הפרק של היום...

הפרק של היום...

אווווו!!!! איזה קקקקווווףףףף האבנר הזה! איזה פרצוף תחת מעצבן! הוא דורש מכות באופן קשה! וואי... אני מתבייש לומר, אבל היה קטע שמזה ריחתי על סמדר! כן כן, אני יודע. אבל שהיא אמרה: "אתה לא בא איתי להפלה?" "אז אתה הולך לרונה?" אבל עכשיו חזרתי למצב הרגיל, אוקיי. גם כן גלית הפוסטמה הזו, מה היא צועקת על אתי אני יביא לה כזה כאפה בסוף... והעמרם הזה בכלל! י´חתיכת צב! סתום ת´פה שלך! מי שואל אותך מה אתה חושב? תסתום וזהו. הפלוץ-פוץ הקטן הזה...

ותגיד מה אתה חושב על התסרוקת שלו?

"מגניבה" משהו לא? בלע מגעיל כזה אפשר בקלות לא לסבול אותו חחחחחחח קוסם אונליין וואלה אתה ממש "אוהב" אותם כמוני הא?

pompii

New member
הפרק היום

היה פרק טוב, אה??? סוף סוף סמדר מקבלתץ מה שמגיע לההההההה ודורון יעזוב אותה!!!!!! ואז יהיה לנו דורונה!!! אחחח, יהיה גדול, גדול

incubus11

New member
טוב!

הגעתי למסקנה שאתם חייבים להפסיק לרדת על אבנר! הום כשהוא קץ במדרגות והחולצה שלו הייתה חצי פתוחה אלוהים! הוא כזה מדהים! אין לי מושג למה אתם לא אוהבים אותו אז הוא רוצה את מאיה? מה אסור? זה טבעי בכל אופן! אשכרה תתחילו לפרגן לשחקן המצסכן! אבנר רולז =) נ.ב. מה יש לכם מהמילה "צב"?

dmoran

New member
טוב אז רק עוד דבר אחד קטן:

השיער של אבנר נראה כמו השיער של קמרון דיאז ב"משתגעים על מרי" בקטע עם הזרע... מעניין באיזה ג´ל הוא משתמש...על בסיס טבעי...

ועוד דבר אחד פצפון

הדיבור שלו...לא יעזור כמה שהוא מדהים, ברגע שהוא פותח את הפה הוא מתעוות לגמרי. והוא באמת מממדדדדדהההייייייםםםם!

ותוספת (אחרונה באמת)

אני מחכה שמאיה תשכב עם אחד מהם כבר (גידי\אבנר) רק בשביל הקטע בו הוא נדרש להיפטר מהחולצה...

abca

New member
אבנר, אבנר, אבנר...

"אני רוצה לדבר איתך על מה שקרה לא מזמן." "מה קרה?" "שאתה נכנסת כשאני ומאיה דיברנו על סקס" "טוב, אבנר..." "אני מבין שכנראה אתה כועס על שאני ומאיה דיברנו על סקס." "בוא נחליף נושא, טוב?" "זה בסדר, דרך אגב, שאתה כועס כי שוחחנו על סקס." "ביקשתי ממך להחליף נושא, אני לא רוצה לדבר איתך על זה!" "רק שתדע שמאיה רצתה להגיד לי שהיא בתולה, לא הכרחתי אותה, זאת היא שגררה אותי לדבר על סקס!" "די כבר, אבנר!" "אווו... מישהו פה עצבני!"
עוד יותר מצחיק - באים 4 ילדים למועדון (דווקא יצא טוב כי יש רק 4 מחשבים, לא כולל זה של אבנר המדריך), ואבנר אומר: "בואו נתיישב 2 על כל מחשב שלא יהיה מפוצץ כאן!".

swirrrly

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

blinksum18241

New member
זה רק אני או שאבנר הזה מכוער?

עומר ברנע (אבנר) כזה יצור... איך הוא דוגמן זה לא ברור לי... והמשחק שלו כל כך גרוע שלידו ספיר נראית כמו ג´וליה רוברטס (מבחינת משחק) וואו אני תמיד נקרע מצחוק כשאני רואה אותו... הוא כזה דביל? לא ככה?

swirrrly

New member
בקשר לגלית ../images/Emo26.gif :

אני חושבת שהיא כל הזמן מעוללת תעלולים ומנסה להגיד כל מיני דברים אכזריים לאנשים, בגלל שזה גורם לה להרגיש עליונות, כאילו לה יש כוח נקמה אדיר, ויכולה לעשות מה שבא לה. ממש משחקת אותה אלוהים, חושבת שהיא יכולה להרוס אנשים... אני אומרת שמישהו צריך ממש להעמיד אותה במקום. הבדיחות של יונתן בפרק שהיה לא הספיקו. צריך להחזיר לה, שתדע באמת כמה היא שווה.

abca

New member
אוי יונתן, יונתן, יונתן...

איך שהוא מחזיר לה. אני שונא את החיוך הזה:
שלה. בזמן האחרון זה הנשק הסודי שלה. וציטוט מאת ג. קדמי ל-א. פסיכולוגשטיין: "נכון שהיה לנו משבר קטן אבל זה קורה לכל אחד! דברים כאלו קורים בכל מערכת נישואים, ואם לא תוותרי עכשיו אני אפתח במלחמת יונתן (או משהו כזה...)".

למעלה