הפרק...

ShiN ShiN

New member
הפרק!

אוקי... היה פרק ממש ממש יפה! אהבתי... צ´רלי מהמם! ופייסי חמוד...! עכשיו, רציתי רק לשאול- מה לעזאזל הייתה הסצינה האחרונה?! מה זה היה!? איזה מוזר! =) והפרסומת שערוץ שלוש עשו לפרק הבא... ממש הורס... לא אהבתי.. ואגב, אני חדשה! =)

mgirl

New member
הפרק...

מדהיםםםם!! *אודרי ופייסי כל כך יחד! הם יותר מתאימים מג´ואי ודוסון. יותר מאנדי ופייסי. יותר מהכל!! *הסיום של הסרט של דוסון, מדהים! בדיוק מה שצריך. והקטע עם השלג- ממש מגניב. *ג´ואי לא תהיה עם פרופסור בסופו של דבר, אבל לפחות יהיה להם משהו, לא?? *מה יקרה לג´ואי בסוף? (מי שראה את הפרומו, מישהו בא לשדוד אותה או משהו כזה... מה זה באמת? ומי זה? והיא מתה או לא?) זה כל מה שיש לי להגיד. פרק פצצה.

LillipooT

New member
הסצינה האחרונה..

הפרק הבא פותח בדיוק באותה סצינה..זה כאילו המשך.. ג´ואי תמשיך ללכת ככה לבד שם במקום השומם הזה וישדדו אותה.

בר 16

New member
אממ.. לאנוס אותה ולרצוח אותה..

אבל לא.. שום דבר מיוחד.. את יודעת... (חחח.. לא, אני צוחקת..) אוהבת-בר!

LillipooT

New member
חחחח....

תסמכי עלי, ראיתי את הפרק, ואת לא צריכה לדאוג.

בר 16

New member
אינני דואגת...

גם אני, עצמי, אנוכי ובר ראינו את הפרק... וגם אם לא הייתי זה ברור שלא יקרה לה כלום... אוהבת-בר!

Luthien

New member
טוב.......פתחו הרבה הודעות חדשות

על הפרק.......מה שלא אמורים לעשות, ואין לי ברירה אז אני מגיבה על ההודעה הראשונה שראיתי......כאילו, לא מגיבה מגיבה, אני רק כותבת את דעתי על הפרק.......סוווו זה היה פרק ממש ממש ממש חמוד.....אהבתי את המשפט "התקווה מתה אחרונה"......משפט יפה......בכל מקרה, אודרי הייתה ממש חמודה כשהיא בכתה והכל......אבל היא ופייסי עדיין לא מתאימים........צ´ארלי היה חמוד כזה.......אבל עדיין פייסי מכפיל אותו.......ומה עוד? הסוף היה ממש ממש חמוד.......הוא היה תמים כזה.....כמו ילדה קטנה והכל, שזכתה במשהו שהיא רצתה (הפרופסור).......גם הפרק הבא נראה ממש ממש טוב......אני מחכה לזה........ so זהו לבינתיים......בביי

ממתי יורד שלג ביולי ? ../images/Emo13.gif

מוזרים האנשים האלה, לא שמעו שקיץ אצלנו מה הם באים עם כל השלג הזה עכשיו באמצע החיים ? *שיעול* כן ולפרק של היום - ראיתי רק את החצי השני אבל הספקתי להבחין בכמה דברים קטנים :
השפתיים של אודרי - פשוט מתלבשות נהדר על אלה של פייסי, איזה יופי של צילום (מה אני אעשה תקעו לי את זה 5 דקות רצוף מול הפנים !)
דוסון - הרבה יותר מתאים לו שיער קצר, אה כן, אני חוזר שוב - הוא וג´ן מתאימים, לפחות כרגע כשהוא נמצא ב"תקופה האפלה"...
רק אני קלטתי שג´ן לא הלכה הביתה וחזרה לזירת הצילומים עם ג´ק, ההומו ההומלס התורן של הסדרה ?
מי זה לעזאזל צ´רלי ????
דווקא אהבתי את הסוף הלא קשור, עכשיו כשגיליתי שזה בעצם רק ההתחלה של הסצנה בשבוע הבא אני קצת מאוכזב, ניסיתי להבין את משמעות התמרור, למה ג´ואי זורקת שלג באמצע הלילה, אבל לא, כנראה שזה סתם... זהו, סיימתי. צפן.

