הפרק של היום

Atticus Finch

New member
../images/Emo58.gif

הסבא הזקן פשוט שבר אותי עם אשתו שמתה. לי ולעוד ידידה טובה שלי יש חולשה לאנשים מבוגרים, ופשוט רציתי למות באותו רגע שהוא סיפר את זה. הוא זמר מעולה לגילו, ואמריקן איידול קטנה עליו. הוא חייב להוציא דיסק שירי ג'אז, הסגנון הזה תפור עליו.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif וואי לגמרי ../images/Emo58.gif

הוא כולו צמרר אותי הוא פשוט היה מדהים

SHTRUDIDI

New member
הפרק של היום../images/Emo58.gif

היה מעניין... למה שבחורה תרצה להיות טיילור היקס? בכל מקרה,היא לא שרה רע אבל העובדה שהיא התעקשה לרקוד מוזר ולצרוח הרסה לה את האודישן לגמרי. הזוג הזה,באמת ציפיתי שיהיה טוב לפחות אחד מהם,חבל שלא. הבחורה ששרה מייקל בובלה,ממש שמחתי בשבילה שהיא עברה. השיר לא ממש התאים לה אבל אני מאוד אוהבת אותו,חוץ מזה היא חמודה מאוד ובאמת יש לה קול טוב. זה הזכיר לי את הסיפור של פריס, שהאודישן הזה היה ההזדמנות האחרונה שהיא נתנה לעצמה להצליח במוזיקה. הבחור שהוא זמר ליווי היה מצויין. קול טוב ומאוד מקצועי, הוא שר נפלא. המבוגר שהגיע לשיר ממש גרם לי לבכות. זה היה כל כך מרגש ועצוב. הבחור שהיה כבר בעונה הקודמת ועף בהוליווד וחזר שוב הפעם לא הדהים אותי,בכלל. הוא חמוד, הבנות יאהבו אותו והוא נראה סבבה אבל הקול שלו לא הדהים אותי וגם הביצוע שלו לשיר הזה ספציפי היה ממש לא וואו,סתמי. היה נחמד היום אבל באמת חשבתי שזה יהיה פרק האודישנים האחרון, חבל שלא. אני מקווה ששבוע הבא יהיה פרק טוב.

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא אני חיבבתי את ההוא מהעונה הקו

הקודמת... אני לא מסתכלת עליו וחושבת וואו איזה חתיך הורס [כי ממש לא הטעם שלי... זה רק אני או שהוא היה ממש אדום?! :S] אבל היה לו קול נחמד וערב לאוזן

לא שרה רע?????????????????

את רצינית?? !!! היא שרה הכי רע בעולם,לא ראית שהיא כאילו מחקה קול של זמר ??? והפה שלה התעוות נורא , היא פשוט גרופית של טיילור היקס, לא ראית איך היא צעקה "הו איטס טיילור!"? היא פסיכית לגמרי מה איתך?

Lady in red2

New member
בהחלט שרה נוראי... ../images/Emo3.gif

והיה משעשע מאוד עם הבחורה שפלירטטה עם סיימון ועם ה-DVD בסוף.
הבחור המבוגר שר מקסים, בהחלט ריגש, גם זמר הליווי מעולה (ונראה טוב...). מסכימה עם מה שנאמר מעליי - ההוא מהעונה הקודמת שר נעים ומבחינה חיצונית הוא גם לא הטעם שלי... מזכיר במראה boy bands. לא יכולה לחכות לפרקים בהוליווד...

מה הקטע עם הדי וי די הזה???

סיימון נדהם לגלות שהבלונדי ההזוי הזה הוא מורה לפיתוח קול או משהו..אבל למה הוא רץ אחריו לא הבנתי...?

שלמונזה

New member
חח זה קטע הזוי ../images/Emo168.gif

הבלונדיני [אריק אגב] לא מורה לפיתוח קול, הוא למד בעצמו פיתוח קול דרך די וי די, ומי אחראי די וי די הזה? פאולה ורנדי! אז סיימון צחק על זה שהוא למד טוב פיתוח קול מהדי וי די של חבריו השופטים, לכם הוא רץ אחרי אריק [סביר להניח לשאול אותו על זה] ולכן רנדי ופאולה [אגב אנשים פאולה! למה פולה?!] ניסו למנוע ממנו...

חחח זה היה כ"כ קורע.

איך הוא רץ אחריו אלוהים, הוא בטח ירד על פאולה ורנדי כל הזמן אח"כ.XD והם היו כ"כ נבוכים ואמרו "לא לא אתה יכול ללכת לא קרה כלום!" אוי זה באמת היה הזוי. סיימון פשוט השתגע מזה. איזה חמוד
מזכיר לי את עצמי כשאני מגלה דברים כאלה לפעמים.

Fairywitch

New member
היא לא שרה רע- היא פשוט לא שרה../images/Emo5.gif

זה היה מזוויע, והריקוד עוד יותר. קרן, את מרגישה טוב?

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo4.gifכן,בהחלט

אני עדיין חושבת שהיו גרועים יותר. הבחורה אמנם לא האיידול הבא ולא בעלת קול מדהים אבל היו אנשים שהיה בלתי נסבל לשמוע אותם עד סוף האודישן. ושוב,אין לי בעיה שכולם חושבים שהיא הייתה זוועת עולם,אבל לטעמי אריק (שסיימון רדף אחריו) היה יותר גרוע וגם טימיקה (ששרה אשאנטי) ולא שרה אף מילה באנגלית.ויש עוד מספיק גרועים יותר. לא אמרתי שהיה צריך להעביר אותה אבל ראיתי את האודישן שלה כבר שלוש פעמים ולא נאלצתי לעשות מיוט באמצע. אי אפשר לומר את אותו הדבר על הרבה נבחנים אחרים.

otollo

New member
../images/Emo174.gifמעצבן אותי שהם../images/Emo58.gif

[לא יודע אם צריך לסמן כי כבר ראיתי בערוץ שלוש אבל שיהיה...
] לא מראים אף אודישן טוב ובסוף אומרים "20 עברו לשלב הבא". למה הם מראים רק את הגרועים? והסבא הזה
, זה היה נורא עצוב. נורא. ההיא שפלירטטה עם סיימון והחבר שלה היו נוראיים. לאנשים אין שום מודעות עצמית? אהבתי את זאת שסיימון אמר שהיא really really good אבל הוא קצת הגזים.. וממש ריחמתי על הסינית שאמא שלה לא האמינה בה =\

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gifלמקרה שזה עדיין כן

המפלרטטת הייתה גדולה

למעלה