הפרש גילאים

מיצי123456

New member
הפרש גילאים

אני בת 40 הוא בן 25

האם על פניו, ללא יותר מדי פרטים- יש סכוי לקשר או לא?
אנחנו שנתיים ביחד יש לנו הרבה כימיה אבל לעתים קרובות אני מרגישה שאני ממש מתגעגעת למישהו בגילי
שזו רמאות עצמית

מה אתם אומרים? האם הגיל בלבד מספיק כדי להחליט שאין סכוי

תלוי

למה את קוראת סיכוי. ולאיזה קשר את מתכוונת.
בינתיים את שנתיים בקשר, וכמו לכל דבר יש יתרונות לזה שהוא צעיר
, יש לצד זה את החסרונות.
הכל שאלה של סדר עדיפויות

אני בת 41 והוא בן 55
נשואים עשרים שנה

אם יש לך שאלות יותר קונקרטיות
אשמח לענות

בהצלחה

מיצי123456

New member
תודה על השיתוף אבל המקרה שלכם הרבה יותר בקונצנזוס...

מערכות יחסים שבהן הגבר מבוגר יותר הן לגמרי מקובלות
&nbsp
אנחנו קצת יוצאי דופן..
&nbsp
אבל זה לא מה שמטריד אותי, מה שמטריד אותי הוא שחסר לי פרטנר בגילי שיחלוק איתי את אותן הדילמות ויבין אותי יותר לעומק
למרות שיחסית לגילי אני די מורדת שעושה מה שבא לה
מאידך בני גילי הם קצת בורגנים בעיני (או גרוע מזה קרייריסטים אגואיסטים אם הם מהמעמד חברתי/כלכלי שמעל לבורגנות) ברור שהכל בראש שלי, אבל זה הראש שלי שאני מביאה למערכות יחסים לא של אף אחד אחר....
&nbsp
לשאלת מפלצת או ילדה- הוא רוצה להתחתן ובעיני זה מיותר ואני לא רוצה לעבור את זה שוב (אני גרושה)
זה לא הוגן לשלול ממנו את החוויה וגם קול פנימי אומר לי שהסיבה שאני לא רוצה להתחתן היא שלא התגברתי עם הגרושים למרת שאלוהים יודע(ת) שניסיתי מכל מיני זוויות
&nbsp
בכל אופן- זה התחיל כסטוץ מצחיק להעביר את הזמן ועכשיו זה כבר רציני, יש הרבה אהבה, אבל אין הרבה הבנה
&nbsp
&nbsp
&nbsp

savta112

New member
אבל אם מפריע לך הפער, ואין קשר לקונצנזוס,

אז דווקא התגובה מעליי כן רלוונטית.
&nbsp
הגיל לא חייב להיות בעייתי, זה תלוי בכם.
אם הוא ממש בוגר לגילו, ואת לא מרגישה שאת צריכה לרדת אל הגיל שלו
בשיחות איתו, אז לא רואה בעיה בפער.
יכול להיות שיש בעיות אחרות בקשר שמפריעות לך?
בעיות שאת אומרת לעצמך שהן בגלל הגיל אבל אולי הן בגללכם ובלי קשר לגיל?
&nbsp

סאטוריס

New member
זה נראה כמו מערכת יחסים - פסאודו/בריחה

את מתארת שאת לא התגברת על האקסים
שחוץ מסקס אין כלום בקשר הזה עבורך
אולי עבורו את תחליף אמא ומספקת לו ניחומים רגשיים
ברור שתרגישי כמו שאת מרגישה
אין לאן לברוח
יש לך עיניינים לא סגורים
לכי לטיפול פסיכולוגי / אלטרנטיבי
עד שתמצאי פתרונות
ובמקביל תפתחי קשרים עם גברים בני גילך
אולי בהתחלה רק קשרי ידידות
אולי זה יעבוד לך להיות ברומן איתו ובידידות אפלטונית עם גברים אחרים

ואהבה כמו שאת מתארת היא לא סיבה להיות ברומן כזה
אהבה תתפתח לרוב בין אנשים שמקיימים מערכות יחסים
אבל יש סוגים שונים של אהבה
ואם את רוצה אהבה זוגית עמוקה ואמיתית
טפלי במה שמונע אותה
בפצעים הרגשיים

מיצי123456

New member
פפפפפ

זה ממש לא מה שתארתי

זה מה שאתה קורא הרבה השלכות והרבה השתקפות מצידך

מה שאני תארתי הם ספקות
מה שאתה עשית עם זה הוא לאגד את הכל תחת הגדרה של חסר משמעות בפסאודו ניתוח (בריחה מהצורך לענות)
ולתת פסק דין

אני לא אמרתי שאין מערכת יחסים אני אמרתי שאני בספק אם זה משהוא מעבר לרומן זמני

סאטוריס

New member
כן זה גם מה שאני אומרת.. פלוס עוד כמה דברים..

