הפרק של מחר "המתעמלת"

הפרק של מחר "המתעמלת"

החלטתי לתרום את חלקי ולספר על הפרק של יום ג´ "המתעמלת" מזכרוני בלבד, כך שמראש תסלחו לי אם יש חוסר דיוק: ג´רי יוצא עם מתעמלת זרה ומצפה לחוויה מינית מסעירה עקב היותה מתעמלת, בזמן שהיא מצפה ממנו לביצועים לא פחות טובים עקב היותו אמריקאי - מיותר לציין כי שניהם מתאכזבים קשות. לקריימר יש אבן בכלייה וכאשר היא סוף סוף יוצאת - התזמון לא משהו... ג´ורג´ משחק את בן הזוג המושלם כשמתארח בבית הוריה של חברתו ומתנהג כג´נטלמן מושלם עד ש... ניתפס על חם בזמן שמוציא פחזניה מהפח על-מנת לאכול אותה. ניתנות לו 2 הזדמנויות נוספות לכפר על כך והוא נכשל - אחת מהן היא כאשר הוא מתכונן להביא פרחים לחברתו ובזמן שהוא מנקה את השמשה של אחד הרכבים (כי שפך במקרה קפה על השמשה) אימה של חברתו רואה אותו וחושבת שהוא מנקה חלונות כמקצוע. מר פיט מתלכלך מדיו מעל השפה העליונה ונואם בצורה כזו שנראה כמו היטלר - קטע מצויין! איליין - לא זוכרת.

shy-1

New member
ראשית,סחתיין על ההתנדבות,ותיקון

קטן, המתעמלת חושבת שעם גרי תהיה לה הנאה מינית מיוחדת, משום שברוסיה התפרסמו ידיעות על קומידיאן אמריקאי, שמספק הנאות מהשמיים. וכמוך,גם אני לא זוכר כלום על איילין.

dbzb

New member
אני רואה שיש פה מאמץ קבוצתי ../images/Emo6.gif

גם אני אנסה לעזור מזכרוני הקלוקל. איליין מציגה ברוב טיפשותה למר פיט תמונה תלת מימדית והוא מתמכר לעניין ולא עוזב את זה עד שאיליין מנערת אותו כי הוא צריך ללכת לפגישה (זה מה שמלכלך אותו). פרק ענק

אני מנדב מהזכרון שלי ../images/Emo44.gif

טוב אז ראשית, למי שלא זוכר את הפרק, לא לחשוף יותר מידי. כמו התזמון שך קרמר והנאום של מר פיט. שנית, יפה מאד על ההתנדבות. כשאוכל, אנדב מעצמי ידע על פרקים עתידיים. לסיום: להלן ציטוטים לפי הזיכרון... !WOW Kramer looking at the 3-D picture ? Is it a spaceship Mr. Pitt looking at the 3-D picture Your are about to enter a world of sexual delites man dare not dream off Kramer to Jerry about his girlfriend !Misha says that all I need Jerry´s girlfriend to Jerry about the time people should break up after having sex Strike 2 Jerry to George about his relationship status והגדול מכולם שהזכרתי אך לא מזמן.... Knowing you is like being in a jungle: I don´t know what I´m going to find next, and I´m real scared למי שלא זוכר באיזה הקשר... שיחפש בעמוד הזה או עמוד אחורה. צפייה נעימה ולילה טוב

A Pig in a Cage

New member
מה קרה ל Hospital food?

קשה להעביר יומיים שלמים בלי התקצירים המצויינים שלו...

למעלה