הפרשי גילאים

Elanor Rigby

New member
הפרשי גילאים../images/Emo96.gif

עד כמה הפרשי הגילאים בין שותפים משנים? אני והשותפה שלי לעתיד מצאנו מישהו עם דירת 4 חדרים, והוא מחפש 2 שותפים. הבעיה היא שהוא בן 42... (אני בת 20 והיא בת 24) עדיין לא פגשנו אותו, אבל בהנחה שהוא נראה נורמלי והדירה נראית בסדר. אתם חושבים שזה יהיה ממש משונה אם נגור איתו? עד כמה זה משנה בכלל? כשאמרתי לו שאנחנו צעירות ושזה יהיה קצת מוזר, הוא אמר שאנחנו לא מתחתנים... סה"כ גרים באותו בית. מה דעתכם? (האופצייה השניה היא לשכור דירה רק אני והיא, אבל אז הכל יעלה לנו יותר)

מה?? ../images/Emo2.gif

איפה מצאתן אותו? חסרים שותפים בסביבות הגיל שלכן..? זה נשמע קצת הזוי, ואפילו לא לעניין, ואני לא יודעת... משהו כאן מריח לא טוב.
בהנחה שאתן רק שתיכן, לא מספיקה לכן דירת 2-3 חדרים? לדעתי אתן יכולות למצוא דירה כזו ובהשקעה לא גבוהה. צריך פשוט לדעת לחפש.

למה זו האופציה השניה?

או לגור עם מישהו בן 42, או לגור רק שתיכן? לא יודעת, גם אם הוא בן אדם בסדר גמור, עדיין הייתי נרתעת. אפילו בהנחה שהכל כאן תקין והכל כשורה, אדם בן 42 נמצא במקום אחר לגמרי בחיים שלו. יש לו את השגרה שלו, את ההרגלים, את איך שהוא אוהב שדברים מסודרים. דירות סטודנטים (גם אם אתן לא סטודנטיות, את מבינה את הכוונה) הן בד"כ מבולגנות, אתן באות והולכות, זה חלק מהעניין. בד"כ (כלומר, אם לא קוראים לכן נאור
), תחושת ה"שחרור" מזה שאתן יכולות לעשות מה שאתן רק רוצות, גורם לכך שלא ממש מקפידים דווקא על הסדר והניקיון בהתחלה, וזה מגיע רק יותר מאוחר. לבן אדם בן 42 דבר כזה לא יתאים, זו דעתי. תמשיכו לחפש, משהו טוב יותר יגיע.

omri120

New member
אסור אסור לך לגור עם בן 42

בן 42 ועדיין רווק? (או שהוא הומו,או שיש לו איזשהי שריטה)-אבל בעיה אצלו קייימת ללא ספק! בן 42 ועדיין גר ומחפש שותפים לדירה?? לא ממש מוכשר בעבודתו. בגיל כזה הוא לא מצליח לכלכל את עצמו לבד??? מחשיד מאוד בקיצור-התרחקו ממנו.

בא לך למלא איתי לוטו??../images/Emo13.gif

אתה פשוט יודע מלא דברים שאף אחד לא כתב... מאיפה אתה יודע שהוא רווק? אולי הוא גרוש? או פרוד? אולי אישתו העיפה אותו מהבית? אולי הוא העיף אותה מהבית? אולי הוא משלם מזונות ל 2 גרושותיו בגין שלושת ילדיו מנישואים קודמים (שזה, אגב, הרבה מאוד כסף...) והמשכורת שלו לא מספיקה להכל? כבר החלטת שהוא לא מסוגל לכלכל את עצמו? אולי הוא פוטר לאחרונה מעבודתו בשל צמצומים וכרגע נמצא בשלב מעבר? אולי הוא שוכר דירה אבל נוסע הרבה לחו"ל ומעדיף למצוא שותפים כדי שהבית לא יהיה ריק רוב הזמן? ולהיות הומוסקסואל זו בעיה? להפך- הן ירגישו מאוד בטוחות אם הוא הומו..
השורה התחתונה- יש מליון ספקולציות שאפשר לעשות, אבל למה ישר להסיק את הגרוע מכל?

omri120

New member
טוב תראי....

