*הפרק של היום*

Rotem999

New member
תגובה...

וורדל´ה הייתה נורא חמודה, לא? איזה קטע שסמדר שאלה אותה אם היא חושבת שהיו נשים בחדר של דורון.. זונה הסמדר הזאת.. חברה הכי טובה שלה מתפרקת לה מול העיניים ולה אכפת דורון... אבנר סתם אידיוט... סתם קטע דפוק... דורון הרג אותי... איך רואים שהוא חושב- להיכנס? לא להיכנס?... קטעים איתו. איך מאיה מדברת עם אבא שלה ככה בחופשיות?? הכאפות של כלנית.. איך נקרעתי...
איתי חמוד... מה רוצים ממנו? תגידו משהו.... לא הבנתי... רונה לא אמורה להיות בבאר שבע??

Pinki Girl

New member
וואי נכון

ראיתי את הפרק לא ממש מההתחלה...לא הראו שהיא חזרה??

איזה פרק מצחיק!!! אהבתי מאד.

הכי נקרעתי מורדה השיכורה...זה היה פשוט א-ד-י-ר! שרון הכהן בר שיחקה את זה ממש טוב...ואירוני כזה....אחלה דבר! וכל מה שהזכרתם היה ממש טוב. פששש..אני רואה המאיה הזאת משתרללת, אבל- למה עם האבנר הזה? בא לי להקיא כשאני רואה אותו! איזה מפגר הוא, נמאס לי מהפרצוף שלו כבר! קיצר, פרק גדול- אך לא הראו מספיק את רונה...(אבל איזה חמודה!) ואיזה כלבה הסמדר הזאת...אגואיסטית!!!! הלוואי שורדה תלך ותנפץ את הבועה הזאת של סמדר, מתי היא תגלה את סודה כבר, אני לא יכולה לחכות!!

ofirosh

New member
יש לך הרבה לחכות!../images/Emo58.gif

היא לא תעשה את זה לפני הפרק האחרון

ofirosh

New member
תפתחי סבלנות../images/Emo58.gif

היא תגלה את סודותיה של סמדר רק בפרק האחרון

shirakl

New member
היום היה עוד משהו

שהוכיח לי שדניאלה וירצר היא שוויצרית גועלית - למה היא ישבה עם חזיה על המיטה? היא לא יכולה כמו כל שחקנית לשים עליה את השמיכה?..

kerenosh

New member
לא כי..

ככה היא מקבלת יותר כסף וזו כולה חזיה.. זה כמו בגד ים אבל אני שונאת את האישיות שלה בחיים

Rotem999

New member
לא....

פתאום היא מתקשרת לגידי ואומרת לו להיפדש ב"מקום הקבוע" עוד חצי שעה... ממתי בכלל יש להם מקום קבוע??

shirakl

New member
סמדר ממש זונה

וורדה, בפעם הראשונה בחייה, ממש כעסה עליה... בקשר לרונה - באמת לא אמרו לנו מה היו הממצאים שלה מבאר שבע..

ofirosh

New member
אבנר קרע אותי מצחוק

בתנועות החשפן או המתלבשן מה שזה לא היה!

האמת ש....

ידעתי שורדה הולכת להשתכר ופשוט לא יכולתי לדמיין את זה.... ושרון שיחקה אותה ובגדול, כמו שצריך! עכשיו אני כבר אוכל לדמיין את זה.... - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

dj_online

New member
נכון../images/Emo9.gif

אבל הרי זה ברור שאיתי הוא מלך הסידרה לא

CastroGirl

New member
עוד משהו בקשר לפרק......../images/Emo26.gif

עוד משהו ממש מצחיק, איזו התעלמות רשמה רונה מכלנית כשהיא ענתה לה לטלפון, כל הכבוד לרונה!!!!! זה היחס שמגיע לטיפשה הזו!!!!! נ.ב הלכתי להקיא כשהיא דחפה לו לשון לתוך האוזן, אייייייככככככככככסססססססססס!!!!! ביי טל

טוב, מה היא היתה אמורה לעשות?

היא סתם רצתה לדבר עם גידי ופתאם כלנית עונה לטלפון אז היא התפלאה קצת, אבל היא לא ממש התעלמה מכלנית כי היא כועסת אליה היא רצתה לדבר עם גידי.

למעלה