הפרק...

Uv Kruvi

New member
מממ....הפרק של היום....

טוב הפרק הזה דווקא היה נחמד... (אני מאלה שלא כ"כ מתלהבים מהעונה הנוכחית, ואני צופה קבוע...אפילו של השידורים החוזרים שהיו...) :) ולא יודע...אודרי ופייסי?! לא יודע...לא מסתדר לי בראש...מצטער... וסוףסוף ג´ק מתחיל לחזור לעצמו...ו...מה הקטע של גואי?!?! מה הקטע להציל את כולם וזה?? היו צריכים לקרא לפרק "ג´ואי" וזהו... אבל הקדימון (ככה קוראים לזה?!) של ערוץ 3 דיי הרס את הפרק הבא... למרות שיש למה לצפות... :) הקדימון (ככה קוראים לזה

LillipooT

New member
מה כבר אמרו בו?../images/Emo60.gif

תגידו לי מה אמרו לכם..ואני אגיד אם זה הרס או לא..

Piper

New member
מה?סליחה?? מה??? ../images/Emo42.gif

(להודעה שמעל ליליפוט) אודרי ופייסי לא מסתדר לך בראש?? יש לך חום? אתה חולה? שפעת אולי? זה שאודרי ופייסי יהיו ביחד זה הדבר הכי חכם שהתסריטאים עשו עד עכשיו!! איך אפשר שלא לאהוב אותם? איך?? איך?? אאאייייייךךךך??????????

LillipooT

New member
חח.. אל תקחי את זה אישית!

אני גם חושבת שהם ממש מסתדרים ביחד.. אבל אולי יש כאלה שלא - שיהיה. הם עוד יגלו לאט לאט איזה מתוקים שניהם כזוג !

shira245

New member
אני מעדיפה אותם בנפרד.....

קודם כל הפרק היה מושלם. כולם חזרו להיות נורמלים ג´ן סרקסטית,ביצ´ית אבל חמודה דוסון-אחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איזה חמוד......תמשיך ככה ג´ואי לא מפריעה לאף אחד וסופסוף מתחילה להיות משהו חוץ מה"נערה מהבית השכן" ג´ק-god bless you! סופסוף חזרת לעצמך!תעשה קוצים והכל יהיה מושלם. וצ´ארלי-.........כל מילה שאני יוסיף מיותרת! טוב חוץ מאחת-מושלם!!!!!!! ואודרי ופייסי-מתה על שניכם......בלעדיכם היה משעמם. אבל......תיפרדו! פייסי נהייה יותר מדי מתורבת יותר מדי דוסון..... איפה הפייסי של פעם???????

Uv Kruvi

New member
חחח...

צודקת...גם אני מתגעגע לפייסי של פעם... הוא היה ממש חמוד... כולם כזה...התבגרו (תראו מה שהזמן עושה) :) ולא יודע...פשוט לא מסתדר לי...כל מי שאמרתי לו שמוזר לי פייסי ואודרי חושב שהם הכי מתאימים שבעולם לא יודע...אני חושב שלא... בכל מקרה... נזכרתי עכשיו בקטע בהתחלת הפרק כהבחורה שפייסי לא זכר את השם שלה קראה לו "סטייסי"... זה הרג אותי!!! :)

רינת4

New member
הפרק היה ממש יפה, אבל...

אני לא יודעת. צ´ארלי מעצבן כזה. בינו לבין אודרי ממש אין כימיה. למרות שזה היה מצחיק כל הקטע שלו ושל ג´ן... וגם אני נאלצת להגיד שאם כבר לא יהיה פייסי-ג´ואי, אז שלפחות יהיה פייסי-אודרי. למרות שלדעתי- התסריטאים האלה מתמקדים כל הזמן בלהחזיר את ג´ואי ודוסון, כשבעצם הם יכלו להתמקד בלהחזיר את ג´ואי ופייסי. ד"א: אתם לא מתגעגעים לחברות הטובה בין פייסי לדוסון? כלומר, עכשיו הם בסדר והכל, אבל זה עדיין לא כמו פעם. וזה דבר שדי חסר ,לי לפחות.

