הפרק!!!

MrJacKasS

New member
מה הקטע עם ג'קי-הייד?

קודם כל ג'קי מחזרת אחריו אבל הייד דוחה אותה. אח"כ הייד פתאום לוקח אותה לדייט. אח"כ כשג'קי סופסוף משיגה את הייד ומנשקת אותו היא אומרת שהיא לא מרגישה כלום, והייד פתאום מתחיל לחבב אותה. מוזר... אבל... הפרק היה ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HoNeY14

New member
../images/Emo47.gifהפרק../images/Emo47.gif../images/Emo175.gif../images/Emo94.gif

הפרק הכי יפהההההההה
הייד כזה שולט ושווהההה
אהבתי את הקטע עם קיטי שהוא התווכח איתה כזה ואז הוא בא לג'קי: תביאי את המכונית אנחנו יוצאים לפגישה
כל הדייט שלהם היה קורעעע
לא הבנתי בהתחלה איך יכול להיות שהייד בוכה{
} ואז הוא בא אליה
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח
הסוף של הדייט היה כל כך יפה
התחלתי לצרוח כמו סנובית ב
ואז ג'קי לא הרגישה כלום וזה כזה ברור שהוא הרגיש משהו
אני כבר מתה שתגיע העונה החמישית

Charmed Gal

New member
פרק נחמד...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שוב קפצתי לבקר.
הפרק היה נחמד. אני אוהב את לורי, היא שולתת. אני אוהב גם את דונה מאד ואריק מצחיק, הוא כזה חלשלוש!!! פז וקלסו צריכים להיות זוג, הם כל כך זוג. הסיפור של הייד וג'קי באמת, נמרח, בטח יגמר עכשיו. הרי ג'קי לא הרגישה שום דבר להייד והייד בטח בחיים לא יעשה משהו כדי שג'קי תהיה איתו, כך שזה בטח הסוף. קיטי שולתת
היא כל כך מצחיקה
והצחוק הזה... שולת

jt7785

New member
בחור, אני חושב שזה די אירוני

שבחתימה שלך יש חוק בלשון (בג"ד כפ"ת), אבל אתה כותב "שולת" ו"שולתת".

חביבי, אתה לא מעודכן...

כו-לם כותבים עכשיו שולת ושולתת (בדרך כלל זה בא ככה: שולת!!!1) הסיבה: זה התחיל כאשר ילדים מאותגרים-שכלית היו כותבים שולת או שולתת במקום שולט ושולטת, כי הם באמת חשבו שכותבים את זה ככה, וכיאה לילדים מזן זה, הם גם הוסיפו בסופו של כל "שולת" כזה את הצירוף של "!!!1" (כש-1 נכתב כטעות מקלדת שכיחה שעושים "!" ושוכחים ללחוץ על ה-Shift לפני שלוחצים על ה-1). דוגמא נפוצה: "וואו, בריטני ספירס הכוסית הזאת, היא הכי שולתת!!!1" זה המשיך כירידה סרקסטית של האנשים שכן יודעים ש"שולט" כותבים עם ט' על אותם מאותגרים. ומאז ועד עצם היום הזה, כולם, המאותגרים וגם הלא-מאותגרים כותבים שולת!!!1 בגאווה.

Kryptonite

New member
לא...../images/Emo168.gif

הביטוי הוא בעצם תירגום עברי חביב לסלנג האמריקאי - Rulez. הרי כולם יודעים שכותבים Rules, אבל בסלנג כותבים Rulez. לכן החליטו לתרגם את זה לעברית ע"י - שולתתת. המקורות של זה מפורום ה"פ -160.

BlueBeIl

New member
זה לא הגיע מ"עין הדג" בכלל?../images/Emo142.gif

לא נראה לי שהמציאו את זה אצלנו....

Kryptonite

New member
בעין הדג זה הופיע לראשונה,../images/Emo168.gif

שרה הביאה את זה לה"פ (ולפורומים) וזה גם השתלט על מכושפות איכשהו (לין?
) ובגלל שכל ה"פ מנהלים, זה עזר להפיץ את זה ברחבי תפוז.

