הפרק של היום

SharoNofit

New member
../images/Emo127.gif

ייצא לי לראות אותה בינתיים רק פעם אחת........ (-היום, בבוקר)

slayer510

New member
אוףף

AXN לא משדרים את הפרסומת לעונה הרביעית של סמולוויל הרבה. מה ככה הם רוצים לקדם את העונה הרביעית?

SharoNofit

New member
צודק!

אני ראיתי אותה רק פעם אחת, וגם זה שבמקרה היה לי חופש מהביצפר..... (שמו אותה בבוקר) אולי מחר כשהעונה ה-3 נגמרת ישדרו
ואולי הם בכלל שמים אותה לא לפני\אחרי שיש סמולוויל כי הם רוצים לפרסם אצל צופי שאר הסדרות שלהם לא?

SandEater

New member
הא? :X

לא יודע אם זה ספויילר או לא, אבל אני אסמן ליתר ביטחון. ספוילר!!! קלואי מופיעה בתמונת קאסט עונה רביעית אבל לא בשיר פתיחה של העונה הרביעית. יכול להיות לזה הסבר שלא נילווה בספויילרים מהעונה הרביעית? [ראיתי רק את פרק 1. :\]

SharoNofit

New member
לא ידעתי שהיא לא מופיעה......./images/Emo122.gif

אולי היא חוזרת בהמשך העונה
מה שבטוח זה שהיא לא עוזבת לתמיד.

SharoNofit

New member
חחח אני גם צריכה לראות את זה שוב

כדי להיות בטוחה........ אבל עד אז נראה לי הוא התכוון שסגאית צריך להיות בעל אומץ כדי להילחם נגד אותו בעל כוח על אנושי, הוא יהיה סוג של עריץ, אחד ששולט בכל העולם
בהחלט מתאים לתיאור של לקס העתידי......
אין ספק שכל סוגיית קלארק&לקס היא אחד הדברים הכי מסקרנים בסדרה......(!) נ.ב. תמונה יפה של מייקל (שהתגלה כבחור משוגע ומצחיק בסרטונים שהביאו פה.....
)

../images/Emo207.gif יש לי שאלה...

העונה הרביעית מתחילה ביום שני ואחריה תגיע העונה החמישית מישהו יוכל לומר לי מתי שניהם יסתיימו לגמרי? אני מודעת לעובדה שיכול להיות AXN ישדרו את העונה ה-5 בשידור שבועי אבל אני אשמח אם מישהו יגיד לי עוד כמה זמן זה יסתיים אם זה יהיה בשידור שבועי וגם עוד כמה זמן זה יסתיים אם זה יהיה בשידור רגיל [כמו עכשיו‎]. סורי שסיבכתי אותכם קצת אבל זה חשוב לי לדעת תודה לכל תשובה שתתקבל מראש

slayer510

New member
תשובה

ובכן AXN אמרו שהם ישדרו את העונה החמישית מיד לאחר העונה הרביעית אבל בשידור שבועי(יכול להיות גם שתהיה הפסקה מיד לאחר העונה הרביעית,אבל זאת רק השערה). טוב העונה הרביעית תשודר בשידור יומי ויש בה 22 פרקים ,כך שהיא אמורה להסתיים ב-6 למרץ 2007 (6.3.07) לפי בדיקה שלי. בקשר לעונה החמישית שגם בה יש 22 פרקים וכנראה היא תשודר בשידור שבועי, אני לא יודע בדיוק באיזה תאריך היא תסתיים, אבל קרוב לוודאי שהיא תסתיים תוך 5-6 חודשים מיום שידורה(בערך ביולי, אוגוסט). בקשר לשתי העונות העונות ביחד, אני לא יודע מתי בדיוק שתיהם יסתיימו , כי שום דבר עוד לא בטוח(כמו שאמרתי מקודם בקשר לעונה החמישית שזאת רק השערה). אגב, שמתם לב שכל עונה של סמולוויל מסתיימת תוך חודש כשהיא משודרת בשידור יומי(לפי דעתי זה מצויין). אבל בתחילת העונה החמישית כל זה ישתנה, בגלל ההחלטה המטופשת של AXN לשדר את סמולוויל בשידור שבועי.

