הפרש גילאים

אייבורי

New member
האמת הדעות החשוכות הללו על גברים

&nbsp
לא מעידות הרבה עליכן
&nbsp
גברים מוצאים כוסיות מעניינות אולי כי הן פשוט גם חכמות ונחמדות.
&nbsp
ופחות מתעניינים בפמניסטיות כעורות ורגוזת ולא חכמות
&nbsp
(אני מוצא בזה הגיון בסיסי)

I C E M A N 7

New member
הן מעניינות כי הן פשוט מחייכות

וגם פמיניסטיות יודעות למה הן מחייכות

מריוס זכריה

Member
מנהל
על פניו

עקרונית, במצבים כאלה, יש סיכוי גבוה לקשר לא ארוך.
אתם לעומת זאת כבר שנתיים יחד, אז אתם כבר יצאתם מהסטטיסטיקה.
עכשיו זה את והוא, ומה שיקרה יקרה. אם את רוצה שהקשר ימשיך ויצליח, תעשי שיצליח.
&nbsp
אבל אני שומע שאת כבר לא כל כך בטוחה שאת רוצה. שחסר לך הצד המבוגר יותר. שאולי זה כבר מתחיל לפוג לך.
אז זה כבר לא עניין תאורטי של גילאים, אלא נטו דילמה שלך בהווה.
&nbsp
לסיכום, הגיל לבדו לא מספיק - לדעתי - כדי להחליט שאין סיכוי.
אם את רוצה לפרק (וזו זכותך), את צריכה סיבה יותר טובה מזה.
ואם את לא רוצה לפרק - מה לעזאזל את עושה פה?
&nbsp

אני רק שאלה...

אני יודעת שהחיים מתרחשים כאן ועכשיו, שצריך לחיות את ההווה ואין טעם לבנות על מה שיקרה או לא יקרה בעוד X שנים, אבל אם הגעת לכאן, זה אומר שאת בכל זאת "בונה" על הבחור לעתיד משותף, אז השאלה שלי היא מה יקרה אם וכאשר יתעורר אצלו יצר האבהות? אני מניחה שבחור בן 25 עדיין מרגיש שזה כל כך רחוק ממנו, שאין בכלל מה לחשוב על זה, אבל בעוד 5 שנים זה יכול פתאום להפוך מאוד רלוונטי עבורו, כאשר עבורך זה כבר יהיה אולי קצת פחות רלוונטי (ואני מתכוונת לא רק מבחינה ביולוגית אלא בכלל).

מיצי123456

New member
כן (עונה כבר לכולכם)

יש לי בן והוא מתייחס אליו מדהים
&nbsp
ורוצה שנעשה עוד ילד ביחד, עכשיו כי זו בערך ההזדמנות האחרונה בשבילי אני מניחה (או מתקרב לשם אני עדיין לא בת 40 אבל עוד כמה חודשים)
&nbsp
אני לא יודעת אם הוא רוצה את זה בגללי או בגללו
&nbsp
אני לא באמת מבינה למה הוא כל כך רציני לגבינו, אנ ייכולה להבין את הפסיכולוגיה בגרוש מאחורי מה מושך אותי בילד בן 25
אבל לא ברור לי למה הוא לא נתקף ביצר לעזוב
&nbsp
הוא מין גאון צעיר כזה ולא מי יודע מה מפותח רגשית אני מניחה, לא יודעת אני לא בעמדה לנתח אותו או אותי
&nbsp
מריוס- אתה צודק זה מתחיל לפוג לי ורע לי עם זה
רע י לפרק קשר שהוא בסה״כ טוב וחיובי, בגלל זה שאלתי האם על פניו זו סיטואציה בלתי אפשרית
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מעמקים39

New member
לפרק! אבל לא בגלל הגיל.

לגיל אין שום משמעות בעיניי. לפרק בגלל שזה עלה בראשך. אני אדם של שחור ולבן, אין אצלי אמצע, בעיניי הדברים הם פשוטים וברורים תמיד. אם חשבת על פרידה, סימן שאין אהבה אמיתית. אם את מרגישה שאין הבנה, סימן שאין אהבה. בכלל לא מעניין אותי הגיל רק המחשבות שלך. המחשבות שלך הם סימנים, אל תתעלמי מהם. אם היתה אהבה אמיתית לא היית מעלה על דעתך מחשבת פרידה.

