הפתעה ב"מתאים לי"

tamar007

New member
הפתעה ב"מתאים לי"

שלום לכולן לאחר מספר שנים בערך שאינני קונה ב"מתאים לי" לאחר שהם שינו את עצמם ל-ml בטעות ראיתי מכנסיים על הדלפק, נכנסתי והופתעתי. מצאתי מכנסי טרנינג מכותנה (מעורבת בלייקרה או משהו כזה, הם לא יכולים בלי זה כנראה) במחיר סביר יחסית של 99 ש"ח. ורכשתי בכמה צבעים. עכשיו יש לי עם מה ללכת ליוגה, להתעמלות ולצעידות. כמובן שאני צריכה לתקן את כל המכפלות ב-25 ש"ח לזוג מכנסיים, אבל בלי באסה שתקלקל את הכיף אי אפשר אה? אני ממליצה על המכנסיים, הן סבירות לחלוטין, למרות שזה "מתאים לי".

fire witch

New member
25 שקל למכפלת כזו פשוטה ??../images/Emo2.gif

אני לא יודעת מה עובר על התופרת/חייט שאת מביאה לה/ו את התיקונים אבל אמא שלי תופרת והיא עושה מכפלות (לכל מיני סוגים של מכנסיים , לא רק טרנינגים ) בעשר שקל

dalfin

New member
למה מכפלת ב- 25 ש"ח?

בראשון לציון יש תופרת נהדרת שעושה מכפלות ב- 15 ש"ח לזוג מכנסיים. אני לא יודעת איפה את גרה, אבל אני בטוחה שאם זה לא ראשון לציון באזור שלך יש תופרות יותר זולות. תחפשי ותמצאי. בהצלחה

tamar007

New member
תודה על כל התגובות

בירושלים עוד לא מצאתי מישהו יותר זול מ-25 ש"ח למכפלת.... לפחות אני נהנית מהמכנסיים

תתחדשי ותהני

בקניון תלפיות יש אחת שעושה מכפלות ב 20, גם בקניון מלחה יש אחת (אבל היא מגעילה). יש די הרבה שעושים גם בפחות. אבל הכי חשוב שאת מבסוטית ממה שקנית, עוד 10 ש"ח לכאן ולשם באמת כבר לא משנים.

tamar007

New member
תודה, תודה, מצאתי אחת אכן בקניון

מלחה (ישם שם שתיים, אני מקווה שלא הגעתי אל המגעילה מביניהן) שתתקן ב-20 ש"ח למכפלת.

alonitk

New member
היי

יש לך אחת בקרית יובל מדהימה שעושה ב 10 שקלים ועוד אחת ליד מגרש הרוסים שגם לוקחת מחיר סביר

DREAM111

New member
תתחדשי על המכנסים, תגידי את

יודעת עד איזו מידה יש את המכנסים הללו

tamar007

New member
מדובר כמובן במידות של "מתאים לי"

אני ראיתי שם גם מידה 5 ומידה 6 שמעתי שהשנה יש גם מידה 7.... לפחות בחלק מהדגמים, או שזה היה ב"עונות"? בכל אופן, בינתיים אני מרוצה, עוד לא התפרק, לא השתפשף בירכיים, לא התכווץ, לא שינה צבע. וכל מה שנשאר זה לסבול בשקט בהתעמלות , בצעידות וביוגה - כן, כן

למעלה