GoOtZi

New member
חבל שהם פשוט

לא משדרים גם את העונה החמישית בשידור יומי ולהתחיל שבועי רק בשישית, שאז נראה לי שבמילא תשודר במקביל גם ביס. אני רק מקווה שלא תהייה הפסקה של מלא זמן בין החמישית לשישית כמו בכל סדרה חדשה.. ואז לא רק שהעונה תהיה 5-6 חודשים גם לחכות עד שהעונה החדשה תתחיל יקח מלא זמן.
חוצמזה, איך אפשר בכלל להתרגל לשידור שבועי כשרגילים לראות סמולוויל כל יום?

slayer510

New member
אתה צודק במאה אחוז

גם אני חושב את אותו הדבר בדיוק כמוך! גם אני לא אוכל להסתגל לעובדה שסמולוויל תשודר בשידור שבועי, זה פשוט הורג אותי. אני חושב שהם באמת צריכים לשדר את העונה החמישית בשידור יומי, ואם לא אז לפחות שישדרו אותה 2 או אפילו 3 פעמים בשבוע(זה לא שאני תומך ברעיון הזה ממש, אבל לפחות זה עדיף על שידור שבועי) שלא ישאירו אותנו במתח!!!

אוף אני כל כך מקווה שAXN ישנו את זה

זה פשוט יהיה הדבר הכי מתסכל בעולם, אני מחכה לסמולוויל, זה ממש עינוי
ואני לא מבינה מה הבעיה הכל כך גדולה להשאיר את השידורים כמו שהם, אנשים מרוצים ככה!

SharoNofit

New member
ב-ד-י-ו-ק../images/Emo70.gif

אם זה יקרה (
) נעשה עצומה או משהו -בתקווה שזה יעזור........ ד"א - מישו כתב לי בפורום AXN לגבי התיסכול שהוא לא מבין איך באמריקה הם מחכים לכל עונה בערך חצי שנה, כשמשודרת העונה סופסוף זה רק פעם בשבוע, וגם אז עם פרסומות באמצע הפרק, ובנוסף ישנה הפסקה של איזה חודשיים-שלוש באמצע העונה עד סיום השידור שלה......... שיהיו בריאים איך הם חיים ככה
אבל...... באמריקה הם מרוויחים גיליונות כתובים של "סמולוויל" עם תקצירים, ראיונות, פוסטרים, ספוילרים וכל מיני כאלה.......
חבל שזה לא יוצא לאור גם אצלנו דווקא נשמע מה זה מעניין........
(וגם הכי בא לי פוסטר של שחקני הסדרה......)

GoOtZi

New member
וואו.. באמת איך אפשר../images/Emo35.gif

מילא שידור שבועי והפסקה בין עונות, אבל פרסומות והפסקה באמצע העונה? למה להפסיק באמצע העונה חודשיים שלושה?! וואו, אני שמחה שאצלנו זה לא ככה. הייתי מתסכלת (מלשון תסכול...
) מהר מאוד...

SharoNofit

New member
זהו... אז עכשו שלא ילמדו מהאמריקאים

שישארו ישראל חמודים שמשדרים סמולוויל כל יום.

SharoNofit

New member
אוף איתך! ../images/Emo4.gif

פעם הבאה שתהיה בחו"ל תקנה גם לי.......
ד"א - אתה יודע אם קיים פוסטר של "סמולוויל" ב"הפניניג" או משו כזה....?

EVAN666

New member
אם הם יחליטו לשדר

את העונה החמישית על בסיס שבועי אני חושב שאני פשוט אוריד את העונה החמישית\ ואעשה לעצמי שידור יומי לחמישית :D

למעלה