הפרק של היום...

חחחחחח יפה!

כנראה שזה מה שבאמת קורה!.........או שלא...... אם היא לא רוצה להתקל במיכאל היא יכולה להתקשר לרונה לפלאפון(שאין לה) ולקבוע איתה. מה מה מה רונה עוד לא חברה של אלי...או שאני טועה... הם לא חשבים רישמית! אהה עכשיו נזכרתי שהיא באמת ישבה עם מישהי ואז כאילו היא צריכה ללכת כי מישהו אחר בא(מישהו מהסידרה). ההורים של אתי לא אוהבים אותה? אני מבין אותם חחחח אולי היא בכלל לא גרה עם ההורים. בלה בלה בלה. לא מצאתי שם.

תגובה..

ממממ בפרק של יום חמישי מאיה באה אליה ודיברה איתה על התינוק וכו´.. ואז רונה אמרה לה לבה בלה בלה חוץ מזה יש לי חבר שמתייחס אליי כמו למלכה או משהו כזה.. ושם היא אמרה חבר אז זה רשמי מבחינתה לפחות.. ובקשר לחברה האלמונית.. יונתן ישב בשולחן אחד כרגיל בדד (התסריטאים אוהבים את זה..) והיא כביכול ישבה ופיטפטה עם חברה שלה ואז חברה שלה הייתה צריכה ללכת דחוף ואז אתי ראתה את יונתן ודיברה איתו..! דנה.ש.

תגובה לתגובה...........

אה וואלה יכול להיות, כנראה שכחתי.בקשר לחברות של רונה עם אלי מרקו. יכול להיות שהיא אמרה את זה כדי שמאיה תפסיק להציק לה,שתרד לה מהגב ושתבין שהיא לא מסכימה לחזור לדורון בשום אופן..................... בקשר לאתי אני דווקא זכרתי את הקטעים שהיא ישבה עם מישהי ואז פתאום רונה באה(פרקים יותר קודמים), והמישהי הזו במקרה היתה צריכה ללכת. לא מצאתי שם.

evil puki

New member
לא מים

זה בטוח לא מים כי זה ספל, ומי שותה מים בספל?!?!?! או תה,או קפה,או שוקו,אספרסו,קפוצ´ינו,שוקוצ´ינו,תה עם חלב..... קודם כל נחמד שהם לא מציגים את הדמויות כמו בתצוגת אופנה אלא מלבישים אותם עם אותם בגדים בכל הפרקים.. כאילו תמיד הם לובשים משהו שכבר ראינו אותם איתו, אבל סמדר חייבת לעשות כביסה לעתים יותר קרובות..אממ.. רגע לא.. מה הקשר.. היא חייבת להפסיק עם החולצות עם הנצנצים! וורדה חיייבת להפטר מהליפסטיק החדש... סגול בורדו מגעיל כזה... אוף... אני לא כזאת שרואה טלנובלות... וכולם צוחקים עלי.. :( זה ממש לא מתאים לי. אבל התמכרתי!! אני חושבת שגם אם רונה תרצה לחזור לדורון,יהיו בעיות עם אלי מרקו, אגב האח החורג שלי נראה כמו אלי מרקו!!! ומה זה השם אלי מרקו??? ולמה שמאיה לא תפטר מגידי ותקח את אבנר המווושלם הזה... אז מה אם הוא קצת טיפש... אבל גם הסדרה הזאת טפשה.. אז לא נורא אם הם יהיו ביחד. ודיי להגיד עליו דברים כאלה!! חחחח הוא קצת הוכחה לככה שדוגמנים הם באמת-רק דוגמנים. הוא אמריקאי??? טוב שוב-החיוך שלו מפצה על הכל... משועממת לא עייפה ואין ביצפר מחר- אני

וואלה לא מים!

באמת לא הגיוני. סמדר לובשת חולצות נצנצים?? לא שמתי לב. גם אני מכיר מישהו שדומה לאלי מרקו... כבר שמעתי הרבה אנשים שאומרים את זה כנראה שיש הרבה כפילים שלו. מה רע בשם אלי מרקו?! ואבנר הזה סתם מעצבן! לא מצאתי שם.

evil puki

New member
כןן!!

