הפרק של היום......

אולי אני לא רורי..

אבל אם יש פה עוד כמה אנשים שלא חושבים שג´ס מתאים לרורי אז.. אז זה יותר "הוא לא הסוג שלה" מאשר "תתחתנו, שיהיו לכם 38216 עבריינים"..

לאנה

New member
כמו שאמרת..............

יש פה עוד אנשים שחושבים שג´ס לא מתאים לרורי אבל....., יש פה גם מספיק אנשים שהיו הרבה יותר ממעדיפים לראות אותם ביחד........ אבל אם לא דין ולא ג´ס, אני אומרת ש......... טריסטן יוחזר לאלתר!

לאנה

New member
ובקשר לשרשור כולו............

אני באמת לא מוצאת שום סיבה לרחם על דין. הבחור הפך מחמוד ומתוק בעונה שעברה, לחשדן ומתקרצץ בעונה הזאת. אז מה עם ג´ס הוא טרבלמייקר, רורי צריכה מישהו שיהיה ההפך ממנה, שיהפוך את החיים שלה ללא משעממים. נכון, יש להם תחומי התענינות דומים, אבל ג´ס מוציא מרורי צד, שדין בחיים לא יוכל. חוץ מזה שאני שונאת את דין!!! ואוהבת את ג´ס........... אבל כל המגילה הזאת לא הייתה בגלל זה, כי בעונה שעברה הכי אהבתי את דין. פשוט, הוא ניהיה כזה מ-ע-צ-ב-ן! סיימתי.

אולי הוא מעצבן..

אבל הוא נורא מתאים לרורי ורורי אוהבת אותו והוא אוהב אותה. והיא החברה שלו אז למה לעזאזל להתקשר לג´ס
וזה היה בחשאי אז אין "היא בסך הכל ידידה שלו".. לפי מה שאני יודעת, ידידים לא צריך להחביא.. אבל, גם ככה חלקנו יודעים כבר מה יקרה בפרק האחרון של העונה..

חחחחח ../images/Emo6.gif אה כן עוד משהו..

נורא בא לי לדבר על אמילי ולורליי.. אני מצטטת:
Lorelai: Oh, well, my mother agreed with me tonight. Rory: I’m so sorry. Lorelai: Thank you, I appreciate that.​
זה היה כזה מצחיק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא נשכח את זה:
Lorelai: I need a shower. RORY: Don’t be so dramatic. Lorelai: ‘I agree with you a hundred percent.’ Ugh! RORY: Go upstairs. Lorelai: Find a movie, I’ll be down in a minute. RORY: Okay. Lorelai: ‘I agree with you a hundred percent.’ I may have to shave my head also.​
גם זה היה קורע. אבל באמת, היא קצת מגזימה מכל הקטע הזה... לא

z O e i

New member
חחח... ../images/Emo6.gif הקטע הוא

שהיא מגזימה כי היא נבהלה מזה שהיא הופכת להיות אמא שלה
"את העיניים שלה, המח שלה"... וואי, איך היא נבהלה...

תגידו.. יכול להיות ש

אמילי עשתה את זה בכוונה, כדי לתמרן את לורליי שתיתן קצת קרדיט לרורי? הפוך על הפוך? כי הרי יודעת שלורליי תעשה בדיוק ההפך ממה שהיא מציעה לה.. ואמילי ממש לא טיפשה. הממ.. נקודה למחשבה.

z O e i

New member
ממ... לא נראה לי...

כי הרי כולנו יודעים את דעותיה של אמילי לגבי כאלה דברים, והרי זה מה שהיא ניסתה לעשות ללורלי כשהיא היתה בגיל של רורי, "לשנות את שעת העוצר שלה-לנעול אותה בחדר-להיות הידיים-עיניים-מח של לורליי". היא לא נתנה לה להביע את דעתה שלה, ולא נתנה לה להחליט החלטות בקשר לעתיד שלה. לור קלטה פתאום שזה מה שהיא עושה לרורי- לא סומכת על דעותיה, נבהלה והתחרטה.

*קליאו*

New member
אני לא בטוחה בקשר לזה..../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

אבל היא בכל מקרה עשתה לה פסיכולוגיה הפוכה. ביודעין, או שלא.

לאנה

New member
אני חצי חצי איתך...........

בעניין אחד אני מסכימה איתך - ידידים לא מחביאים, אבל טכנית היא לא אמרה שהם ידידים........ אבל בעניין זה שדין ורורי מתאימים - ממש לא!, שניהם יותר מדי ילדים-טובים-ירושלים והם פשוט איח. טריס, או לצורך העניין ג´ס, הרבה יותר מתאימים לה כי הם ההפך ממנה, לפחות בהתנהגות. חו מזה שתשימו לב שהנשיקות של דין ורורי נראות מאולצות לאללה.

לאנה

New member
ושמרית -

זה לא קשור לנושא אבל לא רציתי סתם לפתוח שרשור - לא כדאי שתחליפי את הסקר גם בפורום של דוסון?

shira245

New member
נכווןןןןןןן...מסכימה...

דין ורורי too much perfect! שניהם ביחד זה קיטש... רורי צריכה ילד רע!!!!!!!1

לאנה

New member
או!, סופסוף מישהו נורמלי.........

סתם, כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו, איך שבא לו. אבל אני שמחה שאת מסכימה איתי!, רורי צריכה קצת ריגושים, לא את דין הגבוה והמעצבן והעאלק רגיש כל הזמן.

shira245

New member
נכון......מוצה הקטע עם דין,

הם נראים כבר כמו 2 זרים הם כמעט אף לא מתנשקים... סתם כאלה רשמיים כאלה היא צריכה איזה טריסטן לצידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

לאנה

New member
גם כשהם כ-ן מתנשקים.........

זה ממש נראה מאולץ. נשיקה אחת של רורי וטריסטן נראית פי 1000 יותר אמיתית מ-1000 נשיקות של רורי ודין.

אני נמסה פהההההההההה

חייבים להזכיר את הנשיקה של טרורי לעיתים יותר קרובות! שירה ולאנה אתן כל כך צודקות! אבל ´כשאין ציפור שיר, גם תחת הוא זמיר´ (ילדים סורגים), כלומר כלומר כלומר - - - אם אין לנו את טריסטן (צ´אדדדדדדדדדדדדד), ניאלץ להסתפק בג´ס. הוא לפחות הרבה יותר טוב מדין לדעתי. אהבתי את "והוא היה גבוה, והוא כעס, והוא עמד שם, גבוה וכועס,וזה היה מאוד מצחיק" נגנבתי. ואהבתי את "אמא שלי הסכימה איתי הערב", "אני כל כך מצטערת", "תודה חמודה", ו"אני מסכימה איתך במאת האחוזים. איכס... אני חייבת ללכת לגלח את הראש שלי".... ו"הוא היה קוריאני?" ו... ו... ו...!!!!

למעלה