Luthien

New member
אוקייייי

אצלם זה בערך חורף והכל.......כאילו, בהתחלה ג´ואי לבשה מעיל והכל (אני יודעת שלא ראית את ההתחלה)........זה שזה משודר אצלינו ביולי לא אומר שזה צולם ביולי, זה צולם לפי לוח הזמנים של ארה"ב ואני די בטוחה שבזמן שזה שודר לא היה שם מזג אוויר די חם........
דוסון התכוון שג´ן תלך משם, כאילו, היא כועסת על צ´ארלי והכל, זה לא משנה בדיוק אם היא בבית או על הספסל עם ג´קרס ((((:)
צ´ארלי....נער קולג´ אולטימטיבי.......דופק בחורה ורץ לאחרת.....סתם סתם, הוא יצא עם ג´ן בתחילת העונה אבל הוא בגד בה......
כמו שכתבתי קודם, הסוף באמת היה טוב, תמים כזה.......זה כאילו ג´ואי נצחה, היא השיגה את מה שהיא רוצה (נשיקה מהפרופסור), אני לא חושבת שזה שהפרק הבא יהווה המשך לזה הורס משהו..... מקווה שהבנת.......וול.....זהו
ד"א.......לא קראתי לג´יימס על שם ג´יימס (ואן דר ביק)......סתם חשבתי שמתאים לו ג´יימס ואז כזה נזכרתי (לא ששכחתי) שגם לג´יימס (ואן דר ביק) קוראים ג´יימס......מקווה שהבנתם משהו.....בכל מקרה.....אני גם ככה מעדיפה את ג´וש ((((:)

*hadas*

New member
צ´רלי, ג´ן וכמה שחמודים אודרי ופייס

הפרק היה יפה.. צ´רלי היה חמוד בצורה מעצבנת
אודרי ופייסי כל כך מתאימים
והמורה עדיין ממשיך לעצבן אותי.. השיער של ג´ן נראה הרבה יותר יפה מהתלתלים.. ו...זהו.

לפי דעתי.....

פרק מהמם!!!!!!!! פייסי ואודרי כל כך חמודים!!!!!!!!!!! (למרות שאני מעדיפה יותר את פייסי *שלי* עם ג´ואי אבל אם זה לא אפשרי אודרי היא מתאימה לחלוטין!!) ואיזה חמודה אודרי שהיא הרגישה אשמה שהתנשקה עם פייסי (איך אפשר) וג´ואי בסוף הייתה ממש מתוקה!!!!! ראיתי אותו היום פעמיים כי בפעם הראשונה לא ראיתי מהתחלה (אני יודעת...בושה...אבל הייתי ביומולדת של חברה...) פרק ממש ממש ממש יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה ברור שג´ואי לא תמות!!!! הם לא יכולים להרוג אותה!!! פרק מדהים!!!!

Piper

New member
ארוך מדי לכותרת...

איזה חמודים!!! איזה מתוקים!!!איזה פשושים!!!!איזה מושלמים!!! איזה חמוד פייסי!!!!!!!! איזה פרצוף חמוד הוא עשה שהוא היה בשירותים והקשיב למה שאודרי אומרת......יווו..איך רציתי באותו רגע להיות אודרי!! (לא שאני בד"כ לא רוצה...) אוווף,אני רוצה חבר כמו פייסי!!!!!!!!!! איזה חמודים!! החתימה דלי שולטת!!

Piper

New member
תיקונים ו..שכחתי את מישמש!אני מפצה

אותו!! תיקון 1. "...החתימה שלי..." תיקון 2.

למעלה