הפרק של היום

limors2

Well-known member
הפרק של היום../images/Emo58.gif

אני ממש אוהבת פרקים של אודישנים, אבל האחד הזה לא היה טוב במיוחד
אבל היו בו 2 דברים שהצילו אותו. ההיא שפלירטטה עם סיימון והפחידה אותו וההוא עם הדיוידי בסוף
שנורא הזכיר לי א תהבלונדיני המפחיד מלפני כמה פרקים
ההוא שהיה זמר רקע היה ממש טוב, אבל כשהוא עלה לטונים גבוהים מידי זה קצת הכאיב לי לשמוע. לא מושלם כמו שהם עשו ממנו. אבל נראה טוב, זה כן. רק עוד פרק אודישנים אחד

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

מסכים איתך ואין לי הרבה מה להוסיף לא פרק משו כמו שידעתי שיהיה אז לא התרגשתי הזמר רקע בהחלט היה החביב עליי ביותר הפרק ההיא שסיימון ממש אהב הבלונדינית כן סיימון בוא נגזים סיימון העונה מביא יציאות ממש דביליות ומה עוד פרק אודישנים?הייתי בטוח שכאן זה יגמר איייייייייייייייייייף >< אני רוצה כבר תחרות!$#432

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

מה?!יש עוד פרק אודישנים? לא ראיתי עדיין היום אבל הייתי בטוחה שזה פרק האודישנים האחרון. מה עכשיו יהיה? פרק סיכום? עוד פרק בלוס אנג'לס? אוף איתם,היה עדיף שיהיו יותר פרקי הוליווד. שם לפחות הרוב מוכשרים ויש שילובים יפים ואקפלות.

HollyGolightly

New member
../images/Emo58.gif

הם אמרו שיש עוד פרק אודישנים אחד. בסאן אנטוניו, טקסס. הראו (כמובן) כמה קטעים ממנו כטיזרים בסוף הפרק של היום.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הם צריכים להבין מתי זה יותר מדי. שלושה שבועות ושש תוכניות זה מספיק, יותר מזה זה כבר מעיק.

HollyGolightly

New member
ארה"ב היא ענקית../images/Emo58.gif

ולתוכנית קוראים AMERICAN idol. בגלל זה הם עושים אודישנים בכל כך הרבה מקומות ברחבי ארה"ב. האודישנים בטקסס נותנים צ'אנס לאלה שחיים בדרום מערב ארה"ב וגם בקולורדו וכו' שלולא היו מביאים את התוכנית לשם סביר שלא היו יכולים להבחן אפילו אם בפוטנציאל הם יכולים להיות האיידול הבא. אותנו אולי זה מתחיל לשעמם. אבל אם לא היו עושים אודישנים בכל כך הרבה מקומות ברחבי המדינה זה היה מאד לא פייר כלפי חלק ענק מהמתמודדים הפוטנציאלים ובטח ובטח שאי אפשר היה לקרוא לזה American. בישראל אפשר לעשות אודישנים בשלוש ערים ואפילו פחות ולדעת שרוב המתמודדים הפוטנציאלים יגיעו. בארה"ב זה בלתי אפשרי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא דיברתי על כמות אודישנים,

דיברתי על כמות של תוכניות אודישנים. הם גם ככה שורפים חצי תוכנית על בולשיט שכן, הוא משעשע, אבל לא לשם זה התכנסנו. חודש שלם של תוכניות אודישנים זה כבר מעיק ממש. אני שנה שעברה כמעט הפסקתי לראות את האודישנים אחרי פרק זמן כזה, פשוט כי נמאס לי.

HollyGolightly

New member
אופס. סליחה

חשבתי כמובן שהתכוונת לכמות האודישנים ולא תוכניות האודישנים.

מצידי היו עושים גם 10 תוכניות

אני חיה בשביל האודישנים
ויש עוד המון אנשים כמוני, ואנשים שבכלל רואים את התוכנית רק בשלבי האודישנים ואז פורשים...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני חיה בשביל הכישרון,

ויש אנשים שמתחילים לראות רק בשלב התוכנית כי הם רוצים לראות את האנשים שיודעים לשיר ולא את אלה שעושים מהם צחוק. אני מאוד אוהבת אודישנים, כדי לראות מאיפה מתחילים האנשים שיגיעו בסופו של דבר רחוק. ואני מאוד אוהבת את שלבי התוכנית. אני לא אומרת למגר אף חלק, פשוט לעשות הכל במידה.

גם אני מאוד אוהבת את כל השלבים

ואני מאוד אוהבת את האודישנים כי אני אוהבת לצחוק וזה אחד הדברים הכי מצחיקים... בינתיים כל מי שהכרתי שאוהב איידול מת על האודישנים, או רואה רק את האודישנים...

Fairywitch

New member
גם אני../images/Emo99.gif והכי חבל זה שאין הרבה

פרקים על האודישנים בהוליווד. שם מדובר כבר באנשים מוכשרים, וזה מעניין ומותח יותר.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif את זה הייתי רוצה לראות.

לא אודישנים סתם.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

האודישנים בהוליווד צריכים לתפוס יותר פרקים ממה שבדרך כלל נותנים להם, ובטח שיותר ממה שתופסים האודישנים הגרועים. באיזשהו שלב זה כבר מתחיל לשעמם...

למעלה