הרעיונות המדהימים הללו! את כשרונית ביותר! בטח אמא שלך ג´ינג´ית! אני מצרפת משהו קטן שעשית ושלחת לי

G i r l

New member
מדהים../images/Emo70.gif(וקצת מפחיד איזה כישרון!)../images/Emo97.gif

את עשית את כולם אמא´לה מפחיד לבד לבד???? כל הכבוד!
יא כישרונית שכמותך!
הן מושלמות אני הולכת לצייר ! רו
ה

tofy

New member
זאת ממש מותק!!!!!!!

את יכולה לשים את הבייס שלה???

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איזה קשה!!!!!

יש את זה בתחילת השירשור........
לא זה בסדר......אני לא צוחקת עלייך......זה פשוט הצחיק אותי.....

למעלה