*הפרק של היום*

Pinki Girl

New member
*הפרק של היום*

היום היו כמה קטעים שממש הרסו אותי מצחוק
וורדל´ה השיכורה
אבנר החשפן עם התנועות של הצפרדע חסרת העמוד שידרה שלו
ההבעה של דורון שהוא שמע את מאיה ואבנר עושים הנקי פנקי
הכאפות של כלנית
שלומית הסוהרת מה הבעיות שלה בחיים?!?!!?!
להזהר ממכשפות? להזהר מנחשים? (הקטע שמאיה ודורון מדברים על סקס)
איזה פוחלץ האיתי הזה עם הארמון מלגו שלו
רונה השריף
(הכוכב בחגורה של אתי מתאים לה)
השולחן המהמם בבית של משפחת מאירי
החקירה על החדר של דורון בקיצור היה פרק חמוד

ofirosh

New member
שכחת משהו

אבנר אמר למאיה בקרוב תיהי ממש חיית סקס קטנה איכס הוא כזה יאק

נועה84

New member
פחחחחחחחח ../images/Emo6.gif והיה עוד קטע מצחיק...

שאיתי משחק בלגו של ילדים בני 3 ואתי אומרת לו "איזה מגדל יפה בנית!" אז הילד אומר לה "זה לא מגדל זה מכונית" לא יודעת זה היה מצחיק.. ותסבירו לי מה הקטע שרונה מסתובבת לה חופשי ועוד תופסת שיחה בחוץ עם גידי? מוזר מוזר...... וחלאס עם אופנת "הטאליבאן" רונה!!! את נראת כמו גורילה ערבייה!

Pinki Girl

New member
כן אלה היו קטעים הורסים

אבל האיתי הזה פשוט מונגלואיד "נורא נהנתי לשחקקק איתך אאאתי"

ofirosh

New member
לא להשמיץ!

תצחקי על הבגדים תצחקי על המלבישה אבל לא על רונה היא ממש יפה!!!!!! בטח ובטח שלא מזכירה אפילו בקמצוץ גורילה!!!

צודקת.

גם אני כבר אמרתי את זה, אל תצחקו על השחקנים עצמם, זה כבר לאיפה. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

michal13

New member
את צודקת במיליון אחוז...

רונה באמת ממש ממש יפה.... היא לא איזה בלונדה דפוקה... היא ג´ינג´ית מיוחדת עם יופי מיוחד ומהמם והיא משכילה וחכמה והיא נורא נורא מתוקה, וכמו הדמות של רונה, היא (סופי) באמת נ-ש-מ-ה!!! (לא שפגשתי אותה או משהו) love u

actress

New member
לא התמקדתי ברונה כי היא משעממת../images/Emo70.gif

איזה שיעמום נהיה איתה סוף הדרך היום הסתכלתי רק על גידי במקום על רונה בעעעעע.. משחק יאכסה.

kerenosh

New member
לא מגיע לך להיות מנהלת הפורום

את שונאת את רונה, חושבת שהמשחק גרוע ואת מנהלת הפורום??? טוב.. בקולה יש גזים אבל לפעמים שותים בלי!! מה הקשר? ביר הנשר.......!!

ואוו איזה שטויות רשמת עכשיו........

למה, למנהלים\ות אסור להביע דעה? הצחקת אותי. חוץ מזה היא צודקת המשחק שלה גרוע מאוד!

actress

New member
kerenosh קחי ../images/Emo94.gif ותרגעי../images/Emo94.gif../images/Emo6.gif

מה הקשר מה שאת מדברת עכשיו לא הבנתי? זכותי להביע דעה על מי שאני רוצה עוד מעט תגידי לי שאסור לי להגיד שיעל הדר שאולי את שונאת ואני אוהבת שהיא מקסימה. איש איש ואמונתו אולי בתור בנאדם סופי נפלאה ואני גם חושבת ככה אבל המשחק שלה מתדרדר ועובדה שיש כאן מעריצות של סופי ואנחנו בקשר מעולה קחי לדוגמא את ניבה סתם דוגמא שאנחנו בקשר טוב למרות הדעות שלה על יעל והדעות שלי על סופי. קפיש? ושוב
לבריאות.

actress

New member
ועוד דוגמא... גם רונה מאירי לא

הדמות בסדרה אלא זאת שכותבת פה ואני בקשרים טובים... להמשיך לפרט או שאת מעוניינת להמשיך לחשוב שלא מגיע לי לנהל? את פשוט הצחקת אותי

רונה מסתובבת חופשי, אחרי זה שיתפסו.

אותה היא תגיד את המשפט הקבוע שלה "איזו טיפשה הייתי" זה עוד קטע לא הגיוני.

למעלה