הפרק של היום...

Blosom

New member
הסמיילי הזה ממש דומה לגלית...

תסתכלו טוב, זה דומה לפרצוף שלה... כשהיא זוממת משהו. ד"א אני חדשה בצ´אט הזה ספרו לי מה הולך פה. מי שרוצה לדבר האי סי קיו שלי הוא 143172778

charmed one1

New member
תיזהרי איך שאת מדברת לדמות של דודה

שלי (מיכל קפטה)!!! ממילא הסדרה הזאת מסריחה והדבר היחיד שעושה אותה יותר טובה היא המזימות של דלית והמשחק היפה שלה (שלא לדבר על איך שהיא נראית...)

LAE

New member
צריך ללמד את דורון קצת נימוסים.

מה פתאום הוא נכנס לבית של רונה בלי לדפוק על הדלת...

pompii

New member
כדי שתהיה להם דרך

להפגיש בין דורון לרונה עם אלי אבל זה דיי דפוק כי הוא אף פעם לא נכנס ככה בפתאומיות הוא תמיד דופק קודם אז זה קצת טפשי שהם עשו את זה ככה (התסריטאים)

חחחח גם אני עליתי על זה.. אמרתי לחב

לחברה שלי על זה - איזה חוצפן למה הוא לא דופק??? אבל אני אענה לכם.. מרוב התרגשות שהוא הולך להיות סוף סוף עם האחת והיחידה בשבילו..

dor_

New member
עכשיו רונה תעשה לו את המשחקים

שהוא עשה לה..

כמו שצריך!!!!

למה מה שתיקח אותו חזרה עכשיו??? שתתן לו זמן להתבשל, להת-ב-ל-ב-ל, שיקנה לה מתנות, ירביץ לאלי מרקו... תקבל אותו חזרה?!?!?! איפה האקשן??? למרות שכל יום שרונה ודורון לא ביחד...זה עצוב, אכן עצוב ואין מה לעשות...רצוי ואפילו צריך שיחזרו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בידיוק.. הוא באמת צריך להרגיש כמו ש

שהיא הרגישה!! איך הוא שיחק בה ובבזמן שהוא היה עם סמדר הוא היה איתה... עכשיו היא תיהיה עם אלי והוא יקנא!!!!!! הגיע הזמןןןןןן יווו אבל יהיה לי קשה לראות את רונה מעיפה אותו.. אוףףףףףףףףףףףףף

חנוש18

New member
בקשר לאתי../images/Emo119.gif

למה היא יושבת כל הזמן לבד במסעדה הזאת ושותה קפה? היום בפרק היא ישבה שם לבד כשגלית באה והתנפלה עליה, וגם בפרק הקודם יונתן בא להתנצל בפניה שהוא ניצל אותה עלק והיא ישבה שם לבד. מה הקטע אין לה בית מאז שהיא כבר לא גרה בחור של מיכאל?... ומה זה המסעדה הזאת? זה המסעדה של היקב? אם כן בכלל מה היא עושה שם?

incubus11

New member
באמת מה בשר לאתי

היא עבדה במזנון של מיכאל בלי כסף, היא כל הזמן יושבת בבתי קופה, קונה בגדים, אחרי שניה היא ישר עברה לגור עם מיכאל מה אין לה בית?! חבים? זה כמו בבוורלי כל הקטע הזה כל מיש מצטרף אין לו חברים אחרים (אין לי טענות לאבנר כי הוא בא במבאר-שבע) אבל לכל השאר אין חברים!!!! יש עוד מאה מצלצריות במסעדה של יותם אבל לא! דווקא ספיר וכלנית התחברו...

תגובה

אני לא מבין, מה כבר קרה ? אתי היא לא הראשונה בעולם שיושבת במסעדה וגם לא הראשונה ששותה קפה לבד למה תמיד לחפש מה להגיד, יש כל כך הרבה אנשים שיושבים במסעדה ושותים קפה ולא רק פעם אחת או פעמיים, ויש לה בית והיא שותה קפה במסעדה כי בא לה, מה כ"כ שונה בזה, אסור לה לשתות קפה,ומה כל השאלות האלה? לגיטימי שבן אדם בא לו לשתות קפה מה רע? מספיק לחפש טעויות בסידרה שבעצם דברים כאלה גם קורים במציאות. לא מצאתי שם.

תגובה לתגובה...

שמע זה לא הכי נורמלי לשבת לבד בבית קפה.. טוב עזוב ת´עובדה שהיא ישבה לבד אבל מאיפה לעזאזל גלית צריכה לדעת שהיא שם??? היא לא חברה שלה אובכלל היא לא מכירה אותה מאיפה לה שהיא יושבת בבית קפה???? .. וזה כיף למצוא ת´טעיות שלהם זה נותן לנו נושא לדבר...

בקשר לגלית....

כן זה נכון ואפילו מצחיק(חחח)!!! גם לפני כמה פרקים יונתן חיפש אותה והוא אמר לה "חיפשתי אותך בכל העולם" כאילו הוא עבר 20 בתי קפה ואז הוא מצא אותה, ובטוח שבאחד מהם היא נמצאת! וזה כן נורמלי לראות אנשים שיושבים לבד בבית קפה!זה בכל אופן הגיוני. טעויות אולי כן אבל פה אין טעות ולא צריך להיות קטנוניים, עובדה שרושמים דברים אפילו שהם הגיוניים וקורים במיציאות! ואתי אולי בכלל שתתה מים?! מי יודע... לא מצאתי שם.

הסבר למה אתי יושבת בבתי קפה לבד

טוב אז ככה בנתיים היא לבד אין לה בן זוג.. ועם רונה היחסים קצת התערערו בגלל שבקושי היא יכולה לבוא לבית שלה מבלי להיתקל במיכאל וזה מביך אותה... והיא לא יכולה להזמין את רונה כי לרונה יש עבודה וחבר על הראש (ספריית הוידיאו ואלי..) ! ואין לה חברות נוספות חוץ מהההיא שזוכרים פעם ישבה איתה בבית קפה כנראה רבו.. ואולי ההורים של אתי לא אוהבים אותה? ולכן היא לא יכולה להיפגש איתם? אז פשוט היא מגיעה למסקנה היחידה עדיף לשבת לבד מאשר לא לשבת בכלל... סתם תאוריה קטנטנה שלי... דנה.ש.

למעלה