החולצה השחורה עם הנצנצים, ואותו דבר-יש לה גם באדום... איך לא שמת לב?!! היא כל הזמן לובשת אותן. איך קוראים לאלי מרקו שלך? ומה אתה עושה ער בשעה כזאת??

חחח מצחיק!

לבגדים שלהם אני דווקא לא שם לב וגם אם כן לא שמתי לב למשהו שמפריע לי בלבוש שלהם. לא מצאתי שם.

evil puki

New member
זהו!

מצאתי לי קורבן אתה היחידי שער..בינתיים אני מתפשרת.

דורון נחש..רוצים לדעת למה? כנסו..

כשסמדר חיבקה אותו ---אז הוא דחף אותה ואמר: "ששששששששששששששש" כמו נחש... פחחחחחחחחחחחחחח ותיקון טעות אני רוצה ל"התנצל".. גידי לא לבש את הבגדים פעמיים רק מאיה..

dmoran

New member
דורון שלי יפה שלי!

אני לא יודעת אם קראתם עליו את הכתבה הגדולה מהאתר של עמי92 אני חושבת... כתוב שם ש... כשהוא היה קטן הייתה לו בעיה של גמגום... חמוד! ועד היום אם שמתם לב הוא קצת ממגגגמממגגגם! נשמה שלי!

טעיתי ב-ג-ד-ו-ל קבלו את "התנצלותי"

גידי וגםםםםםםםםםםם מאיה החליפו בגדים... !!! (אבל אני עדיין נשארת עם העובדה שדורון לבש חולצה מזעזעת..)

abca

New member
אילו בגדים../images/Emo35.gif איזו החלפה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

באיזה הקשר ההודעה נכתבה

בהקשר לשרשור אחר..

טענתי שמאיה וגידי לא החליפו בגדים אחרי שעבר לילה וטעיתי -ראיתי את זה היום בשידור חוזר..

shirakl

New member
אם כבר מדברים על דורון

אז כל הכבוד לו! סוף סוף הוא נטש את סמדר לאנחות! רק חבל שזה מעט מדי (בגלל שהוא לא עשה את זה סתם, אלא בגלל שההריון לא ממנו), מאוחר מדי (כי רונה כבר מתחילה לצאת שוב עם אלי מרקו, והיא ממש פגועה ממנו אז לא נראה לי שהיא תרצה לדבר איתו כ"כ בקלות, שכן כמו שראינו יש לה מזג ממש חם כשמישהו פוגע בה)

ג´ינג´ית או לא ג´ינג´ית....

מותר לה להתעצבן, שתנפנף אותו קצת תאכיל אותו אבק!!!! אבל רק שבסוף תקבל אותו, כי דורון ורונה לנצצצצצחחחחחחח!!!!!!!!!!! וכן כל הכבוד לו שהשפיל ככה את סמדר, סוף סוף תפס קצת אומץ, בהחלט הגיע הזמן!

shirakl

New member
אם כבר מדברים על דורון

אז כל הכבוד לו! סוף סוף הוא נטש את סמדר לאנחות! רק חבל שזה מעט מדי (בגלל שהוא לא עשה את זה סתם, אלא בגלל שההריון לא ממנו), מאוחר מדי (כי רונה כבר מתחילה לצאת שוב עם אלי מרקו, והיא ממש פגועה ממנו אז לא נראה לי שהיא תרצה לדבר איתו כ"כ בקלות, שכן כמו שראינו יש לה מזג ממש חם כשמישהו פוגע בה)

סמיילי22

New member
שמתם לב שכשסמדר כעסה על מאיה...

היא בעצם תיארה את עצמה? "את אוהבת כשרע לאחרים... את מסכסכת... זה גורם לך אושר לראות אותי נופלת..." וכו´. ממש מתאים הפתגם - הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו! קנו לסמדר מראה בדחיפות!

למעלה