הפרק של היום...

lori4

New member
הפרק של היום...

מכיוון שאף-אחד לא פתח הודעה, אז אני אעשה את זה. פרק נחמד, ראינו את אנג'מון שחבל שהוא הושמד בסוף... הייתי קצת מאוכזבת כי לא ראו את האבירים המלכותיים הרבה. משהו שעלה, ארבעת הילדים האלו יכלו להתאים לארבעת הלוחמים האגדיים החסרים ,עץ,מתכת,מים,אדמה. חבל שזה באמת לא קרה זה יכל להיות נחמד שיהיו עשרה לוחמים אגדיים, כמו הקבוצה המקורית ולא שישה.

Hikaru

New member
ללורי

האבירים המלכותיים עוד יככבו במשך הרבה פרקים, אין צורך בדאגה. ובקשר לילדים, אני לא אהרוס.......:)

lori4

New member
אני יודעת את זה....

פשוט רציתי לראות אותם כי אתמול הם בקושי הופיעו, זאת הייתה הבעת אכזבה לא דאגה למשהו.

היה פרק נחמד D:

טומי כזה חמוד!!!!D: באמת חבל שלא הראו הרבה את האבירים המלכותיים. אנג'מון *-* חבל שהוא הושמד \: ואני ממש רוצה לדעת מה יקרה עם הילדים האחרים ומה יקרה עם טומי ^_^ אהבתי את המשפט של קוג'י לטאקויה,משהו כמו "ברור,לכל הילדים המגניבים יש משקפת!",זה היה משפט טוב D:

Light woman

New member
אנשימים, תעדכנו אותי... פיספסתי

ולא יהיה היום שידור חוזר ;.; איך קראו לילדים?

Lilindil

New member
בטח שהיה היום שידור חוזר!

ואני ראיתי אותו. כל יום יש... זה היה פרק מעניין! הילדים החדשים היו גיוון נחמד לדיג'ימון. בחיי, איזה שחצנים! היה נהדר לפגוש שוב פעם את אנג'מון המסכן...
אהבתי שקוג'י אמר לטאקויה לא לגלות על הנשמות...
אני לא זוכרת את כל השמות של הילדים החדשים, אבל היה אחד שקראו לו טיפיי או משהו כזה.

blitzmon

New member
פרק חביב

פאטאמון התלהב מאנג'מון בהתחלה, ובפעם הראשונה שראיתי את סגיטרימון חשבתי שהוא איזו דיג'יגדילה של פליימנדראמון, האמת שהוא נראה כמו שילוב של פליימנדראמון וריידראמון, הגדילות של וימון. כשהילד הזה עם המשקפיים התנפל על טומוקי אז השני אמר לו שיעזוב אותו כי הוא "מתחבא מאחורי הילדים הגדולים". מפחד מג'נפיי, הא?
חשבתי שבסוף הילדים האלה יקלטו ויעיפו את עצמם מהעולם הדיגיטלי, אבל לאאאאאאאא! וחבל שטומוקי לחץ לו את היד בסוף, אני שונא שעושים את זה!>_< מה פתאום הוא סולח לו? אידיוט!

Light woman

New member
כן גם לי הוא נראה כמו דיג'יגדילה של

וימון... נראה לי שעם ביצת האור, כי היה עליו שמשות וגם קשת... ואולי זה דיג'יגדילה משולבת של פאילדרמון וריידרמון... גם אני שנאתי שהם השלימו! >< הוא היה צריך לתת לו למות ולהרוג אותו בעצמו!

Snake Bandage

New member
כל הכבוד!

אכן, סאגיטרימון הוא דיג'יגדילה של וימון עם ביצת האור. אני מופתעת שמישהו זוכר את זה. הפרק היום היה נחמד. אהבתי את הילדים (במיוחד טרואו). חבל לי על אנג'מון. טומי היה אמיץ יותר מהרגיל בפרק הזה, מה שמגניב לדעתי. סאגיטרימון אידיוט. האבירים המלכותיים שולטים. ו... זהו. אין לי עוד מה להגיד על הפרק. אז אני אשתוק. ;^^

Snake Bandage

New member
לא, לא...

ריידרמון הוא הדיג'יגדילה של וימון מביצת החברות, לא סאגיטרימון. סאגיטרימון בא מביצת האור, אני בטוחה בזה ב-100%.

שי צודקת ^^

סאגירימון באמת בא מביצת האור,עכשיו נזכרתי שקראתי את זה באיזה אתר ^^; ולפי דעתי,הוא ממש נוגד את מה שביצת האור מסמלת,אבל זו בטח רק אני P:

lori4

New member
אי-אפשר לקרוא לו רשע....

כי הוא סתם אידיוט, למרות שהקטעים של השוד היו אדירים. ואת צודקת הוא דיג'יגדל מדיג'יביצת התקווה.

כן ^^;

באמת אי אפשר לקרוא לו רשע.. הקטעים של השוד היו שופכים!!!!!XD "תביאו לי את היחסים שלכם!!" "אתה מתכוון לנכסים.." XD ואת מתכוונת לביצת האור,כתבת התקווה במקום ^^;

Snake Bandage

New member
תיקווה? אופס. ;;>>

התבלבלתי בין אור לתקווה. אור זה גארגוילמון. תקווה זה סאגיטרימון. טיפשה שכמוני. כוחות האור לא תמיד טובים, בדיוק כמו שכוחות האופל לא תמיד רעים. *מצביעה על לוסמון* והרי ההוכחה.

Snake Bandage

New member
אה, כן...

והסיווג של גארגוילמון הוא וירוס. וירוס שדיג'יגדל מביצת האור... מה אמרת לגבי מה שביצת האור מסמלת?

מממ..

אמרתי שמה שגדל מביצת האור,מאוד נוגד את מה שהיא מסמלת. והוא דברים טובים,ואותו דבר לגבי ביצת התקווה ^^; אבל...בעונה הזאת זה לא נוגד כלום,כי אחרי הכל..העונה הזאת היא לא ממש המשך של עונות אחרות,לכן זה לא נוגד כלום,אבל..אם גארגוילמון כן היה בעונה השנייה,אז אני חושבת שזה די היה נוגד את זה שביצת האור מסמלת אך ורק דברים טובים וכן ביצת התקווה.

אז מביצת התקווה ^^;

גארגוילמון?..יש לך תמונה שלו? ^^ אבל לוסמון כן רע \: הוא היה רע מההתחלה,זו דעתי. הוא רק רצה להשכין שלום,כדי שאח"כ יהיה לו יותר קל לשלוט בכל העולם הדיגיטלי ולרדות בהם,אבל אולי זאת רק דעתי.. (והנה סתם תמונה של דיוויס וסאגיטרימון ^^)

Digi Lista

New member
יש משהו בעונה הזאת שעובד לפי החוקים

שהכרנו ולמדנו בעונות הקודמות?התשובה היא שלא ממש ולכן הגיוני מאוד מה שאמרת על ביצת האור ומה שהיא מסמלת

Light woman

New member
את מצפה לאי קיו מוימון לשעבר? P:

דרך אגב, מישהו יודע מה גרם לארמדילמון לדיג'יגדול לקאמילמון? איזה דיג'יביצה, כאילו.... דרך אגב, ארמדילמון ווימון משתלטים על הסדרה אט אט... (הונימון, קמילמון... ארמדילמון, אקסוימון...)

למעלה