הפרק של היום

Matthew

New member
אני לא רואה את התוכנית הזאת ואני

יודע שזה הפרק ה 18 בעונה הרביעית של "בגי בראדר" בגרסא של ארצות הברית BB4-ביג בראדר עונה 4 US-ארצות הברית 418- עונה 4 פרק 18 ואני מצטער להגיד לך שככה זה באינטרנט זה כמו כל הקיצורים של ה SMS פשוט צריך להתרגל לזה ולחשוב בהיגיון

נעע היה פרק די משעמם!

לא היו שום תחנות מעניינות.. הם בסה"כ היו צריכים לעבור מתחנה לתחנה והקושי היחידי היה איך להגיע.. זה היה די משעמם ולא מותח בכלל! עצוב שג'ון ויטו וג'יל סולקו כי הם היו אחלה של צוות! בין הטובים ביותר! ופלו תאמין לי אני לא יודעת.. גאד איך זאק מסוגל לסבול אותה?!

הפרק היה עצוב ../images/Emo7.gif

מאוד אהבתי ת'תאומים חבל שהם עפו... אבל מה עכשיו כל הכבוד לזקנים! למרות שאיאן ממש מעצבן! ופלו גאד היא כ"כ מעצבנת! כל הזמן היא בוכה וצועקת אני במקום זאק הייתי מעיפה אותה ממזמן איך הוא מסתדר איתה אני לא יודעת..

Matthew

New member
סעמק איתם

אוף לא יכול לתת איזה קנס של 30 דקות? ופלו ממש מפגרת הם הרי היו בלי תרמילים למה לעזזל היא אמרה להם? היתה נותנת להם לעלות ולעקוף אותם(תרגיל הנפלתי) ואחרי שהסירה היתה יוצאת הם היו עוקפים אותם סעמק עם הזקנים האלו(סמתם לב שאיאן הפסיק לצעוק על טרי?) למה איאן לא עבר התמוטטות עצבים נזכר במלחמה הוציא איזה תת מקלע שהחביא איפה שהוא וירה באישתו ואחר כך התאבד? או לפחות נזכר בימים שהוא היה אונס ויאטנמיאות מסכנות מוציא תת מקלע ויורה בעצמו?

a d i d o s h

New member
אין הכאב....../images/Emo7.gif

אם כל הכבוד לזקנים שהגיעו ראשונים... התוכנית הזאת לא אותו דבר בלי התאומים!!! מה יהיה בלי היופי והשרירים שלהם?! בלי החיוך המקסים והלבן...!? בלי החולצות היפות שהם היו באים כל יום!?!?! מזל לפחות שהם עפו ממש בסוף כי אחרת זה היה ממש נורא... כבר לא מעניין יותר מי יזכה, כבר לא שווה לראות... אךךך... ליל"ט!!

אני איתך!

התאומים האלה אךךך רק בגללם הכול היה שווה! החיוך המקסים שהמיס כ"כ הרבה ללבות.. לפחות בפרק סיום נוכל לראות אותם בקו סיום...

a d i d o s h

New member
חחחח מותק שלי!../images/Emo6.gif

מה נעשה בלעדיהם?! מה?! פ'כל מקרה מומלץ לכולם בחום: http://www.goop.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=559295 תהנו חבר'ה...

אני בוכה מהפרק של היום!

אוף המירוץ כ"כ לא שווה בלעדיהם! אני כ"כ שונאת ת'מירוץ!!!!!!

אסלנדי17

New member
אבל לא היה אמור להיות...

לא היה אמור להיות שלב שבו לא מודחים... הם אמרו שיהיה 3 כאלה ורק 2 היו... נכון?

../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

מישהו יכול לתת לי לינק לאתר של העונה השלישית של המירוץ למליון??? יכולתי לעשות חיפוש אבל לא רציתי להיתקל בטעות בספויילרים לעונות הבאות.... (את העונה הזאת כבר הרסו לי)

למעלה