הפרק של היום

Nushi G

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifLIFELINE!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif

amite11

New member
הפרק של היום... אחד הטובים ביותר!

מה דעתכם? לפי דעתי משחק מ-ד-ה-י-ם של מק והארם. זרקתי את הארוחת ערב שלי באמצע והופטנתי לטלויזיה. הם שחקנים מדהימים אין מה לעשות! מה אתם חושבים? פרק הכי טוב עד כה, או לא?

omer landau

New member
הפרק של היום

החלטתי היום זה פרק מיוחדן בשבילכן אז אני לא אכתוב עוד הודעה אחת אפילו בשרשור חחח נראה בצאט צפייה נעימה מתחיללללללללללל

Nushi G

New member
אאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההה

זה מה שיש לי להגיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לראות את הבנאדם שיקום ויגיד לי שהם לא הדבר הכי מושלם ביחד שהיה אי פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
לא! WI יותר טוב!! חחחחחחח מבחינת

עלילה לפחות....בLL אין עלילה *סורי אני מנתחת אותו כבר חצי שנה או משו כזה...איזה חצי שנה.....מאז החופש הגדול אני מנתחת אותו* וחצי ממנו מורכב מפלאשבקים...כשהם משחקים את הפרק עצמו אז הם משחקים מדהים אבל באופן כללי מבחינת עלילה WI יותר טוב ויש הרבה פרקים שיותר טובים מהבחינה הזאת... דרך אגב מישו שם לב לזה שיש בעיה עם כל הנשיקות של מאק?! כאילו יש בעיה עם הנשיקה בDW יש בעיה קשה עם הנשיקה שלה ושל באגמי באיירפורט *חוץ מהעובדה שהיא מנשקת את באגמי*, יש בעיות עם הנשיקה שלהם בLL *זה נראה לרגע כאילו היא מתפוצצת מצחוק LOL* ויש בעיה בנשיקה שלהם גם בAP וגם בEOUA....בגלל שראינו את הארם מנשק אנשים אחרים וזה היה אמממ נשיקות נורמליות+ עם הבנאדם הלא נכון אני מסיקה שהבעיה היא מאק.... what do yah think?!

harmless

New member
בהחלט גל בהחלט

אבל אני מוכנה לנסות בעצמי- את יודעת בתור חוקרת טובה ולחזור אליך עם תשובה! אני בטוחה שהבעיה זה מאק!

shipper heart

New member
את רוצה לנשק את מאק?! פשוט כבר

בדקתי את העניין עם דייויד....הבעיה לא אצלו זה בטוח

shipper heart

New member
אההההההההה ואני אתן חוות דעת שלישית

חחחח *רק אחד הפיצולים נישק אותו קודם!!
*

shipper heart

New member
חחחחחח לא.... LOL יש את הצלעות שלי

אבל הפיצולים היו שם הרבה הרבה לפני

**דניאל קמה**

הם מושלמים..... ביחד.. אבל הם לא ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ועברו מאז 3 שנים והם עדיין לא ביחד!!!!!!!!1 זה לא מושלם זה טראגי!!!!!!

omer landau

New member
ואיי פרק יפה

טוב נשברתי כתבתי חחח הוא חמודה כזה הפרק עשו אותו טוב כבר הארבע דקות הראשונות טובות חחחח קליל כזה

shipper heart

New member
טוב אני לויכולה לראות את סוף הפרק..

סורי ראיתי אותו כל כך הרבה פעמים, ניתחתי אותו *וזה לא בריא בפרקים שהם pure fluff* והגעתי למסקנה שהוא מדכא... אבל אחלה פרק...כולכם חיים?! *מזל שאמא ישנה אחרת היא הייתה שומעת אותי מדקלמת את כל הפרק*

../images/Emo14.gifאוווו מייי גוד!!../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif:

אני צריכה כמה דקות. לא יכולה לכתוב לא יכולה לנשום לא יכולה כלום. לא משנה כמה פעמים אני אראה את הפרק הזה אנמי אהיה במצב של קומה כמה דק' אח"כ. -סלחו לי הולכת לשתות ליטר מים להחזיר נוזלים לגוף.

omer landau

New member
מממממ

אהבתי איך בפלאש בק את הקטע שהוא עישן סיגר ומאק התרגזה על שיש לו הפרדה בין העבודה לפנאי חח ונראה לי במדים של הארייט שמאק לבשה היו את הדרגות של מאק לא????? ומה זאת החקירה הזאת??? dooooooooooooooo you love him????? למה הקטע עם הנשיקה היה צפוי וטיינר בלי המדים הדבילים שלו נראה ממש מגניב הוא השתנה לאללה איזה דרגות להארייט בארץ בטח המפקד מסתובב עם זה בכיס של המדים חחח נותן לו את זה בשקם חחח אבל שורה תחתונה אין ספינות מטוסים או חקירות אבל פרק שונה ומיוחד פורמט שונה כזה חחח פרק נחמד

למעלה