the dark

New member
היי אני חדשה

ואני רואה את הסדרה רק מהעונה הזאת ובעניי: אודרי ופייסי הם ממש זוג מושלם הם כאלה חמודים!!! ג´ק הוא אחד הבנים הכי חמודים ומתוקים שראיתי מזה זמן רב בT.V. (שאלה לא קשורה - הוא הומו גם במציאות - קר סמית´?) ג´ואי ממש חמודה אבל בלי דוסון! ובלי הפרופסור! שתנסה מישהו חדש שתמשיך הלאה... ג´ין ודוסון הם זוג איך נומר את זה - אה - לא - משהו... והסרט שדוסון מביים הוא דיי אמריקקי כזה, לא משהו. אבל בעיקרון הפרק היה נחמד אפילו זלגה לי דמעה יחד עם ג´ק כשהוא עזב את בית האחווה.

בר 16

New member
בתגובה לשאלתך- האם קר סמית´...

...הומו גם במציאות אז... תשובתי תיהייה- לא..
הוא איננו הומו (תודה לאל!!-לא שהומאים זה דבר רע, פשוט סוף סוף יש מישהו חתיך והוא לא הומו..)
למען האמת הוא מאורס ומתכוון להתחתך
בקרוב..
אוהבת-בר!

בר 16

New member
בבקשה..../images/Emo6.gif -ועוד משהו..

מכיוון שאף אחת ואחד מחברי הפורום "בירך" אותך לשלום- אנא הרשי לי לעשות זאת (למרות שאני בעצמי די חדשה..) אז שלום לך "DARK" .. ברוכה הבאה לפורום- מקווים לראותך הרבה..
אוהבת-בר!

Piper

New member
שלום! (ישנתי עד 13:00 ) ../images/Emo42.gif

אני בד"כ אומרת לכל החדשים שלום אבל היום...רק לפני חצי-שעה התעוררתי אז שלום...ותכירי-מישמש

Piper

New member
ובקשר לפייסי...../images/Emo42.gif

דההההה...ברור שהם התבגרו! זה הגיוני לא? הדמויות התבגרו בגיל אז גם בהתנהגות...ואני דווקא מאווווד אוהבת איך שפייסי עכשיו! לא נראה לי שהוא יכול להיות אי-פעם משעמם..פשוט לא!לא קיים!אין כזה דבר! וזה שהוא חבר של אודרי..אפילו עוד יותר טוב!! שניהם מתאימים כמו...לא יודעת הם פשוט כל-כך מתאימים!!! ואני משתגעת פה..איך אתם לא קולטים את זה?? איך????

לא צריכה להיות...

כימיה בין אודרי וצ´רלי. *
* למעשה צריכה להיות כימיה בין ג´ואי לצ´רלי. למעשה ל-א צ-ר-י-ך ל-ה-י-ו-ת צ´-ר-ל-י!!!!!!!! אני כל כך מתגעגעת לטריסטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

LillipooT

New member
אוקי...

דבר ראשון, שרשרתי את כולכם יחד..מה לעשות..אין ברירה! דבר שני, לא לשכח לראות את הפרק הבא!! לדעתי הוא פרק מקסים אבל זה ממש ממש תלוי. יש כאלה שיגידו שהוא פשוט זוועה וחלק יגידו שהוא מהמם. זה אכן פרק מוזר..מאוד. והם אמרו שג´ואי תמות
הם סתם מנסים להפחיד אותכם ולגרום לכם לראות את הפרק! נראה לכם שג´ואי באמת תמות

charmed one1

New member
אני חושב שכולנו פ הלא פתאטים

ואנחנו לא ממש מאמינים לכל מה ששומעים בפורמו! לדעתי הסדרה חזרה להיות מה שהיא הייתה בעונה שלילשת - שנייה. והרוב זה רק בזכות אודרי שמחייה את הסדרה והופכת אותה לא למשעממת כמו עונה רביעית.

LillipooT

New member
אני ממש אוהבת את העונה!

לדעתי היא ממש ממש טובה. והסדרה בכללל לא מתדרדרת..ממ...אתם לא חושבים ?!

למעלה