הפרק

MaStIk BaZoOkA

New member
הפרק

לא ידעתי לאן לשרשר..והכי טוב הודעה חדשה (נראה לי.. =P) טוב אז הפרק היה ממממממש יפה! אהבתי את ברוק היא הייתה כזאת חומד! וניית'ן הוו ניית'ן..איזה חומד הוא שהוא נישק את היילי והיא אותו והיה בדיוק שיר שאני חולה עליו! ועוד משהו..ראיתי פעם שמישהו אמר שקרן בהריון אז היא לא תהיה בסדרה כמה זמן בגלל ההריון!?

SaMaRa 18

New member
אז ככה..

אני אוהבת את ניית'ן, הוא חמוד
כל פרק הוא נהיה פחות ופחות רדוד ו...שטחי (והוא והיילי חמודים יחד) ברוק שולטת! ולוק
, אין עליו!! וזיהו.

*superstar*

New member
פרק נחמד.

לוקאס to the rescue! ניית'ן והיילס.. זאת אחת הנשיקות היותר יפות שיש

*superstar*

New member
../images/Emo79.gifאהבתם את השירים מהפרק?../images/Emo79.gif

תהיתם איזה שירים אלה? הנה לכם: Filter Factory" by Dee" Street Survivor" by Flaming Sideburns" Untold" by Pete Francis" Time" by Runaway Cab" No Exit" by Runaway Cab" Did It For The Drugs" by Supafuzz" Dare You To Move" by Switchfoot" Sparks" by The Man" Bad Circulation" by Witchypoo"

g a l g i r l

New member
צודקים

זה באמת פרק יפהה.. נייתן והיילי כאלה חמודים ביחדדד
ותגידו מישהו יודע מתי קרן תחזור.. כיאלו באיזה פרק..?

Mad Mad Me

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo136.gif הפרק...!!

קודם כל לא הייתי בפורום בגלל שהייתי חולה ואאני שמחה שגם פה התמלא קצת
היה פרק ממש יפה והקטע של הייל וניית'ן היה חמודד כל כך! לא יודעת למה אבל ניית'ן מתחיל למצוא חן בעיניי.. חח הוא נחמד יותר ובסוף שהחברים שלו באו להגיד לו שלום והיילי הייתה שם הוא הלך אלייה ..
חמוד
אממ לוק' היה חמוד אל פייטון אבל היא צריכה קודם כל למצוא את עצמה כמו שמישהו אמר, כי היא ממש אבודה..
פרק חמוד.!

m121

New member
הפרק.....

היה ממש יפה! אני כבר רוצה לדעת מה יהיה בפרק הבא למרות שאני לא אוכל לראות.

Aviad1987

New member
פרק טוב

הסדרה באמת עשתה התקדמות מההתחלה ואני מקווה שזאת מגמה

סנטה

New member
את בטוחה שזה השיר ?

כי במאמרים במדריך מזויקה לעונה הראשונה לא ממש רשום את השיר הזה ...

tazit

New member
פרק מדהיםםםםםםםם ../images/Emo99.gif

ממש נהניתי לראות את הפרק הזה, את הזוגיות המדהימה שיש בין היילי ונייתן, איזה יופי לראות אותם ביחד. ולוקאס שמתחיל להרגיש כלפי ברוק, נראה לי שהם בסוף יהיו ביחד. מחכה כבר ליום שישי הבא....

mor kutcher

New member
פרק מדהים...

פאק. רציני-לוקאס מושלם. לא הייתן רוצות חבר כזה??? איזה בנאדם טובבבבבבב די, הוא יותר מדי טוב. הוא וברוק מתוקיםם... -ניית'ן והיילי- !!!! איזה חמודים הם ביחד!!! פרק שווה...אהבתי את הסוף

למעלה