הפרק!!!

הפרק!!!

היה נחמד!! הכי הרג אותי אם הייד וג'קי הייד:
ג'קי: כן הייד תוציא הכל הייד:
חחח הרג!!

Kryptonite

New member
פרקקק מצחייייקקקק../images/Emo168.gif

אהבתי, מאוד אהבתי. שתי העלילות השתלבו אחד בשני מצויין, הסיפור של הייד וג'קי שניראה כאילו נמרח לנצח (משהו אמר רוס\רייצ'ל?) היגע לנקודת מפנה חדשה, מעניין לאן זה ימשיך מכאן.

AndreaCorr ©

New member
פרק ענק ../images/Emo6.gif

כשהייד הוציא לשון זה היה גדול.. בכלל, פרק יפה

אממממ..אממ טוב!

פרק בסדר.. איך לורציתי שג'קי והייד יהיו ביחד! הם לא מתאימים בכלל! אני רוצה שפז וג'קי יהיו ביחד!!! זוכרים תפרק שפז התלבש כמו שרמוטיסט כזה והתחיל לדבר עם ג'קי ככה: "היי ג'קי, מה המצב ג'קי? רוצה ללכת איתי ג'קי?" חחח אז התחלתי לדבר ככה לאנשים שאני מכיר..

popit

New member
מה פתאום!

הייד הרגיש ראו שהוא שיקר....ג'קי לפי דעתי גם עבדה עליו... והייד שהוא דיבר עם קיטי ראו את זה שהוא אוהב אותה כזה... פרק ענק אהבתי את הקטע של הנשיקה שלהם!!! הם כל כך מתאימים!

שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (../images/Emo35.gif)

הפרק היה ענק! פשוט מצחיק!!!!!!! רק יש לי שאלה אחת... היתה איזה סצינה לא זוכרת איזה ששמו ברקע את השיר פתיחה של "חוקים שבלב" ואני הייתי רוצה לדעת איך קוראים לשיר הזה???

aYaLoLy

New member
נייס פרק ../images/Emo3.gif

- הייד
שיביישןןןןןןןן
הוא וג'קי מותקים
וקלסו ופז והסוס
ויוווו לא התלהבתי מהבריקיו כ"כ

raspberry juice

New member
א)הייד היה

פשוט מתוק אני אוהבבבבבבבבבבבת אותו ב)צירפתי משהו קטן שעשיתי(פה זה בסדר?!)

N i c o l e

New member
שאלה שאלה שאלה

תגידו...זו רק אני או שהייד כן הרגיש משהו בנשיקה...או שסתם התבלבלתי... בכלל..ג'קי צריכה להיות עם קלסו!

זה לא רק את...

זה גם אני! אבל כמובן שיוצרי הסדרה שאוהבים להתעלל בי באופן שיטתי, גרמו לשינוי גמור ביוצרות: ג'קי לא הרגישה שום דבר בנשיקה, והייד דווקא כן, ושוב פעם אין סיכוי שהם יהיו ביחד ואני זאת שסובלת מכל המשוואה...
אוף, מתי הם כבר ישדכו בת זוג קבועה להייד (שהכול יעבוד איתה כמו שצריך?!)

popit

New member
סתכלו שנייההה!!!!!!!!!!!

לכל אלה שמתבכיינים שהייד וג'קי צריכים להיות ביחד תסתכלו בשירשור של הספויילרים תבינו מה קרה ביניהם בסוף ואני לא רומזת על כלום אל תאשימו אותי אח''כ!!!

Conspiracy

New member
פספסתי...../images/Emo4.gif

<אני סתם קוראת סמויה> מישהו יכול לספר מה היה?

למעלה