Charmed Gal

New member
כבר הסבירו לך...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני רק אוסיף, שאל תתקן אותי בכלל. אם אני ארצה שתתקן אותי אני אודיע לך, שאני כותב בשגיאות זה בכוונה. אולי לעיתים רחוקות מאד, במילים מסורבלות וארוכות תהיה לי שגיאה אמיתית, וגם אז אולי זה מבילבול. תודה, שלום.

jt7785

New member
חברה אני מודה

אתם ממש, אבל ממש, לא רגע, אתם הכי מגניבים. אני מצטער. בבקשה תהיו חברים שלי. לא תיקנתי אותך, ד"א (למרות שאני מוצא את זה דיי מעניין ש"כשתרצה שאני אתקן אותך אז תודיע לי". זה יהיה באמת משעשע). זאת תהיה ההודעה האחרונה בנושא.

אם לקחת את התיקון שלי כזלזול בך...

אני מתנצלת. לא התכוונתי שזה ישמע מתנשא או מעליב בכל דרך שהיא, ואני לא רוצה שתראה את זה כזלזול בך או בידע שלך. אז סליחה.

jt7785

New member
מתנשא? כלל לא. להיפך.

אני חושב שאני הייתי המתנשא פה. משפט כמו "כ-ו-ל-ם כותבים ככה" בחיים לא יכול להיות משפט מתנשא. במקרה גם הכרתי את השטות הזאת לפני ההסבר שלך (ולא ה"תיקון" כפי שכתבת), אך העובדה שציינתי זאת היא בגלל שיש לו "בגד כפת בראש מילה" בחתימה, ולכן כל העניין נראה אירוני, אפילו אם הוא עושה את זה בכוונה. ואין בעיה חמודה, לא נעלבתי, ממש לא, להיפך, השתעשעתי מהעובדה שאתם מוצאים בזה דבר מצחיק. חוש הומור מאוד מפותח.

Kryptonite

New member
מספיק ילדים.../images/Emo168.gif

תראו מה עשיתם מאי הבנה קלה. אתה בסך הכל לא הכרת את המושג הזה, אז הסברנו לך וזהו. די. חלאס. זה לא כזה נורא לבקש עזרה לפעמים...

jt7785

New member
חחחחחח עזרה?

טוב די אני באמת לא אגיב יותר, ביליתי למטה כבר די הרבה זמן, אני חוזר למעלה.

Kryptonite

New member
המממ...../images/Emo168.gif

אתה פשוט לא יכול להודות שטעית, לא הכרת את המושג, ותקנו אותך. זה כל כך כואב ופוגע לך באגו או משהו?

jt7785

New member
לא אחי

זה לא זה, אתם פיספתם את הקטע לגמרי. לא באתי לתקן את הבחור. לא משנה, אין לי כח להסביר לך, אתה גם ככה לא תבין ילדון קטן. גם אחרי "התיקון" אני עדיין עומד מאחורי מה שאמרתי כי זה עדיין אירוני. ואני עדיין חושב שזה די מטומטם לכתוב שולת. אבל אתה יודע מה, טעיתי, עכשיו אני מכיר את המושג, ופעם הבאה שאני אראה מישהו שמשתמש בו, וטוען שהוא דובק בחוקי הלשון, אני עדיין אעיר לו את אותה הערה. ועד כמה שלא רציתי שתמשיך להתווכח, ולא רציתי לענות, אני באמת לא הולך להוסיף שום דבר נוסף. כשתגדל קצת, עוד שנתיים ככה בערך, תחזור בארכיון, תראה מה כתוב מהתחלה, ואז אולי תבין. זהו אתה יכול להגיד מה שבא לך עכשיו, "להעליב", להגיב, לשאול וואטאבר - רק אל תחכה לתשובה ממני.

למעלה