מיצי123456

New member
גם אני

אדם של שחור ולבן
גם לי נראה שאם יש ספק אין ספק
אבל אני לא יודעת, אני די מבולבלת בעניין, יש הרבה רגעים שאני לא חושבת יותר מדי אלא פשוט זורמת עם הרגשות ואז דברים מסתדרים
כך שאני לא בטוחה אם הספקות הם אמיתיים או תוצר של העובדה שעדיין לא החלמתי מהטראומה ובמצב הזה אני אפסול כל קשר
בתרוץ כזה או אחר
שוב לכן שאלתי אם אובייקטיבית זה נראה בלתי אפשרי
ותודה על הדעה הכנה אני אוהבת תגובות מהבטן !

sweetjane1982

New member
תשמעי, כל עוד את הוגנת וכנה איתו ואומרת לו שאין מצב לילד אז

זה בסדר.
אני מבינה שכיף לך איתו, אבל אין ספק שבחור בן 25 שחולם על ילד זה גבר ילדותי.
מצד שני, עוד כל החיים לפניו, אז זה לא שהקשר באמת מזיק לו.
בקיצור,פשוט תגידי לו שאין מצב לעוד ילד ושהוא יעשה עם זה מה שהוא מוצא לנכון.

A לוןA

New member
איזו תגובה ילדותית

זו מחשבה שיכולה לעלות רק בראשה של דמות מסרט של דיסני.
בחיים האמיתיים יש קשיים, יש נורמות (שהיא כרגע הולכת נגדן), יש משברים, ויכוחים וריבים- ובכל אחד מהרגעים הקשים הללו לגיטימי לגמרי שתעלה שאלת הפרידה (לא רצוי, אבל לגיטימי)- בוודאי ובוודאי אם הם לא זוג של עשרות שנים אלא זוג די צעיר, שעדיין מגבש לו את הזוגיות שלו.
להגיד- אם אני חושבת על פרידה סימן שזה כבר לא זה- זה בריחה מהתמודדות, וככה אפשר לחיות רק אם הפמוטים והכוסות שרים ויוצאים בריקוד (או להישאר לבד, שזו גם אופציה)

ברבנות חוגגת סטטיסטיקת גירושים שרובם בני אותו גיל

אממה? כולם שם התגרשו למרות שלא היה פער כזה.את רוצה בגילך שיחה על פרנק סינטרה באופרה? תירשמי לפורום כזה. אבל אם נהיה רציניות לרגע, את כבר לא מאתמול איתו ויש לך כימיה ואהבה מטורפת, אז למה לדעתך הוא לא יהיה מסוגל להכיל ולהבין את מה שאת תעברי? זו קצת התנשאות בתירוץ הגיל שלו הייתי אומרת.גם אם הגירושים שלך היו טראומתיים זה לא בגללו, זה כי ככה זה גירושים. אבל הנה, הצלחת להתאהב בבחור למרות הטראומה הזאת ולקרוא לזה פוטנציאל זוגי למרות שאת נמנעת מלקרוא לו ככה כי... את בטראומה.חשבי שהשק שלו למרות שהוא "רק" בן 25 לא בטוח פחות טראומתי משלך. לכי תדעי, עבר רעב, אלימות וכו'. אי אפשר לדעת. והנה, זה לא אומר שהוא לא שם את העבר שלו אחורה ואוהב אותך בלי כל קשר.לדעתי לא טיפלת בעצמך נפשית אחרי הגירושים. היית צריכה לגשת למטפל כדי לאחות פצעים פתוחים ולהתמודד עם מציאות שחבלי הלידה שלה יוכלו לבנות ממך אדם טוב יותר לעצמו ולצרכים שלו.ניסית לעשות מהבחור צחוק (ומעצמך) ולקחת אותו כסטוץ והתבדת. האם לא הגיע הזמן שתהי נאמנה לרגשות שלך סוף סוף? את כבר קובעת שאת לא רוצה ילד נוסף מאדם שאת מאוד אוהבת כשאת תחת פחד גדול. האם את בטוחה שאת רותמת נכון את הסוסים שלך ולא את העגלה קודם? גם אם הרציונל שלו או שלך יותר חזק מהרגש זה לא מנע מהאהבה להגשים את עצמה והרבה כפי שאת טוענת, אז גם אם הוא לא מפותח רגשית, הוא עדיין מאוד אוהב אותך כעובדה כפי ששוב אמרת.גשי למטפל רק כדי לסגור פצעים פתוחים, דברי עם החבר שלך על זה ותראי איך את עוזרת לעצמך לקום ולהחליט החלטות שלא מתוך פחד ובטח להצליח להגשים קשר מתוך אהבה.

wild orchid

New member
יש לך את אותו הסיכוי להצליח שיש לבן 40 עם בת 26. תהני.

