...
אתמול לצערי לא הצלחתי לראות את הפרק,בבוקר באה אליי חברה(היא הייתה אצלי עד אחת בלילה כנראה מ'רחמים' על זה שאני בבית לבד שבוע,האמת שלא סתם לא הייתה לה הסעה עד אחת בלילה...),התכנון שלי היה לראות אחרי הצהריים אבל יצאנו מהבית ולא ידעתי מתי נחזור ככה שלא כיוונתי הקלטת,אבל היום ראיתי-עכשיו(בבוקר לא יצא כי קראו לי לבוא לצלם ולראיין למגזין הקהילתי,זה לא הלך בסוף בגלל שזה היה אירוע הנצחה ואנשים התנהגו כאילו הם במסיבה,מפגרים!). למעשה 'בליטזמון'(...) אמר בדיוק את מה שרציתי על איך נראה הדיג'ימון ההוא ועל טומי-אני לא הייתי לוחצת את היד ולא משלימה,אחרי התעללות כזאת?אבל זה היה צפוי שטומי יסלח,זה צפוי כי ככה זה בכול סדרה... הילדה שהייתה עם השלישייה הזכירה לאללה את רוזה מהעונה השנייה(זאת שהתאהבה בקן והתעלקה עליו) וגם את סוזי. שני הילדים שהציקו לטומי הזכירו לי בהתנהגות את קאזו וקנטה,כלומר אחד תלוי בשני... אנג'מון שוב מת,נשבעת לכם שיש דיג'ימונים שהיוצרים נהנים להרוג- בעונה הראשונה אנג'מון הקריב את עצמו(כאילו שכאן לא הקריבו את עצמם אופנימון וסראפימון כבר קודם...)וחזר לתחייה ובעונה הזאת אנג'מון שוב שופד כשניסה להגן(אממממ...איפה טי.קיי,קודי ואנקילומון כשצריך איזה מיזוג שאקואמוני חביב?
...),בעונה הראשונה ליאומון מת ובעונה השלישית כנ"ל,נכון שמדובר בעלילות שונות ובמימדים שונים אבל מוות אחד לאותו דיג'ימון לא צריך שחזור,יש מספיק דיג'ימונים אם ממש רוצים להרוג
(טוב,אני סתם צינית כי ברור לכולנו למה מי שמת מת-יש לזה סיבות ידועות...) אהבתי שקוג'י רומז לטאקויה לשתוק עם העיניים. סנטארומונים...באמת מזמן לא ראינו בעונה הזאת דיג'ימון מהעונות הקודמות...