הפרשי גילאים

omri120

New member
פני בובה!!

אני מאוד שמח הצלחתי להצחיק אותך. לפעמים..בחיים האלה...קורים לך דברים הכי לא צפויים. אני??? להצחיק אותך???? חזון אחרית הימים. ואם היית בחורה יותר נאורה,היית מאפשרת לי לקחת חלק פעיל גם בפורום שבו את מנהלת. עם כל הכבוד!!!!!!! בברכה עומרי (היה מועמד לניהול פורון טלוויזיה-והסיר את מועמדותו)

טוב, בניגוד לכמה דעות...

הבעיה היחידה שיכולה לצוץ היא בעיית מנטליות. גיל 42 וגילאי ה 20 הם בדרך כלל ב"ראש" אחר. א-ב-ל! לא תמיד... אני מכירה דווקא שניים שלושה חבר'ה שמתקרבים לגיל ה 40, שאם היו מוכנים לסבול אותי, הייתי בכיף חולקת איתם דירה..
TBH TUNR,- TO ZV DURO KFI TH BUJU,- U,RU/ KT NAUO XHCV TJR,/

אופס...

השורה שהתפקששה: אני אומרת- אם זה גורם לכן אי נוחות- וותרו. לא משום סיבה אחרת. ותוספת: אם זה הדבר היחידי שמפריע לכן- למה שלא תדברו איתו על זה?

Elanor Rigby

New member
בסוף ויתרנו על הרעיון..../images/Emo96.gif

הבן אדם נראה נורא מעופף וחסר אחריות ויש לו כלב גדול שלא כל כך יסתדר עם החתולות שלי...

באמת נשמע שעשיתן בשכל...

לדעתי זה מוזר לגור עם מישהו שהגיל שלו כפול משלכן...

נכון לא תמיד

אני הוכחה חיה לכך שגם 25 שנה הבדל לא מונעות מאיתנו לדבר על הכל והכי בזרימה ובהכי כיף (הוא 45 אני 20)

NightElf

New member
חסמתי משתמש בפורום ../images/Emo150.gif

נאלצתי לחסום את המשתמש "omri120" מכיוון שהנ"ל השתמש בשפה לא נאותה וגרם לתסיסה מיותרת בפורום. אז אנא, אל תגיבו להודעות שלו יותר, מכיוון שהוא לא יוכל לענות לכם. תודה, ויום טוב!

למעלה