באמת סליחה שאני נותנת לך אבחנות עמוקות שתקבלי / תביני רק אחרי 30 פגישות של טיפול פסיכולוגי

sweetjane1982

New member
מבינה אותך לגמרי. אני בת 32 וגם לא מעוניינת בחתונה וילדים

והאמת שניסיתי לגשש אצל בני 25-27, אבל ת'כלס בפועל לא היה לי על מה לדבר איתם.
ואם אין על מה לדבר כי אנחנו לא באותו המקום- אז גם לא יכולה לצמוח אהבה.
בכל מקרה, עדיין הייתי מייעצת לך לנסות עם מישהו שיותר קרוב לגילך ,
ויותר מזה, עם מישהו בסטטוס שלך

wild orchid

New member
מעניין שלגברים בני 40 אין שום בעיה למצוא נושאי שיחה עם בנות

20 וקצת...
תופעה מעניינת ביותר.

סאטוריס

New member
תלוי מי הבני 40 ומי הבנות 20?

סלבס והמעריצות שלהם?
מרצים והסטודנטיות שלהם?
לקוחות ופרוצות?
בוס ועובדת?
מפקד וחיילת?

כי גבר בן 40 נורמטיבי ובחורה בת 20 נורמטיבית שאיננה פצועה רגשית ומחפשת "דמות אב"
לא ימצאו עצמם יחד בסיטואציה מינית.

wild orchid

New member
העובדה בשטח קובעת שלא רק

סלבס והמעריצות שלהם
מרצים והסטודנטיות שלהם
לקוחות ופרוצות
בוס ועובדת
מפקד וחיילת
מוצאים את עצמם בקשר עם הפרש גילאים עצום.
אני איתך, לא ממש ברור לי מה יש לבחורה בת 20 לחפש אצל גבר בן 40. התהייה שלי האם לחוסר נושאים משותפים בין אישה בוגרת וגבר צעיר יש גם שורשרים שנטועים עמוק עמוק בנורמה חברתית לפיה גבר מבוגר שיוצא עם צעירה זה BIG YES YES ואישה מבוגרת עם גבר צעיר זה BIG NO NO.

סאטוריס

New member
וגולדגיריות או בחורות שרוטות נפשית שמחפשות תחליף אב

זו חברה שוביניסטית שנשים מהוות אובייקט מיני וקישוט לגבר.
זו התשובה

מיצי123456

New member

אני גם חושבת שיש פה עניין של נורמות

אצלנו מבחינת נושאי שיחה, אין שום בעיה, אנחנו יכולים לדבר ימים שלמים, אמנם לפעמים יש זוויות שונות אבל זה דווקא עושה את זה מעניין, יש איזה קליק בלתי ברור ולא מרגישים בכלל את הפרשי הגיל, יש לנו תחביבים משותפים ואנחנו באותו המקצוע :)

הבעיה היא ההתנהלות היומיומית בנוגע לבית, חיי חברה, בילויים, ציפיות מהחיים וכו׳ כי לי כבר בא בית ענק ושקט (לא שחסר לנו אבל בכל זאת בא לי טירה
) או במלים אחרות ברור שאני מתפשרת כלכלית, ארוחות ערב עם מלא יין ו-6 נסיעות לחו״ל בשנה , והוא רוצה לסוע להודו ולאכול בקפיטריה
וברמה היותר עמוקה אני כבר מרגישה שנמאס לי להלחם והוא רק מתחיל ללמוד להשחיז את החרבות....