ולא, הגיל בלבד לחלוטין לא מספיק כדי לקבוע שאין סיכוי.

מיצי123456

New member
כולכם מעולים תודה

ממש

חוצ מזה שאני לא תופסת עליו תחת

אגב אני לא אומרת שאין מצב לילד אני אומרת שכרגע איך שאני מרגישה, זה לא הגיוני
ברור שיש שעון ביולוגי, אבל אני לא עושה בכוח
עוד שנה שנתיים זה גבולי אבל אם נשרוד ביחד, אם ממש נרצה וגם הוא יהיה טיפה יותר מבוגר יכול להיות נחמד
בן/בת זקונים אבל רק אם אני אסגר על הקשר הזה קצת יותר (ולא להפך שנמצא את עצמנו כלואים כי עשינו ילד מוקדם מדי מבחינת הקשר)

חתונה היא בכל מקרה לא על הפרק גם לא בגיל 90

הדבר שהכי מציק לי הוא שאני כל הזמן משווה ל-אדון לשעבר, זה לא משנה כמה אני עובדת על זה ברור לי כמה זה דבילי לא הוגן מטופש ולא פרודוקטיבי, אבל זה כ ל פעם מתקיף אותי באיזו פינה אפלה, באיזה רגע של חולשה
אופי מטופש

חו מזה כולכם עניתם ממש לעניין
אני הולכת לישון על זה (עדיין עם ספקות וקצת יותר פרופורציה)

סאטוריס

New member
את מחכה שהילד יגדל כדי שתוכלי לעשות לו ילד...

דווקא מאד הגיוני להשוות מערכת יחסים עם גבר
למערכת יחסים אדיפלית חולנית
שאת חלק חולני ממנה - עד שתטפלי בעצמך
חתונה זו מחויבות יותר גדולה מילד?
כי זה הגיוני בעינייך שתגדלי את 2 הילדים הביולוגיים שלך ואותו?
מה אמא שלו אומרת עלייך מעניין אותי לדעת

מיצי123456

New member
תשמעי לפי התגובות שלך

יש שתי אופציות או שאת אדם מופרע וחולני הזקוק דחוף לטיפול
&nbsp
או שאת מטפלת בעצמך שמנסה למשוך אליה לקוחות דרך הפורום
&nbsp
בכל אחד משני המקרים אנא שאי רגליך ואל תגיבי להודעות שלי, התגובות שלך מופרעות ומוזרת

הסנדלר (ית) הולכת יחפה.

את אשת מקצוע? אני לא מאמינה. ואם כן, תמיד יש יוצא מהכלל. תמיד מסתובב הרי איזה טיפש עם נוצות כאלה ואחרות. ולא כל בעל תעודה מעיד על זכות או רמה.קחי את התעודה שלך ותתחילי לנגב את החלונות. כי עם הטיפשות שלך לא תמשכי קליינטים.ולגבי הניתוח בגרוש שעשית לי, לכי תקראי שוב את המבוא לפסיכולוגיה שנה א'.

אייבורי

New member
חייבים לעדכן את הקורס מבוא לפסיכולוגיה בלימודי מגדר

&nbsp
בכלל אולי כדאי למקד את הקורס ברווקות תל אביביות עם חתולים
&nbsp
שלא נגעו בגבר מזה הרבה יותר מידי זמן.

סטנגה Joe

New member
תראי

תכלס ,הכל יכול לעבוד בצורה כזו או אחרת.
לי זה נשמע הזוי מעט אבל .....

נוסעת27

New member
לדעתי

הגיל פחות משנה, אלא יותר המקום שאתם רוצים להגיע אליו. הוא בן 25, רוצה להתחתן ולהביא ילדים, את כבר היית בסרט הזה ואין לך כוח לזה. פה הבעיה שלכם ולא מרווח הגילאים. מכירה באופן אישי זוג דומה שהתחתנו ומאושרים. אבל הם רצו את אותם הדברים ואתם לא, זה צריך להיות השיקול בסוף לא ההפרש בגיל אם אתם שנתיים יחד ומסתדרים טוב

למעלה