הפרק של היום

הפרק של היום

היה כל כך מעניין וכל כך יפה, זה כיף לראות שנחשפים עוד ועוד סודות, ואיך הפיגיון התמוסס כשלקס נגע בו... יש לי שאלה אחת, אני לא הבנתי כל כך את הסוף, מה שלקס אמר לקלארק על סאגית, מישהו יודע בערך למה הוא התכוון בדיוק כי הסתבכתי עם זה חחח סך הכל פרק יפה [כצפוי]

tiltal0

New member
תשובה אפשרית

אני חושב שהוא התכוון שאם מישהו מסוגל להתמודד נגדהבן אדם שיש לו כוח של 10 אנשים זה רק אותו בן אדם עצמו. והנבואה אומרת שסאגית יצא נגד האיש הזה, כלומר, נגד עצמו.

גם לי לקח כמה שניות

מי שיילחם בנאמן (=קלארק) יהיה מישהו עם אומץ כי הרי נאמן הוא חזק ובעל עוצמה כל כך רבה. סאגית הוא אמיץ לדעת לקס, והוא הגיבור של הסיפור (וכאן מתאים לעשות "טאם טאם טאם!"). כל הסצינה האחרונה הייתה מאוד משקפת את עתיד היחסים בין קלארק ללקס. הרי בפרק עם החלום של קלארק הוא ראה את התגובה של לקס, הוא לא חושב שאולי באמת לקס (שבזמן האחרון קלארק לא נחמד אליו) הוא סאגית?! (עוד פעם "טאם טאם טאם!")

yogev678

New member
כן אבל..

קלארק צריך להרוג את סאגית לפי הנבואה... נדמה לי שסאגית זה קאל-אל שמשתחרר עם הקריפטון האדום שזה בעצם הצד הרע של קלארק ונאמן שהוא הטוב צריך להרוג את סאגית(הצד הרע של קלארק) בשביל שיהיה רק עצמו כל זה רק נדמה לי אל תתפסו אותי על המילה תתפסו את הרעיון

../images/Emo207.gif סוף עונה 3 מתקרב!

ביום ראשון יהיה הפרק האחרון של העונה ה-3 (כלומר שביום חמישי זה הפרק לפני אחרון, והיום היה הפרק הלפני לפני אחרון). ביום שני עונה 4! איך שהזמן טס! רק לפני חודש דיברנו על סוף העונה ה-2 ותחילת ה-3... רק שאז 3 הפרקים האחרונים של העונה היו סביב אותו רעיון וכאן זה לא נראה ככה (לפחות בינתיים).

GoOtZi

New member
מתי נראה לכם שלקס יתחיל להיות רע?

בתחילת העונה הרביעית? או בחמישית בכלל?

הזמן בהחלט טס!!!

אני כבר רוצה שתתחיל העונה ה-4, נראה לי שהיא הולכת להיות מעניינת והיום היה גם פרק מעניין, אני מחכה לראות את הפרק של סוף העונה ה-3 ונקווה שהוא יהיה ממש מעניין...

גם לי עונה 4 נראית מעניינת

אולי בגלל
(זה לא בדיוק ספויילר, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון)
שלואיס ליין מצטרפת.

TdVaSh

New member
פרק הסיום (לא ספויילר)

ראיתי את פרק הסיום של העונה השילשית ותאמינו יש למה לחכות פרק סיום ענק לפי דעתי.... ויאללה כבר שתתחיל העונה הרביעית אני כבר מלא זמן מחכה לזה חח

poisson

New member
אני שונא פרקי סיום!

הם תמיד עושים את הפרק האחרון של העונה כחלק א' ואז בתחילת העונה הבאה את חלק ב'.

SharoNofit

New member
נכון../images/Emo70.gif ראיתם את הפרסומת לעונה 4../images/Emo35.gif

חחחח עשו אותה מה זה יפה......
חחח והסוף שלה קרע אותי מצחוק.......
נראה לי הולכת להיות סופר עונה.....
תמונת פרומו של קאסט עונה 4

SharoNofit

New member
בטוח תראי

הם יחרשו על הפרסומת..... -בכל זאת, עד שהם כבר מכינים פרסומת חדשה......
(וגם המטרה היא לפרסם את תחילת שידור עונה 4)

slayer510

New member
אהה, עוד לא ראיתי אבל אני אראה

מעניין למה הם עשו פרסומת לעונה 4? ומעניין גם למה הם לא עשו פרסומת לעונה 3 ?מה היא הייתה פחות חשובה?

אולי שינוי העיצוב וכל זה../images/Emo103.gif

או סתם כי בא להם... אפשר לשאול בפורום AXN אם זה באמת מעניין אותך

עוד משו

הגיע היום "עכבר העיר" (למי שלא קורא "הארץ" זה כמו "השבוע" של מערבי רק יותר שווה) ובמדריך טלווזיה של יום שני היה בתוכניות הנבחרות את סמולוויל העונה החדשה. מעלה תמונה מתוך העיתון. אם התמונה לא מובנת זה מה שכתוב: "זה זבוב? זה מטוס? לא, זה סופרמן, שחוזר היום ב-16:40 לעונה רביעית של סמולוויל. מדי יום בערוץ AXN תוכלו לחזות בקלארק קנט הצעיר מתמודד עם גיל ההתבגרות ועם כוחותיו המשונים."

למעלה