טוב נו, יקירתי, פה את קצת מגזימה ויהירה,

את מחלקת את החיים דיכוטומית לגילאים ומרגישה בסוג של עליונות כלפיו בכך שאת קצת יותר גדולה ממנו. אם היית כל כך זקנה ובמקום אחר מנטאלית ממנו (בגלל הגיל) לא היית מסוגלת להעביר איתו את השיחות שאת כל כך נהנית מהן. אנשים ללא תקשורת אינם נמצאים באותו מקום ולא משנה הגיל.מה גם שאינך מבינה שזה עניין של הסתכלות חיים; את נהנתנית באופייך וזוהי נהנתנות שהיתה יכולה להיות גם בגיל "צעיר" יותר אם לא היית תחת מחוייבויות שונות, היום שחררת קצת ניצרה ואת מרגישה בסוג של חופש (לכאורה) של הרמת שש כוסות יין כמו שאת אומרת. אבל את שוכחת שהאושר שלך והמנטאליות שלך אינה שש כוסות יין. להיזרק בהודו עושים גם כאלה בני 60 ומעלה באשראם/פונה/ .. זה עניין של דרך חיים, הסתכלות.לשתות בקפיטריה במקום במסעדת גורמה, שוב, לא מעיד כהוא זה מלבד העובדה שנוח ופשוט יותר להנות מ-x מאשר y.את מציגה רצון מאוד חזק להגיע ולשמור על סטטוס חברתי מסויים, שזו זכותך, אבל בתוך תוכך את נהנית מבחור שלא צריך את כל זה. שזה אומר שכל העטיפה היפה בחיים אולי משרתת את הנהנתנות שלך אבל היא לא תורמת לך כמו הבחורצ'יק הזה. וזו עובדה כי את רואה בו פוטנציאל זוגי.מה גם שזוגיות/אהבה אינה מחייבת דרך הסתכלות דומה על החיים. אהבה אמיתית היא זו שאת אוהבת אדם על המכלול שלו בלי צורך לפרק אותו לבדידים כי הכל למעשה זניח. בדיוק כמו שאת מוכיחה על עצמך אחרי כל השוני ביניכם שציינת.רק שבך קיימת סוג של יוהרה (שאין בו) ושמה לך רגליים.טרם הבנתי איפה הבעיה שלך מלבד הפחד לממש משהו שאת כבר חווה איתו.את סתם ממהרת עם הדברים מבלי להשתמש בזוגיות שקיימת ביניכם לפתור את הדילמות.תחשבי שמחר הוא נענה למישהי אחרת פחות לחוצה ומתוכננת ממך. הרי לא תפסיקי לאהוב אותו אבל כן תישארי עם הבעיות האלה שלך הלאה ומי יודע כמה תתחרטי על הפספוס.החיים מצריכים הרבה חוכמה רגשית וסבלנות. תני לו קצת כבוד ותפסיקי להסתכל עליו ממרחק כזה גדול כי את כן מתקשרת איתו נפלא, מה שאין להרבה זוגות בלי פער גילאים ובלי פער במבנה האישיותי.בהצלחה ותחשבי טוב מה את עושה.

מיצי123456

New member
ממש לא התכוונתי

סתם נקרא ככה בניסוח
&nbsp
אני בדיוק מה שתארת ולא במקום כל כך אחר ממנו, הוא גם מפרגן לי מלא דברים שגברים בגילי לדעתי לא היו מפרגנים (עבודה בשעות משונות, התחמקות שיטתית מהחברים שלו)
&nbsp
לא התכוונתי לצאת יהירה פשוט זה מגביל אותנו מבחינת חיי חברה משותפים ולפעמים גם יש פער בדעות או בחלוקת האחריות (נגיד האחריות על כל עניני הבית לרבות דאגה לחשבונות תיקונים וכו׳ נופלת עלי)
&nbsp
&nbsp
תודה על כל התובנות החכמתי רבות :)
&nbsp
&nbsp

סאטוריס

New member
סליחה?????? זה שהיא "כוסית" זה אומר אוטומטית שיעניין אותה

שיחה עם כל גבר - לא חשוב הגיל
או שהיא זמינה מינית לכל גבר?
או שהיא מספיק טיפשה כדי לדבר עם כל גבר?
או שכל גבר מספיק שיש לו ביצים וזין יכול לדבר איתה על כל נושא וזה יעניין אותה?

sweetjane1982

New member
התכוונתי שאם האישה נראית טוב הגבר יחשוב שהיא מעניינת אפילו

שיש ביניהם פער גילאים של 20 שנה.
אני פמיניסטית כמוך, את מתפרצת לדלת פתוחה =)

למעלה