הפרק של היום......

Uv Kruvi

New member
הפרק של היום......

כמו תמיד פרק יפה... יש לי כ"כ מה להגיד באמצע הפרק... ואחריו הכל בורח... :) בכל מקרה...אני חושב שאתם תסכימו איתי שהיה פרק חמוד... לא יודע... אני נהנתי...ואני דיי מבין את רורי...אפילו טיפה מזדהה... אף אחד לא מבין אותה...היא כזו...בודדה...אבל אז יש את ג´ס... שלא משנה כמה איכסה הוא לכולם וכמה כולם שונאים אותו...כיף לה איתו...

z O e i

New member
צודק... זה בדיוק ככה... אבל

אממ... בפעם הבאה תשרש בבקשה...
זה לא הכי כיף למנהלות להתחיל לשרש... תודה
ואתה ממש צודק... אף אחד לא מבין אותו, וגם אותה לא כל כך מבינים... אבל הם מבינים אחד את השניה...

Uv Kruvi

New member
שרשתי...

אם תשימי לב אני וההודעה השנייה כתבנו בדיוק באותה דקה...אז חשבתי שאני אהיה ההודעה הראשונה... סליחה בכל מקרה... ונכון!! למרות שהוא היה מניאק כלפי דין, הוא ורורי מתאימים...יש להם יותר במשותף...

z O e i

New member
צודק... מצטערת ../images/Emo9.gif

נכון... יש להם על מה לדבר לעומת דין ורורי שכ-ל הזמן רבים... אבל אני עדיין מרחמת על דין...
הקטע הוא שהוא מניאק כלפי דין אבל זה בגלל שבוא אוהב את רורי... הוא בעצמו אמר שזו דרך להגיע אליה... ואז הוא כל כך מתוק לרורי, שקשה לכעוס עליו בגלל מה שהוא עושה לדין...

נכון../images/Emo70.gif

והוא היה כזה חמוד הפרק הזה
קשה כל כך לכעוס עליו על מה שהוא עשה לדין....
(למרות שהוא היה די מניאק.....)

Uv Kruvi

New member
צודקת...אבל...

אני חושב שדין מסכן... אבל... צריך לדעת לבטוח בחברה שלך.. לדעת שהיא לא תעשה כלום עם ג´ס... וכנראה הוא לא כזה... לא יודע...זה מבלבל... מצד שני...ג´ס...היה מניאק...אבל...למה זה שהמניאקים זוכים?! שונא את זה!!!!

LillipooT

New member
פרק ממש ממש טוב!!!

שמרית - נחשי מי
הפרק היה ממש טוב ! איזו עיירה חמודה יש להם..כאלה מנהגים חמודים! וזה רעיון די טוב מה שהם עשו עם הסלים..זה נורא מגבש ככה! אבל אני לא מבינה את רורי.. היא אוהבת את דין, והיא רואה שהוא מתעצבן.. אז למה היא הולכת עם ג´ס?! בגלל שזה מסורת...? זה טפשי.. היא צריכה לחשוב מה היא מעדיפה - את דין או את המסורת הזאת? שלא תבינו לא נכון... אני אוהבת את ג´ס..הוא מקסים..וגם רומנטי!! איזה חמודה רורי שהיא התקשרה אליו..והוא אמר "אני שמח שהתקשרת" ואז היא אמרה משהו שהיא תפצה ואתו עם הספר לא טוב.. הם היו ממש חמודים. מממ...אחלה פרק! מזל טוב סוקי :) איזו בובונת!!

לאנה

New member
בקשר לקטע על דין...........

אני לא חושבת שזה היה כל-כך בין לבחור את דין או את הסלים. זה היה יותר הקטע שהוא לא בוטח בה, אז זה היה לבחור בין דין, לבין זה שהוא יאמין לה. חוץ מזה שאני חושבת שהיא בכלל לא אוהבת אותו, נראה לי שהיא אמרה את זה רק כי היא ידעה שזה מה שהוא רוצה לשמוע, ואני לא חושבת היא באמת אוהבת אותו. נ.ב: ובפרק, הקטע שג´ס אמר על דין: ".....הוא מתחיל לכעוס, והוא גם גבוה, אז הוא סתם עמד שם גבוה וכועס, זה היה כל-כך מצחיק......" איך הוא צדק!!!

z O e i

New member
אני חושבת

שרורי כן אוהבת את דין, או לפחות אהבה אותו, אבל עכשיו הגיע מישהו חדש ומעניין, ואחרי שהיא כל כך הרבה זמן עם דין, שהוא גם האהבה הראשונה שלה- זאת אומרת שהיא לא התנשאה בדברים, בחיזורים וכו´, אז הנה פתאום מגיע מישהו חדש וזה מסקרן אותה ומושך אותה.

z O e i

New member
התנשאה, התנשתה... איך לעזזל

כותבים את זה
אגב, לאן נעלמו אופיר ושמרית

לאנה

New member
התנסתה.........

ויכול להיות, גם התאוריה שלך מתקבלת על הדעת............

אני רוצה לשתף אתכם..

בסוף הפרק כשהיא דיברה עם ג´ס כל-כך היה בא לי להגיד "שרמוטה" או "כלבה" או משהו (רק שההורים ישבו לידי וגם ראו
).. היא כל-כך מעצבנת אותי
שתשאר "הילדה טובה" שלא תדרדר.. Stay with Dean

*קליאו*

New member
כנ"ל../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

רק שאני פשוט טמנתי את הראש עמוק עמוק בכרית, דפקתי את הראש בקיר פעם או פעמיים ויללתי - עזבי את ג´ס
לכי לדין
עזבי את דין
לכי לטריסטן
משהו בסגנון..
אבל פרק מעולה בהחלט
מאיה.

rory s

New member
לא יפה!!!

רורי היא מושלמת!!!! אתן יושבת כאן ומדסכסות אל אי אלו חתיכים כדאי לה לבחור!! תזכורת: דין הוכר לראשונה כילד הרע גם!!!! ואני מצטוערת אבל אני לא יכולה לבחור מבין שלושתן וזה בחירה שלה כל אחד עם מה שהוא אוהב!!!! ודין בזמן האחרון חסר אופי.. עד כמה שהוא אוהב אותה האם אתן הייתן נשארות עם מישהו כשאתן לא אוהבות אותו!!! תראו כמה בנים הולכים אחרי רורי היא מבולבלת היא לא יודעת מה לעשות פעם ראשונה שקורה לה ..... אם אחריכן היו רודפים שלושה חתיכים מהממים והורסים לא הייתן יכולות לבחור... זה פשוט בעייה.. יש הרבה דברים שהסדרה לא מראה ומחשיבה!! אז אל תקראו לה ביץ וכו´ וכו´ במיוחד כי אני דומה לה ואני מתה עליה ומעריצה אותה וזה פוגע!!!!!!!

כמה שאנחנו צנועים.. ../images/Emo12.gif

איזה שטויות! "אם אחריכן היו רודפים שלושה חתיכים מהממים והורסים לא הייתן יכולות לבחור..." זה בכלל לא נכון! תלוי מי הסוג שלה וג´ס הוא ממש לא הסוג שלה.

rory s

New member
!!!!!

1.את לא רורי אז את לא יכולה לדעת!! 2. בהתחלה גם דין היה מין ילד רע כזה שאף אחד לא חשב שיתאים לרור 3. בקשר לצניעות אני חייבת לציין שיש הרבה מאד אנשים בפורום הזה שיסכימו עם זה שהם חתיכים והורסים.. אז עזבי צניעות, זו כנות.. אולי קצת בהגזמה

למעלה