אולי קצת הקצנתי. אבל התחושות שלי ,ברוב המקרים,לא בגדו בי. אני עדיין מהמר שהגבר בן ה 42 הוא רווק. קשה לי להאמין שגבר שיש לו ילדים ועם קצת ראש על הכתפיים,יגור בדירת שותפים עם בנות 22. בנות שרק לפני 4 שנים היו עוד בתיכון. ולגביי להיות הומו או לא?? זה כבר עיניין של השקפה. לי אין בעיה עם זה.רבים מידידי הטובים הם "נושכים".(כפי שנהוג לאמר..בהתלוצצות כמובן) אבל אם את טוענת שלהומואים אין בעיה עם זה בשל היותם הומואים,אז את טועה. הם יכולים להשלים עם העובדה הזו,אבל בהחלט היתה להם בעיה (מודעת או לא מודעת) שהובילה אותם למצב שבו הם החליטו לקבוע את חייהם עם גבר ולא עם אשה. קיראי מחקרים והחכימי מעט.

אם אתעלם מהנימה

המתנשאת (ללא כל בסיס) שלך- אני יכולה רק לומר שגישתך כלפי הומוסקסואליות מזכירה לי את הבורים-הגזעניים שטוענים שהומוסקסואליות היא מחלה (ואני יודעת לאן הדיון הזה עלול להתפתח, אז לא אפרט). אני מזמינה אותך לקרוא מחקר אחד או שניים ולגלות שזה לא כך. ולענייננו: כשההורים שלי התגרשו, אבא שלי שכר דירה גדולה לא רחוק מהבית (הוא אמנם אדם אחד, אך היה בה חדר בשבילי ובשביל אחותי). לימים, כשעבר לגור עם אישתו הנוכחית, העביר את חוזה השכירות לאחר מחבריו- גרוש עם שני ילדים אשר משלם 10,000 ש"ח בחודש מזונות ממשכורת לא הרבה יותר גבוהה מזה. הסיבה היחידה שלקח את הדירה, היא העובדה מצא דירה מקסימה ליד הילדים מבלי שיצטרך להתאמץ יותר מדי. מאחר ואותו חבר בילה בבית בערך 5% מהיום (צריך לעבוד קשה בשביל סכומים כאלה), הכניס עוד שותף הביתה (כי מטורף לשלם 600$ על שטח שאתה לא משתמש ברובו). להגיד לך שזה מוזר? לא. ממש לא. בנסיבות מסויימות-נשמע לי הגיוני. הקפיצה למסקנות שלך והדעות הקדומות שלך- זה מה שנשמע לי מוזר. וכעת- לאחר שראיתי את אופי תגובותיך הבלתי נאורות בעליל- אני אשמח לסגור את הדיון הזה ולא לפתח איתך שום סוג של דו שיח.

omri120

New member
לא אמרתי שהומואים זו מחלה

ואל תנסי לייחס לי אמירות גזעניות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי שזו אכן בעיה. אני לא מאמין שזו בעיה שניתנת לפיתרון!!!! (להבדיל מכל הגזענים,ע"ע,דתיים....שחושבים שע"י טיפול זה ייפתר). זו בעיה שנגרמה אצל כל אחד ואחד מהאנשים בעברם,בילדותם,בהתבגרותם...ולכן זה לא משהו שכיום (כמה שנים אחרי) ניתנת לפיתרון. לא אמרתי "ניתנת לריפוי". תתביישי לך. אני לא גזען!!!!

