*הפרק של היום*

shirakl

New member
זה לא היה בכוונה להתייחס אליה

לא יפה, או להתעלם. היא פשוט צריכה לעשות הכל מהר כדי לא להיתפס...

שמתם לב ש....../images/Emo117.gif

שמתם לב שרונה צבעה את השיער לאדמוני כהה יותר? מה דעתכם על זה?

פצצה יותר מתאים לה ככה!!!!

אולי כשהיא הייתה בבאר שבע היא הלכה לספר כדי שהמשטרה לא תזהה אותה והיה חבל לה להחליק או לצבוע לשחור אז היא קצת עשתה כהה... וחשבה שלא ישימו לב שזזאת היא.. עכשיו ברצינות היה לה יפה מאוד ועם החולצה הזאת היא באה למפגש שהיה בדיזינגוף סנטר מה שאומר לי שת´סצינה הזאת היא עשתה בתאריך 19.3.02 יו זה הזכיר לי ת´מפגש.... איזה חמודה סופי!! אולי זה הצבע ואולי כי זה מבליט לה יותר ת´עניין הירוקות אבל היא הייתה פשוט מהממת היום הרבה יותר מאשר שאר הפרקים!!!

shirakl

New member
אז ככה

ורדה - היא משחקת שיכורה פשוט מעולה! כ"כ נהניתי מהקטע הזה! התגלגלתי מצחוק! זו הפעם היחידה שהשחקנית הזו שיחקה טוב... איזה מעצבן הדורון הזה - מילא הוא עבר שם ושמע, אבל מה הוא נשאר להקשיב? ממש חצוף! הכאפות של כלנית היו קורעות! מאיה היתה ממש אחלה בקטע שהיא ניסתה לגרום לאבא שלה להגיד את מה שהוא רוצה להגיד בלי להיות שפן... בקשר לאיתי - עד לרגע שהוא אמר: היה כיף לשחק איתך אתי" היה לי נדמה שהוא מתעלם ממנה... מוזר!

Snitch

New member
אני דווקא התאכזבתי. ../images/Emo88.gif

הקטע של גידי וכלנית היה כל כך מוזר ומבוים... אבנר אידיוט. ורדה השחקנית הכי טובה בסדרה. שיחקה מדהים... נמאס כבר מההשתרללויות של אבנר ומאיה! כמה אפשר לסבול את זה??

pompii

New member
התאהבתי בדורון רשמית

אין לי מושג למה! הוא פשוט כזה חמוד נחמד מדהים מהמם מקסים בזמן האחרון!!! מתאהבת בזקנים
(זה מאיה אמרה...) אז אני יודעת שכבר דיברתם על הפרק והכל אבל אני ראיתי אותו רק עכשיו. בקיצור כמה נקודות: גידי נהיה ממש חצוף לאבא שלו בהתחלה
, המשחק של ורדה היה קורע ואני מצטטת: "yesterdaaaay all my problems", איזה חמוד גידי כשהוא חייך שכלנית ליקקה לו את האוזן כאילו זה דיגדג אותו, חמודי
איזה סקס פרוע היה שם לכולם, ראיתם איך כלנית לקחה לי את השובידובי דו עם גידי?!!??!זשרלילה! וכמו שאמרתי דורון נשמה, איזה מסכנה מאיה שהוא ראה אותה אבל אתם יכולים לתאר לעצמכם איזה הרגשה זה עושה לאבא לראות את הבת שלו הקטנה שוכבת עם מישהו? והוא התאפק ולא נכנס והוא היה ממש כוסון שהוא שכב שם על הספה וגידי חמוווד חולה עליו, נהיה עצבני הבנאדם. ו...זהו לבינתיים אני מחכה להיות בערב לראות מה יהיה עם דורון ורונה, הלוואי שהוא יראה אותה!

עזית1

New member
דורון מדהים

אי כבר הרבה זמן חולה עליו, וחוץ מיזה הוא ממש לא "זקן" זה רק מאיה אמרה, הוא הכי הכי בסדרה , ולא נראה לי שדורון יראה היום את רונה, עוד קצת עד יום ה´ , אבל עדיין לא יצא מיזה כלום מה לעשות בי עזית

kerenosh

New member
כמה שאת צודקת

אני מתה עליו הוא כזה סקסי ומדהים והכל שלו...... אני נמסה!! ושיהיה כבר עם רונה.. דורון הכוסון!

Strawberry pie

New member
איך נשפכתי מצחוק כשדורון בא להיכנס

לחדר של מאיה ואז שמע את השובידובידו!

michal13

New member
הנה התגובה שלך פינקי גירל

היי אני חדשה פה מה שלומך!?! טוב אז ככה - את צודקת היה פרק מקסים אתמול 19.5 ~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~! אין לצחוק על השולחן בבית משפחת מאירי!!!! הם לא יכולים להרשות לעצמכם משהו טוב יותר..

למעלה