גם אני מכיר מישהו כזה

הוא שותף של חבר שלי והם גרים עם עוד שותפה. השותף בן 40 בערך גם גרוש ומשלם מזונות, השותפה בת 30 וחבר שלי בן 25 ועושה רושם שיש להם הרמוניה בדירה. הכל עניין של מנטליות, הם אנשים פתוחים ונוחים אז הסידור עובד להם טוב. הכי חשוב זה להתרשם מהבנאדם ולנסות לקלוט את האופי וההרגלים שלו כמה שאפשר. שותפות יכולה להיות אסון גם עם מישהו שהוא בגילך.

סבבה אחי אתה צודק

להומואים היתה בעיה שהובילה אותם למצב שלהם. בתור אחד שעושה רושם שמתמצא בנושא, תוכל לשים פה בבקשה קישור למחקרים האלה? תודה מראש

Omri120

אתה פותח דיון על נושא רציני, טוען טענות, אז על מנת שיראו אמינות ומבוססות רצוי שגם תגבה אותן בעובדות. או שאין שום מחקרים כאלו, ואתה סתם עושה רוח? קדימה כל הפורום מחכה לראות את המחקרים המלומדים האלה. יאללה, כולה להיכנס לגוגל, להכניס שתיים שלוש מילים ולהעלות לפה קישור. מה כל כך קשה? אתה טורח ומשקיע כל כך הרבה בניסוח ההודעות היפות והנעימות לקריאה שלך, אז מה זה עוד 2 דק' השקעה בשבילך? או שכל תגובה שנייה שלך צריכה להסתיים ב"התבייש לך XXX " או באייקון של תפוז אדום? יש פה 2 מציאויות בלבד , ממש כמו במטריקס אחד כשמורפיאוס מציע לניאו את 2 הגלולות למי שזוכר: או שאתה אומר דברי חכמה וטעם, ולכן תביא לפה את המחקרים שלך. או שאתה סח דברי הבל ופרובוקציה, שנובעים מתוך שעמום או חוסר יכולת לתרום לשיחה עניינית, ועל כן גם אתה תסכים (אבל לא תודה בכך בפומבי) שיש להתייחס להודעות שלך בזלזול הראוי להן. אני מחכה למחקרים (אתה אמרת מ-ח-ק-ר-י-ם ברבים) ....

omri120

New member
מה אתה מצפה שאעשה...קיפוד?

בכדי להביא לידיעתך את אותם מחקרים עליהם אני מדבר,אני צריך חיש מהר לנסוע לאותו מוסד אקדמי אשר שהיתי בו בעבר. להיכנס לספרייה להוציא את החומר הנדרש...לצלם....לסרוק אותו...להעלות אותו לכאן..וכו' וכו'... זה משהו,שלצערי,בנסיבות הקיימות ,אינני אוכל לעשות,משום שאין לי את הזמן הדרוש לכך. אני סמוך ובטוח,שאמינותי לא מוטלת בספק,וכי מסקנותיי ממחקרים אלו לא הובאו לידיעתך על מנת לערער אותך או לגרום לאיזשהי פרובוקציה,כפי שאתה מנסה לטעון. בברכה עומרי

omri120

New member
מר צפניה בן שבתיאל!!!!!!

זה שאתה מתחיל להשתלט על כל הפורומים בתפוז ..עוד לא עושה אותך ליפה נפש או לאחד שכל מה שהוא אומר זה קדוש. כבר הצלחתי להבין שנתנו לך שוב!!! לנהל פורום "רווקים ורווקות" בנוסף לזה שאתה כבר מנהל. ואני כבר שואל שאלה: מה הלאה???? אתה אולי רוצה עוד 4 פורומים בשביל לשלוט בהם?? בושה. ולי אתה קורא טרול???????????

omri120

New member
מה מצחיק....פני בובה???????????

שתפי אותנו...שנצחק גם.!!!!!!

תקרא את ההודעה שלך

זה אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי בזמן האחרון. וסליחה צפניה... אבל בטח תודה גם אתה שזה מצחיק בטירוף!

למעלה